Şimdi Ara

YAMAHA XMAX 250 veya MOMO DESIGN mı PIAGGIO XEVO 250 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Yamaha ve Piaggio arasında kaldım. Elime beklemediğim bir onay süresinde kredi geldi ve bu 3 model arasında kaldım. yamaha bayisini aradığımda ABS'li XMAX'in olmadığını ve ne zaman geleceğinden bihaber olduğunu öğrendim o yüzden elimdeki seçenekler bunlar.

Çoğunlukla işe gidip geliyorum. Esatpaşa'da oturuyorum işyerim ise Bostancı'da. arada 7-8 km var. Tem bağlantısını kullanıyorum. Uzun yolda yapmıyorum yani.

Siz tecrübeli arkadaşlar hangisini terhic ederdiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

• Ben tercihimi xevo dan yana kullanırdım. İkisine de oturun anlayacaksınız. Yamaha da konfor monfor yok çok sert. Momo design güzel ama o fiyat farkına değer mi bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Ben tercihimi xevo dan yana kullanırdım. İkisine de oturun anlayacaksınız. Yamaha da konfor monfor yok çok sert. Momo design güzel ama o fiyat farkına değer mi bilmiyorum.

servis ağları ne durumdadır peki. servis konusunda da pek bilgim yok bu markalarla ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan22

quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Ben tercihimi xevo dan yana kullanırdım. İkisine de oturun anlayacaksınız. Yamaha da konfor monfor yok çok sert. Momo design güzel ama o fiyat farkına değer mi bilmiyorum.

servis ağları ne durumdadır peki. servis konusunda da pek bilgim yok bu markalarla ilgili

servis konusunda hepsi aynı. piaggionun parça fiyatları biraz daha pahalı olabilir. yamaha, fercomotor ve sym'nin servisleri hemen hemen aynı benim gözlemlediğim kadarıyla. büyükşehirde iseniz sıkıntı yaşamazsınız.
  • Dün kardeşler motor dan aradılar, abs li mat gri xmax 250 gelince haber verin demiştim. Bu hafta motorlar geliyor dedi adam.
    Bilgilerinize...
  • EVET BENDE MERAK EDİYORUM ,
    HANGİSİNİ ALMALI VE NEDEN ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Activa S alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.