Şimdi Ara

Yamaha YBR125 hakkında sorularınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ybr 125 kullanıcılarının veya merak edenlerin dikkatine.Her türlü sorularınızı sorabilir yada bildiklerinizi paylaşabilirsiniz.

• 2006 (2005 sonu) model 1000 km. ybr125 kaç para eder? (yuvarlak far değil)
  • arkadaşlar bende bws 100 war işte belki satıp bu ybr'den almayı düşünüorum.. motorunu fln ellesen en fazla kaç yapar ???
  • yuvarlak farlı değilse o 2004 modeldir.ortalama 1800-2.250 Ytl 2.elleri ama 1000 km deki 2.el daha fazladır.
    quote:

Orjinalden alıntı: HoPaRLoR

2006 (2005 sonu) model 1000 km. ybr125 kaç para eder? (yuvarlak far değil)

felix_bjk1903

orjinali ortalama son hızı 110 km/h.Modifiye yapsan 130-140 yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 18 Nisan 2007; 19:01:00 >
  • Bazı ybr ler sanırım modifiye edilerek ön kısmı ve direksiyon u değiştiriliyor.
    Örnek: TIKLA

Bu modifiye işlemi kaça maloluyor?
    Normal alıp linkteki gibi modifiye yaptırmak mı mantıklı ve ekonomik olur yoksa
    direk resimdeki gibi modifiyeli bir ybr mi alayım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: felix_bjk1903

arkadaşlar bende bws 100 war işte belki satıp bu ybr'den almayı düşünüorum.. motorunu fln ellesen en fazla kaç yapar ???

Benim ybr 157km civarı falan görüyo honda cbx twister ile kafa kafaya gidiyor.Bunun için yapman gereken motor hacmini arttırmak,performans egzostu,yeni 32mm lik mikuni gibi bir karbüratör ve ona uyacak emme manifoldu.Bunlar sadece güç artışı içindi.Gelelim hız artışına en önemlisi ön ve arka zincir dişlilerini değiştirmek.Bunun için ön dişliyi 1-2 diş büyültmen arka dişliyi de 2-3 diş ufaltman gerek.Tabi lastiğide unutmayalım.Benim kullandığım duro marka 100-90 dubleks lastik.Arka lastiğin ebadının büyümesi de motoru hızlandıracaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abars

Bazı ybr ler sanırım modifiye edilerek ön kısmı ve direksiyon u değiştiriliyor.
    Örnek: TIKLA

Bu modifiye işlemi kaça maloluyor?
    Normal alıp linkteki gibi modifiye yaptırmak mı mantıklı ve ekonomik olur yoksa
    direk resimdeki gibi modifiyeli bir ybr mi alayım?

Gösterdiğin resim yanlış olması lazım.Çünkü o orjinal bi ybrdir.Ama ben yinede söyleyeyim.Bende şu an mz direksiyonu var.Orjinal gidondan daha alçakta duruyor.

• Orjinal olmasına sevindim, çünkü tam istediğim gibi bi görünüşü var.
    Ankarada motordan anlayan pek tanıdığım yok. Bir iki hafta içinde verdiğim linktekine benzer bir ybr 125 almayı düşünüyorum.

Alırken nelerine dikkat etmek gerekir?
    Sıfır motorları belli bi kilometreye kadar fazla hızlı sürmemek falan gerekiyormuş. Bu 2. el ilanlardaki motorlarda bu konuya dikkat edilip edilmediğini nasıl enlayabilirim?

Aslında motordan anlayan bi arkadaşla bi kac motor incelesek ne güzel olurdu
  • Benim satılık yrb 125 var beyler 2.100 2005 model pm daha fazlası için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.