Şimdi Ara

Yan sanayi DS4 Gamepad 219TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
7.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün nette gezerken denk geldim. Fiyatı uygun geldi, beyazından 1 adet kendime aldım. İhtiyacı olanlar vardır belki. Orj değil baştan söyleyim ama yorumlara göre, PC ve apple TV'de çalışıyormuş. Androidde de çalışır o halde.

Yan sanayi DS4 Gamepad 219TLgittigidiyor
    Ps4 Oyun Kolu Joystick Kablosuz Wireless Playstation 4 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps4-oyun-kolu-joystick-kablosuz-wireless-playstation-4_pdp_772602166?urvid=220604631

Edit: Başlığa fiyat eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnacoN -- 10 Mart 2022; 10:58:41 >

• Ben yan sanayi değil de , çıkma arıyom, çıkma yok mu ?

• Konsol yok sadece kol alsak oynayabilir miyiz Yan sanayi DS4 Gamepad 219TL 

• Hassasiyeti nasıl acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi çinden geliyor bunların ama çok çeşidi var kalite kalite. O yüzden dikkat etmek lazım bunda model kutu falan hiçbi şey yok olsa bakardık neymiş diye

• Motion play çalışıyor mu?

• Benzeri ürün kullanan birisi yorum yaparsa harika olur, basit PSP oyunları için işe yarar mı Android ya da Macbook üzerinde. Eğer yararsa alınabilir gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Antocio kullanıcısına yanıt

https://www.trendyol.com/polosmart/kablosuz-ps4-uyumlu-oyun-kolu-siyah-psg05-p-78298542?boutiqueId=594847&merchantId=110480

Bu ürünü kullanıyorum bime gelmişti en son 160 liraya .

Tv box(android) ve ps4 de sorunsuz bir şekilde tüm fonkisyonlarıyla birlikte çalışmakta.

Evde orjinal kolda var ikisi arasında ağırlık ve malzeme kalitesi dışında çok fark gözükmüyor .

Gecikme ve tepkime süresi fena değil ama bu tamamen kişiden kişiye ve elinizdeki ürüne göre değişecek bir durum olduğu için sadece deneyimlerimi aktarıyorum .

Benim için linkini vermiş olduğum ürün fena değil .

• Touchpad dahil tüm tuşlar aktif , titreşim çalışıyor( orjinale göre çok da iyi sayılmaz, ama idare eder) .

• şarjı sanki çabuk bitiyor gibi geldi bana .

• Benim ürünü kargoya vermişler. IST'den gelecek, kar var diye çekincelerim vardı ama meğersem satıcı izmir narlıderedeymiş. Yarın bana gelir sanırım bir aksilik olmaz ise. Gün içinde yorumlarımı eklerim.

• AnacoN kullanıcısına yanıt

hocam yorumlarını bekliyorum, beğenirsen ben de alacağım bir tane.

• yan sanayi tabi başka bir şey, bu çakma bir ürün. arkadaş zaten mesaja orijinal değil diye eklemiş ama başlığa bakınca sanki sony'nin yan sanayi ürünü gibi bir görüntü veriyor. yanıltıcı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

yan sanayi tabi başka bir şey, bu çakma bir ürün. arkadaş zaten mesaja orijinal değil diye eklemiş ama başlığa bakınca sanki sony'nin yan sanayi ürünü gibi bir görüntü veriyor. yanıltıcı olabilir.

"Yan Sanayi" terimi genellikle oto yedek parçaları gibi ürünler için kullanılan bir terimdir. Örneğin far kırıldı yedek parcacıya gidiyoruz.
    Abi orijinali 1000 TL diyor.
    Yan Sanayi 200 TL olur diyor. Aslında yazdığınız doğru "Sony'in yan Sanayi ürünü' niye ? Çünkü Sony üretmedi elin Çinlisi, Amerikanı vs Dual Shock'u taklit edip birebir aynısını yaptı. Özetle "Yan Sanayi" ile "Çakma" terimleri aynı köyden sayılır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaris kullanıcısına yanıt

Yan sanayi zaten 'çakma' anlamına geliyor. Sen başka biliyorsun sanırım?

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Yan sanayi (aslında) Sony izni ile üretilen bir kol için denebilir. Ama bu ürün evet çakma.

• circassianman kullanıcısına yanıt

O anlama geliyorsa, kesinlikle bizim ülkede uygulanmıyor o kesin hocam. Otomotivde bile yan sanayi aslında çinden gelen aliexpress ürünleri.Yan sanayi DS4 Gamepad 219TL 

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Tam tersi siz yanlış biliyorsunuz hocam. Yan sanayi, bilinir bir markanın kendi veya ortak ürettiği fakat başka bir marka ve farklı kalitede (genellikle bir tık daha düşük kalitede oluyor) piyasaya sürdüğü yan ürünlerdir. Yani aslında orijinaldir veya bunlar düşük maliyet için üretim yaptırılan OEM'ler de olabilir. Vestel - Koenic, Sunny - Axen vs. gibi örnekler verebilirim ülkemizden.

Gerçi otomotiv sektörü ile alakalı durumu tam bilmiyorum, oem yedek parçalar için kullanılıyor olabilir. Oem bile Oem'dir sonuçta yani çakma değildir. Ben başlıkla ilgili bir yanlış anlaşılma olabileceği için konudaki ürün doğrultusunda yazmak istedim.

Çakma ise çakmadır, yasa dışı ürünler. Bu konudaki de orijinal olmayan bir ürün sonuçta. Çakma adidas, çakma razer kulaklık vs. gibi.

Tekrar belirtmek istedim bir kavram tartışması veya arkadaşı yargılamak gibi bir niyetim yok, çeşitli sektörlerde yan sanayi kelimesi değişik anlamlarla da halk dilinde kullanılabiliyordur elbette. Başlık dikkatimi çekti belirtmek istedim, arkadaş zaten konu içerisinde orijinal değil diye özellikle belirtmiş Yan sanayi DS4 Gamepad 219TL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 11 Mart 2022; 2:58:25 >

• Yan sanayi otomotiv sektöründe taşeron firmalara üretilen ürünler anlamında geliyor haklısınız ama konsol üreticileri yan firmalara ürün üretmiyor. Kendileri lisanslı üretir o kadar. Neyse, ürün az önce geldi. Fotolarını paylaşıyorum. Ürünün malzeme kalitesi fena değil, Mac book air ile eşledim, çalışıyor ama RCPS3'te DS4 olarak görmedi bu gamepadi yani çakma. Zaten kutusunda da Doubleshock 4 yazıyor. :D

Sonuç olarak bu fiyata iş görürse PS4'te rahatça kullanılır.

• AnacoN kullanıcısına yanıt

Oyundaki gecikme durumu nasıl MBA ile?

• çok dandik gözüküyor

doubleshock okurken bir gariplik sezdim sonradan fark ettim :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.