Şimdi Ara

yan sanayi ekran bazen çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar lg g3 model telefonumu düşürüp ekranını kırdığım için telefoncuda yeni ekran taktırdım sonradan fark ettim ki bana orjinal denilip yan sanayi ekran takılmış. Bu yüzdendir esnaflara aşırı kin duymaya başladım neyse orjinale yakın olduğu için ben de kullanmaya devam ettim fakat daha değiştireli bir kaç ay olmasına rağmen telefonun dokunmatiği arada çalışmamaya başladı bazen 10-20 dakika arası falan hiç bir işlev görmüyor sonra kendiliğinden çalışmaya başlıyor (telefonda sıkıntı yok sadece dokunmatik çalışmıyor) bunun bir çözümü var mıdır arkadaşlar bir daha para verip değiştirmekten başka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinn21

Merhaba arkadaşlar lg g3 model telefonumu düşürüp ekranını kırdığım için telefoncuda yeni ekran taktırdım sonradan fark ettim ki bana orjinal denilip yan sanayi ekran takılmış. Bu yüzdendir esnaflara aşırı kin duymaya başladım neyse orjinale yakın olduğu için ben de kullanmaya devam ettim fakat daha değiştireli bir kaç ay olmasına rağmen telefonun dokunmatiği arada çalışmamaya başladı bazen 10-20 dakika arası falan hiç bir işlev görmüyor sonra kendiliğinden çalışmaya başlıyor (telefonda sıkıntı yok sadece dokunmatik çalışmıyor) bunun bir çözümü var mıdır arkadaşlar bir daha para verip değiştirmekten başka

Yetkili servis dışında hiçbir servis orjinal ekran takmaz hocam.
  • Onu zaten tecrübe edinerek öğrendim de asıl soru o değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 yan sanayi ekran
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.