Yandex Elements'i kurduğumda yandex'in rusça esas sayfasını diğer tarayıcılarda ana sayfa olarak açmaya başladı.Bunun dışında nasıl ayrıntıları var bilmiyorum ama toolbar/eklentiler silinse dahi bu sayfa ana sayfa olarak kalmaya devam ediyor.Bunu nasıl düzeltirim?
quote:
Orjinalinden alıntı:siriusien
Yandex Elements'i kurduğumda yandex'in rusça esas sayfasını diğer tarayıcılarda ana sayfa olarak açmaya başladı.Bunun dışında nasıl ayrıntıları var bilmiyorum ama toolbar/eklentiler silinse dahi bu sayfa ana sayfa olarak kalmaya devam ediyor.Bunu nasıl düzeltirim?
Belki Yandex Elements'in arayüzü Türkçe yerine rusça olabilir. Türkçe arayüzü denemek için buradan indirebilirsiniz.
Yandex'e dair hiçbir şey indirmek istemiyorum.Aksine silmek istiyorum.Merak ettik nasıl bir şey diye indirdik kaldırılmıyor.Sorunum kaldırmayla ilgili.
Daha yeni bir çözüm yönetmi buldum.Google chrome kullanıyorum,ayarlardan (üç çizgi amblemi tıklatılarak açılıyor) ayarlar menüsünden başlangıçta kısmından sayfaları ayarlama kısmından sayfaları silebiliyorsunuz.