Bildirim
Yangın Tüplerinizin durumu ne?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Valla muayeneyi yapan elemanla alakalı, benim muayenede hafif kusur yazmışlardı tarihi geçik diye, genelde var mı diye bakıyorlar sadece. -
Bu kadar kafanıza takıyorsanız 20 liraya alın yenisini kafanız rahat olsun.quote:
Orijinalden alıntı: powermoon
Valla muayeneyi yapan elemanla alakalı, benim muayenede hafif kusur yazmışlardı tarihi geçik diye, genelde var mı diye bakıyorlar sadece. -
ben geçen ay yeni aldım ,eskisininde 6 ay kadar tarihi geçmiş,sokakta azıcık bastım,her yer bembeyaz toz oldu.quote:
Orijinalden alıntı: Hypnotica
Bu kadar kafanıza takıyorsanız 20 liraya alın yenisini kafanız rahat olsun.
Alıntıları Göster
yani eskiside çalışıyordu ama sanırım bu kimyasalların yangını söndürme etkisi azalıyor zamanla. -
quote:
Orijinalden alıntı: tyll
ben geçen ay yeni aldım ,eskisininde 6 ay kadar tarihi geçmiş,sokakta azıcık bastım,her yer bembeyaz toz oldu.
yani eskiside çalışıyordu ama sanırım bu kimyasalların yangını söndürme etkisi azalıyor zamanla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatını bilmiyordum 20 lira gerçekten uygunmuş ihmal ettiğimize deymez yenilemek lazım tez zamanda.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4ACEB015Equote:
ben geçen ay yeni aldım ,eskisininde 6 ay kadar tarihi geçmiş,sokakta azıcık bastım,her yer bembeyaz toz oldu.
yani eskiside çalışıyordu ama sanırım bu kimyasalların yangını söndürme etkisi azalıyor zamanla.
Alıntıları Göster
-
hiç kullanmadım inş kullanmamız gerekeceği bir durum olmaz, tarihi iyi hatırlattınız bende bakayımquote:
Orijinalden alıntı: T1973
Fiyatını bilmiyordum 20 lira gerçekten uygunmuş ihmal ettiğimize deymez yenilemek lazım tez zamanda.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 26 Eylül 2014; 15:10:49 > -
quote:
-
Yangın tüpü arabanın neresinde oluyo?
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetnavruz
quote:
bende apartmandakini denedim bembeyaz oldu ortalık .
ertesi gün yöneticiye rastladım bunları az yukarı asın çoluk çocuk oynuyor dedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: freelander2001
Benimki bagajda duruyor ama muayenede yangın tüpü sürücüye uzak diye hafif kusur yazmışlardı.. -
quote:
Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetnavruz
quote:
bende apartmandakini denedim bembeyaz oldu ortalık .
ertesi gün yöneticiye rastladım bunları az yukarı asın çoluk çocuk oynuyor dedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfun73
quote:
Orijinalden alıntı: freelander2001
Benimki bagajda duruyor ama muayenede yangın tüpü sürücüye uzak diye hafif kusur yazmışlardı..
Hayır mesela pikaplarda arka koltuğun arkasında oluyo binek araçlarda bölmesimi var acaba
Annemin aracını muayeneye götürdüğümde babama sordum var mı diye . 2006 da bitmis . Kendi aracından tup verdi babam oda 2011 de bitmis muayenenin orada kucuk cocuklar vardı tüp satıyorlardı aldım onlardan 2016 gibi biten tüp .
Sag on koltuğa koydum ilk yardım çantasıyla beraber geçtim gittim
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
hiç kullanmadım inş kullanmamız gerekeceği bir durum olmaz, tarihi iyi hatırlattınız bende bakayım
Dediğiniz gibi insallah kullanmak gerekmez. Ama ne zaman lazım olacağı da belli olmaz o yüzden ihmal etmemek gerek.
7-8 yıl kadar önce Başakşehir Depositenin önünde yürürken ışıklarda bekleyen eski model bir şahinin motorun altından duman çıktığını gördüm. Hemen sürücüye söyledim. Sürücü inip kaputu açtığı anda motorun üzerinde bir alev topu oluştu. Adam panikle üzerindeki montu çıkarıp ateşe vurmaya başladı. O sırada diğer araçlardan 2-3 kişi yangın tüpleriyle koşup anında söndürdüler yangını. Allah korusun daha ıssız bir yerde olsa araç komple yanabilirdi. -
yangın tüpü üstündeki gösterge yeşil kısımda olmalı. tarihini de muayeneden muayeneye kontrol etseniz yeter.quote:
Orijinalden alıntı: T1973quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
hiç kullanmadım inş kullanmamız gerekeceği bir durum olmaz, tarihi iyi hatırlattınız bende bakayım
Dediğiniz gibi insallah kullanmak gerekmez. Ama ne zaman lazım olacağı da belli olmaz o yüzden ihmal etmemek gerek.
7-8 yıl kadar önce Başakşehir Depositenin önünde yürürken ışıklarda bekleyen eski model bir şahinin motorun altından duman çıktığını gördüm. Hemen sürücüye söyledim. Sürücü inip kaputu açtığı anda motorun üzerinde bir alev topu oluştu. Adam panikle üzerindeki montu çıkarıp ateşe vurmaya başladı. O sırada diğer araçlardan 2-3 kişi yangın tüpleriyle koşup anında söndürdüler yangını. Allah korusun daha ıssız bir yerde olsa araç komple yanabilirdi.
Alıntıları Göster
bu tüplerin zorunlu olmadığı dönemde aracımız yanmaya başlamıştı. kaput kabardı, motorun bazı parçaları tutuştu derken. yoldan geçen beton mikseri söndürmüştü ucuz atlattık. araçta lpg yoktu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 26 Eylül 2014; 17:37:08 >
-
Geçende muayeneye girdim, tarihi geçmiş hafif kusur yazdılar.quote:
Orijinalden alıntı: _mp_
yangın tüpü üstündeki gösterge yeşil kısımda olmalı. tarihini de muayeneden muayeneye kontrol etseniz yeter.
bu tüplerin zorunlu olmadığı dönemde aracımız yanmaya başlamıştı. kaput kabardı, motorun bazı parçaları tutuştu derken. yoldan geçen beton mikseri söndürmüştü ucuz atlattık. araçta lpg yoktu.
Alıntıları Göster
Kontrol ettirmek veya yenilemek lazım. Hiç ummadık anda lazım olabilir ve var ama işe yaramıyor olması insana çok koyar.
-
Genelde dikkat edilmez bagajda yangın setinin içinde sürünür ama allah korusun ihtiyaç olduğunda büyük öneme sahip kontrol ettirmek lazım. Hatta 1 boy büyüğü daha işlevli bile olur trafik setinde standart gelen minnacık bişiquote:
Orijinalden alıntı: otosarrafı
Geçende muayeneye girdim, tarihi geçmiş hafif kusur yazdılar.
Kontrol ettirmek veya yenilemek lazım. Hiç ummadık anda lazım olabilir ve var ama işe yaramıyor olması insana çok koyar.
Alıntıları Göster
-
Ben arabadakini sürekli yeniliyorum..
Tarihi geçenleri ise evde biriktiriyorum.
Acil durumda (mesela tarihi henüz 1 yıl geçmiş olan) kesin işe yarar..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
basınç durumuna ve tarihine bakarım geçmişse / basınç düşmüşse değiştiririm nerede ne zaman gerekeceği belli olmaz, hatta 3 kuruşluk şey ama pratik diyerek eve mutfak kapısının arkasına duvara da monte ettim bir tane bulunsun zararı olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: djoz
Ben arabadakini sürekli yeniliyorum..
Tarihi geçenleri ise evde biriktiriyorum.
Acil durumda (mesela tarihi henüz 1 yıl geçmiş olan) kesin işe yarar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 26 Eylül 2014; 18:43:53 >
Benzer içerikler
- bla bla car yasaklandı
- kör nokta aynası nereye takılır
- hurda belgeli ne demek
- petro time motor yağı yorumları
- egea kronik sorunlar
- toyota c-hr hybrid fiyat
- byd gemisi
- chery icar v23 türkiye fiyatı
- togg hangi segment
- bebek oto koltuğu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X