Şimdi Ara

Yani sistem. Ama bazı sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aydır bekliyorum fiyatların dusmesı için artık fiyatların dusmesiyle yeni bi pc almaya karar verdim. tabii bu sistem artık standart oldu sistemmi yazdım ama bazı sorularım var

anakart : Epox 9NPA + ULTRA +939 + WİFİ 134 $
    İŞLEMCİ : AMD 3200 939 180$
    RAM : 512 TWİNMOS 40$
    HARD DİSK : 80GB SATA 2 SAMSUNG 60$
    EKRAN KARTI : LEADTEK 6600GT DDR3 PCI 158$
    KASA : AOPEN H600 B-27 350WATT 82$
    DVD-RW : LG 16X (+/-) DUAL LAYER DVD-RW 48$
    CD-ROM : 52X LG 17$
    FLOPPY : SAMSUNG 7$
    SES KARTI : CREATİVE LİVE 7.1 24BİT 32$

TOPLAM : 758$

KDV DAHİL : 895$

SORULAR
    1- anakarttaki WIFI nedir
    2-sata 2 nin normal sata dan ne farkı var önerirmisin sata 2 yi .markasının samsung bi sorun yaratırmı
    3-ekran kartımdaki ddr3 bu ana kartta calısırmı
    4-bu kasadan cok fazla ses cıkıyormu ben fazla ses in cıkmasını istemiyorum bi de aopen b-35 den bi farkı var mı arada 5$ lık fark var
    5-dvd-rw nasıl bunu onerirmisiniz
    6-ve son soru ben bu pc yi eksa dan almayı dusunuyorum kdv dahil 895$
    pazarlık yaparak bunu 800 $ a indirirlermi veya en fazla ne kadar indirim yaparlar bu konuda bi bilginiz var mı siz pc alırken ne kadar indirim yaptırdınız ?

şimdiden tşk ler herkese

• 3- Ekran kartının ddr3 kullanması, anakartının ddr1 desteğinden bağımsız bir durumdur. Kesinlikle çalışacaktır.

Belleği 2x512 yapmanı tavsiye ederim ama para sorunu varsa daha sonra da yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 12 Ocak 2006 2:03:16 >
  • 1-En basit anlamda kablosuz network demektir. Gerekli bilgi aşağıda mevcut.

http://www.wimaxturkiye.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=26

2- Sata 2 , anakart ile iletişimde 300mb/sn lik bir veriyolu kullanırken sata 150mb/sn ile haberleşir. Basit olarak teoride bu. Sata 2 alabilirsiniz bir problem yaratmaz.
    3-Grafik kartının rami sistem belleğinden bağımsızdır.
    4-O kasanın arkadaki 90mm lik fanı problem yaratabiliyor , onun dışında psu olarak oldukça kaliteli ve sessiz.
    5-Kullanıyorum sorun yok ama NEC daha çok beğenilen ve tavsiye edilen bir marka.
    6- İstediğiniz ordanda bir indirimi yapmazlar. Nakit indirimi yanılmıyorsam %2 yada 3.

• quote:

Orjinalden alıntı: gurkans

1-En basit anlamda kablosuz network demektir. Gerekli bilgi aşağıda mevcut.

http://www.wimaxturkiye.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=26

2- Sata 2 , anakart ile iletişimde 300mb/sn lik bir veriyolu kullanırken sata 150mb/sn ile haberleşir. Basit olarak teoride bu. Sata 2 alabilirsiniz bir problem yaratmaz.
    3-Grafik kartının rami sistem belleğinden bağımsızdır.
    4-O kasanın arkadaki 90mm lik fanı problem yaratabiliyor , onun dışında psu olarak oldukça kaliteli ve sessiz.
    5-Kullanıyorum sorun yok ama NEC daha çok beğenilen ve tavsiye edilen bir marka.
    6- İstediğiniz ordanda bir indirimi yapmazlar. Nakit indirimi yanılmıyorsam %2 yada 3.

daha guzel anlatılırmı bilmiyorum

• 5- Dwd-rw ı Nec ve ya Benq alırsan daha iyi olur.
    4- O kasayı bir arkadaş kullanıyodu fazla ses yok diyordu.
    2- Tam bilmiyorum ama galiba kablosuz network bağlantısı
    6- Peşin alırsan bir miktar indirebilirsin.Ancak 100 dolar kadar olmaz.
  • ben yazana kadar arkadaşlar da yazmış
  • bana cevap verdiğiniz için tşk ler inş sistemi pazartesi alıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baska önerisi olan var mi sistem hakkında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.