Şimdi Ara

Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
19
Favori
28.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hayatımda bunlar kadar utanmaz, yüzsüz bir firma daha görmedim. Millete 20 gündür internet vermeyip vakti gelmeden gelecek ayın faturasını kesmeye çalışan firmaya çok şey denir de buradan söylenmez. Sen şu ayıbını örtmek için 1 ay ücret almasan kendini affettiremezken son müşteriye kadar kaybetmeye and içmişsin belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayda xdsl numaramı girdiğimde gene çevrilemedi hatası alıyorum internet var bu arada pazar günü denediğimde böyle değildi hizmet numaramı mı değiştirdi bunlar şimdi dün Salı geçiş için evrakları gönderdim haberim yoktu yeni öğrendim bu durumu ne olacak şimdi geçiş işlemi olmayacak mı bunların yaptıkları artık hukuksuzluğa doğru gidiyor iyice abartılar artık bu iş bu yapılanlar müşterilere 2023 de özgürlüğüne engel olmaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 27 Aralık 2023; 11:43:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BU İŞ ARTIK DEVLETİN EL ATMASI GEREKEN Bİ KONU HALİNE GELMİŞTİR..

BU İŞ ARTIK KERİZ AVLAMA İŞİNE DÖNMÜŞTÜR..

BU İŞ ARTIK ALDATMA KANDIRMA HİZMET VERMEDEN HAKKI OLMAYAN PARA İSTEME HALİNE GELMİŞTİR..

BAKINIZ 30 GÜNLÜK FATURA BEDELİ 180TL OLAN PAKETTE, 6 GÜNLÜK İNTERNET KULLANIMI İÇİN TARAFIMA 135TL FATURA KESİLMİŞTİR.

İNTERNET HIZIM 100 OLMALI İKEN 30 CİVARI GÖRMEKTEYİM.

ŞİMDİ ŞÖYLEYİN BU KONUYA ARTIK DEVLETİN EL ATMASI GEREKMİYORMU???

Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu

@PelicellTelekom abone no 3400062792 derhal düzeltin yoksa iş bu sefer gerçekten büyüyecek yazmayacağım yer kalmayacak şok olacaksınız ve en sonda elbette elbette duyacak gerekenler elbette... ama TT deyip sıyrılamayacaksınız çünkü bizim muhattabımız sizsiniz.. gerisi sizi bağlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryc34 -- 27 Aralık 2023; 10:26:53 >

• Ben de şimdilik tüketici hakem heyetine şikayetimi yaptım.Banada 6 günlük internet için tam fatura çıkmış.

• fat1453 kullanıcısına yanıt

online işlemlerde bende de halen tam ücret 180 yazmaktadır. sms gönderiyolar ayrıca 135tl diye. 6 günlüğe biçtikleri ücret 135tl haram olsun haram olsun....

hız 100 iken 30 lara düşmesi de ayrı bi pislik....

• Bana artık herhangi bir mesaj atmıyorlar.Artık savcılik yolu da gözüktü.Bu gidişle savcılığa da şikayet ederim.Bizim buradaki Başsavcıya da bir soracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat1453 -- 27 Aralık 2023; 10:43:38 >
    Bana da gelmiyor mesaj ve xdsl eski numaramı değiştirmişler önceki kesinti de istemiştim dün bu durumun farkında değil idim geçiş yaptığım firmaya başvuru belgelerini gönderdim bugün aynı xdsl numarasını girdiğimde çevrilemedi hatası alıyorum ve eskiden 100 mgbit gelen adresime artık 25 mgbit geliyor ve her yerden bunu bildirdim hiç bir yerden bunlara ulaşamıyorum ve sorun bir türlü cözümlenmedi yıl 2023 de bunların kasti olarak müşterisine yaşatanlara en güzel cevap başka yere geçip bunlardan kurtulmak olurdu ama bunlar suçu TT ye atıp sistemin tüm açığını kullanıyorlar ve biz hiç bir şey yapamıyoruz arkadaş şaka gibi ya resmen delirmelik

hocam normalde ön ödemeli olmuyormu, yani şimdiki çıkan fatura aslında ocak ayı kullanımı için değilmidir, biz bu faturaları ödemezsek hat iptal olması gerekmezmi

• Bunları haber kanallarına bildirilse belki bir çözümü olur.

AKLIMDA...

• cnryc34 C kullanıcısına yanıt
    Abi Allah'tan sende internet var bizde oda yok peşin ödedik 1 yıllık cimerde şikayette bulundum buyuk ihtimalle savcılığa aynı sekilde şikayette bulunmak zorunda kalicaz

• PelicellTelekom kullanıcısına yanıt
    Benimde hizmet numarasını verir misin
    Abone numaram 3400027924

• 110 görüyordu 30 a düşürmüşler hızı

ve sürekli donuyor

kısaca internet var ile yok arasında. @PelicellTelekom

yazık ettiler müşterilerine....

böyle si bi dönemde hiçbir kuruma peşin 1 aylıktan fazla ödeme yapılmamalı... çünkü bu dönem normal bi dönem değil işler iyice karışıyor hem maddi hem manevi hem kutuplaşma hem gruplaşma hem siyaseten hem dinen adına ne derseniz diyin.. herşey ama herşey iyice kötüye gidiyor. o yüzden hiçbir yere fazla ödemelere girmemek gerek daha uygun olacak olsa bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryc34 -- 27 Aralık 2023; 14:17:17 >
  • Şaka gibi internet yok hadi olsa bile peşin ödedim bide üstüne fatura göndermişler şaka mı acaba Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu

• Pelicell yaninet olunca baska operatore gectim 2 .aydir baska iss deyim banada sms geldi 100 tl faturaniz var diye.ilisigim ve borcum olmamasina ragmen

• 100 TL fatura mesajı bana da geldi. Adamlar 180 lirayı alıp 20 gündür internet vermediği gibi farklı firmaya taşındığım halde üstüne bir de 100 TL fatura kesiyor. Adamlardan alacaklıyız şu hale bakın tam yavuz hırsız ev sahibini bastırır olayı. 1 kuruş ödersem adam değilim git mahkemeye ver haydi

• Shikari kullanıcısına yanıt

zaten bu ön ödemeli hocam.. :) borç değil ocak ayının faturası

• Ben başka firmaya başvurdum durduk yere 400 lira kurulum ücreti ödeyeceğim(gigaspeed) bu parayı thh ye başvursak bu firmadan çıkarabilir miyiz? xdsl nomuzu sakladığı bozduğu için?_

• Firma internet arayüzü değişmiş fark ettiniz mi

• bayrak14531881 kullanıcısına yanıt
    Aynı mesaj banada geldi yalnız benim anlamadığım biz zaten ocak ayının faturasının ön ödemesini yapacağız yani şimdi gelen faturada zaten ocak ayının ön ödemesini yapılacağı için ama bunlar atılan mesajda ilerleyen dönemde ocak dönemindeki faturanız da kesinti den dolayı düşük yansıtılacak denmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 27 Aralık 2023; 16:22:45 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.