< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu (36. sayfa)
-
-
Hocam Allah sizden razı olsun şimdi gidip bağlantı etiketi kartını ankastre kutusunda ta aşağılarda düşmüş olarak buldum. Hizmet numarası yazan no ile az önce poyraznet 35 mbps'ye başvuru yapmış bulunmaktayım. Oradan sonuca ulaşacağım aklıma gelmezdi çok teşekkürler 🙏 Umarım kısa sürede onay sonuçlanır da ben de kurtulurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Bu arada ben Poyraznet'e geçince xDSL numaram değişti. Herkeste durum böylemi bilmiyorum. Geçiş tamamlanınca yeni xDSL numaranızı isteyip bi kenara not almayı unutmayın.
Poyraznet faturada Xdsl no yazıyor.
Ben firma değişmeden önce xdsl numaramı not etmiştim. Pelicell yaninete dönüşünce xdsl numaram değişmiş midir? Hala geçerli olduğunu ve taşıyabilme ihtimalini nasıl teyit edebilirim?
www.fixnet.com.trFixNet - Fiber Internethttps://www.fixnet.com.tr/internetbasvurutransfer/3520/84258-84238/12-9/0?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber.
Bu siteden xdsl kısmına ilgili numaranızı yazınız sonra devam ederek hata almaz iseniz ve kullanmakta olduğunuz firmanın ismi çıkar ise hizmet numaranız geçerlidir ben geçende internet yokken buradan denediğimde hata alıyordum şimdi internet geldi ve denediğimde pellicell ismi çıkıyor xdsl numarayı girdikten sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 24 Aralık 2023; 16:10:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Evet hocam teşekkür ederim devam ettiğimde adres seçenekleri falan açılıyor ve Pelicell yazıyor. Bu durumda taşıyabilirim galiba bağlantımı. 8-16 mb bana yetecek. Bu durumda poyraznete mi taşımalıyım?
Poyraznet adsl hizmet vermiyor diye hatırlıyorum altyapınız vdsl veya fiber ise hizmet veriyor diye biliyorum poyraznet ama siz sorun genede onlara onlar daha iyi bilir bu arada poyraznette en düşük paket 24 mgbit görünüyor sitelerinde ben aksilik olmaz ise gigasped geçiş yapacağım benim altyapı fiber gigasped de en düşük paket 35 mgbit görünüyor isterseniz @hesaplıbilgi arkadaşa sorun o adsl paketlerini hangi firmalar sağlıyor daha iyi bilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 24 Aralık 2023; 16:51:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizin adsl ise listeden bakın; geçiş yapmak istediğiniz firmadan da bilgi alın.
https://forum.donanimhaber.com/adsl-tarife-fiyatlari--155963785
-
Merhaba Hocam hattınızın vdsl desteği var mı
Varsa gigaspeed e adsl olarak geçip sonra vdsl e dönebilirsiniz gigaspeed de adsl vermiyor diye biliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese teşekkürler. Listedeki farknet benim için oldukça uygun hocam. Umarım geçiş yapılabilir.
Geçiş yapmadan önce bir daha düşün istersen.
-
Alıntı
metni:Interner baglantiniz aktif durumda olup kullanim saglayabilirsiniz. B037 15 gündür internetim yok. Ne telefonlara bakıyorsunuz ne Whatsapp.. Bugün SMS geliyor ve 250 mbps olan internetim 100 mbps olarak yeniden aktif oluyor.
Gerçekten çok enteresan bir firmasınız. Şimdi eksik günler faturadan düşülecek denilip yine eksiksiz ödeyeceğim kaçıncı fatura olacak bu?
-
Az önce Poyraznet tarafından arandım ve yaninetin geçişime onay verdiği söylenildi. Son onay verme işlemini de yapmamla sadece bana kısa mesajla bilgilendirme yapılıp sürecin tamamlanması kaldı. Bu kadar kısa sürede bu işin neticeleneceğini tahmin etmezdim. Darısı kurtulmak isteyen her mağdur kardeşime. Tekrar teşekkürler Lavdegon üstadım.
An itibariyle modem bilgileri de geldi ve geçişim tamamlandı çok şükür.
geçiş yapanlara hayırlı olsun, biz ne olacağız acaba, xdsl no vermiyorlar ulaşamıyoruz bir türlü mail de attım yine dönüş yok nasıl bir çıkmazın içine düşürdüler böyle, hakkım haram olsun bunlara
Ulaşabilen var mı müşteri hizmetlerine hiçbir şekilde ulaşamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E devlet üzerinden sabit hat sorgulaması yaptığınızda pelicell gözüküyor mu acaba? Ben habire iptal edin diye mesaj atıyorum ancak geri dönüş yapmıyorlar. E devlette de abonelik gözükmüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba 3400096417 nolu üyeniz olarak ne ses ne mail ne de whatsapp üzerinden ulaşamıyorum. Üyeliğimi iptal etmek istiyorum. Ayrıca modemi de verdiginiz kargo kodu ile tarafınıza gönderdim. Yaklaşık 20 günlük ücret iademi de tarafınızdan talep ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X