Şimdi Ara

Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
19
Favori
28.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi bu firma kapandı mı ne oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaninet iki defa mesaj atmış. faturalar sistemsel olarak çıkmış ve herkese 180tl.

sonra yine mesaj atmış ödeme yapmayın sms fatura gelene kadar düzeltmeler yapılacakmış mış...

birde mesajda ''neredeyse tamamına yakın internet aktif olmuş'' diyor mesajda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryc34 -- 25 Aralık 2023; 17:34:46 >
  • Kapanmadılar ancak hayattalar da diyemeyiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 20 günden fazla oldu internet yok bide 1 yıllık peşin ödedim e devlet abonelik görünüyor müşteri temsilciside yok cevap WhatsAppta

• cnryc34 C kullanıcısına yanıt
    Bana mesaj gelmedi henüz

• Bana da ne mesaj gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığınız para zehri zikim olsun iyi şu hıza bir bakın hele 100 MB idi hani

• Hocam ankastre kutusundan anlayan birini bulsak o söyler mi acaba üzerinde etiket gibi olmalı o zaman

• bayrak14531881 kullanıcısına yanıt

Hocam e-devlette aboneliğe nereden bakıyoruz

• mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt
    Btk sabit hat Aratın

• Geçmişte R.....t isimli firmada xDSL numarası verilmemesi uzerine Telekomdan xDSL numarasını öğrenenler olmuş ama daha detaylı bilgiye ulaşamadım. Demek ki altyapı sahibi telekom da xDSL no bilgisine sahip; belki biraz bastırırsanız siz de ulaşabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/ruzgar-net-son-hizla-dolandirmaya-devam-ediyor--155778665

şu başlıktaki 2. görsele göz gezdirin; orda telekomdan xDSL numarasını öğrendiğini iddia edenler var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayareset.exe -- 25 Aralık 2023; 23:49:48 >
  • Bu firmada interneti gelen pişman gelmeyip kalan zaten pişman. Kısaca herkesi rezil eden bir firma. Onlarca şikayete rağmen bizleri de bu ay dolandırmış olup hala elini kolunu sallayarak devam etmesi muz cumhuriyetinde yaşadığımızın açık ispatı.

• bizim valide ile peder icin ucuz diye almistik ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor. 2 haftadir internet yok diye basimin etini yiyorlardi milenicom a basvurduk 1 gunde interneti verdiler boylece kurtulmus olduk. modemde hat isigi yanmayanlar bence bir bardak soguk su icip yeni basvuru yapsinlar. 1 yillik pesin odeyenlere uzuldum. boyle firmalardan hak da alinmaz muz cumhuriyetinde. bu da bir tecrube oldu en azindan bir daha birseyin kalitesizine ucuzuna bulasmayiz.

• Daha düne kadar xdsl numaram vardı. Bu numara ile geçiş yapacaktım ancak şimdi xdsl numaram boşa düşmüş. Muhtemelen ilgili firma bu forumu takip ediyor. Yani ucuz numaralar bunlar gerçekten ayıp yaptığınız. Ben şikayet etmeden taşıyacaktım ancak şimdi btk ve diğer ilgili kurumlara şikayet kaydı oluşturacağım. Haftalarca hem hizmet verme hem de geçiş yapılmasına engel ol. Bunun neresinden tutalım şimdi ? Anayasal hakların kullanımına engel olunmamalı. Şimdi bu durumda benim aboneliğim sonlanmış mı oluyor? Ya saçma sapan bir süreç bu böyle olur mu!

• Çocuk ders çalışamıyo ALLAH belanızı versin haram olsun aldığınız parayı yemek nasip olmasın her akşam her akşam bu zıkım internet gitmez ki

Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu

• Arkadaşlar adamlar fatura bile çıkarmışlar utanmazlar hani kullanılmayan günler düşecekti
    Ayrıca kaç gün oldu da fatura çıktı ödemiyorum
    Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu

• Bana da fatura çıkarmışlar nasıl aymazlık nasıl bir utanmazlık.20 gündür internet verme,ne telefonlara ne de yazılanlara cevap verme.İnternet hizmeti verme.Hala internetimiz bağlanmasın.Ay sonunda çıkan faturayı ayın 25 inde çıkar.Ödeme tarihi koy 28 ine kadar son ödeme tarihi koy.Allah bin türlü b...nızı versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat1453 -- 26 Aralık 2023; 22:8:33 >
  • bende dsl ışığı da yanmıyor artık bunlar gidici galiba, gelen faturayı ödemeyip hat kendiliğinden iptal olurmu, sıfırdan başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum çünkü bunlara ulaşılamayacak bence

• Arkadaşlar, tarafına fatura ulaşan varsa fatura no kısmını payşalabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.