Hangi şehirdesiniz ? Nasıl geldi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu (34. sayfa)
-
-
Burayı 5-10 kişiden başka kimsenin gördüğü yok, Google haritalarda Yaninet'e yorumlarınızı düşsenize arkadaşlar. Adamlar pişkin pişkin siteyi güncellemişler. Upload'ları düzenlemişler, yeni menü adımları eklemişler. Hayatımda bu kadar hukuksuz bir firma görmedim. Geçmiş yaptım kurtuldum ama içeride param kaldı, ne zaman iade edeceksiniz gaspettiğiniz paralarımızı @PelicellTelekom?
-
Avcılar/İstanbul.
Hattım Fiber.
Nasıl geldiği konusunda bir fikrim yok. Herhalde sıra ancak gelebildi.
-
Bu arada hattım geldi diye firmaya olan kızgınlığım geçmiş değil.
-Pazartesi günü tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım.
-Salı günü BTK yetkilendirme daire başkanlığına; firmanın üzerine düşen sorumlulukları yerine getiremediği, sizlerden almış olduğu kamu hizmeti sağlama yetkisini suistimal edip halkı zarara uğrattığını gerekli evraklarla beraber sundum. Firmaya gerekli cezanın verilmesi, lisansının askıya alınması ya da lisansının iptalini talep ettim.
-Çarşamba günü firmanın kendi itiraflarının kayıtlarını hazırlayıp Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı SGK Müdürlüğüne başvuracaktım o sırada sms geldi ve şikayet kısmını şimdilik askıya aldım.
-
Şu ilginç xdsl no mun aktifleştiğini farkedip geçiş yapmayı denediğimde çok hızlı bir şekilde geçişim oldu ve yeni nete kavuştum ancak firma nedense müşterilerle iletişim kurmuyor. Dİğer firmalarla iletişimini kesmiyor demekki. bir tane daha vardı aboneliğim onun xdsl nosunu öğrenmek için ulaşmam gerek ama ulaşamıyorum.
-
@PelicellTelekom abone no 3400079499 turgay çakır manisa/muradiye
nihayet birini kurtardım nihayet..
türksat kablonete yeni kurulum ile geçtim. ıban numaramı whatsapp ve mail ile ilettim. 3 haftalık internet kesintisinin iadesini acilen istiyorum.. acilen....
iptal için mail atıldı whatsapptan yazıldı modem de kargoya verilecek.
sizn yapmanız gereken ivedi şekilde iptali ve 3 haftalık internet kesintisinin iadesidir..
abone no 3400079499 turgay çakır manisa/muradiye @PelicellTelekom
bu arada kendi internetim 105-110 görüyorken dün baktım tekrar 20-30 görüyor. (caner yüce 3400062792) @PelicellTelekom
fayik karaer içinde 50 görüyorken 10 küsür görüyormuş (ablamdır kendisi ben abone ettim malesef)
bu vebaldir biliniz yazıktır yapmayın paralar kolay kazanılmıyor eşşek gibi çalışıyoruz 3 kuruş için birde siz bizleri mağdur etmeyin daha da..... @PelicellTelekom
arkadaşlar online kontrollerde port dolu falan görünüyor diyor ama yapan yapıyor.. türksatkablo nette gelip interneti kurdu.. bilginize...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryc34 -- 22 Aralık 2023; 8:20:47 >
-
Geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@PelicellTelekom durum hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen?
Ayrıca XDSL numaramı öğrenebilir miyim?
Abone No: 3400065014
-
@PelicellTelekom durum hakkında bilgi verir misiniz?
Müşteri hizmetlerini arıyorum 15 dk bekliyorum sonra hat düşüyor.
WhatsApp mesaj atıyorum cevap veren yok.
Arıza kaydı açıyorum cevap veren yok
Ödemeyi 1 yıl peşin yaptım 1 ay olacak nerdeyse internet yok daha öncede olan kesintiler dahil aradaki kalan günlerin sureme eklenmesini istiyorum
Abone No: 3400017612
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayrak14531881 -- 21 Aralık 2023; 15:29:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@PoyrazNET yaninetten bir aboneliğimi geçen gün size geçirebildim ancak başka bir anoneliğim daha var ve xdsl numarasını bilmiyorum firmayada 10 gündür ulaşılamıyor, bu aboneliği nasıl taşıyabilirim sizin özel kanaldan firmaya ulaşıp o aboneliğimin xdsl nosunu öğrenme ihtimaliniz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafamustafaa -- 22 Aralık 2023; 11:51:3 > -
Merhaba.
Bu konuda aktif firmanız ile iletişime geçebilme ve bir talepte bulunma yetkimiz maalesef yoktur.
-
Merhaba. Pelicell’den hizmet almaktayken not aldığım xdsl numaram vardı. Size özelden gönderiyorum. Rica etsem taşıma yapmaya uygun durumda olup olmadığını bildirir misiniz? Eğer uygunsa hızlıca taşıyalım.
Ben de kurtuldum bunlardan nihayet... Bugün tam savcılığa dilekçe vermeye gidiyordum ki geçişiniz onaylandı diye sms geldi. içerdeki paramı da bırakmıycam bunlara. zarar tazmini için başlattığım thh sürecinin de sonuna kadar takipçisi olucam... Lehime karar verip uygulamazlarsa icra takibi başlatıcam. unutmayın THH kararıyla direkt icraya başvurulabiliyor
Xdsl numarasına ulaşamayanlar için BTK'ya nasıl müracaat yapılacağını XpressMusic34 arkadaşımız konusunda anlatmış; göz atın faydası olur.
https://forum.donanimhaber.com/btk-tuketici-sikayet-sistemi-nasil-kullanilir-rehber--152027365
-
THH kararları, itiraz edilebilir formattadır. İlgili firmalar thh kararlarına itiraz edebiliyorlar. Forumumuzdaki hukuk forumunda bununla ilgili çok sayıda konu görebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X