< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yanıyor !! 1099TL Philips 23.8' 242E1GAEZ 144Hz 1ms HDMI DP FHD Freesync P. Yükseklik Ayarlı VA (2. sayfa)
-
-
-
2019 da aldım imzamdaki monitörü va panel, 2yıldır aralıksız kullanıyorum gözüme ne ölü piksel çarptı ne ghosting ne blooming ne başka bişey :D gayet memnunum ha belki vardır ben farketmiyorumdur ama 2 yıldır mis gibi oynuyorum valla hiç şikayetim yok :D
-
bu msi monitörü daha 2-3 ay önce 1000 liraya almıştık o gün kimsenin ilgisini çekmedi. yok curved ekran bilmem ne falan. bir sürü ağlayan insanların yorumu. ürünü aldıktan sonra bir kez daha anladım ki yorumları dikkate almamak lazım. o kadar kaliteli şık ve sağlam bir monitör ki yorumlarla hiç alakası yok. sapasağlam monitör 1000 lira bedava anasını satiyim. olumsuz yorumları hangi beyinle yazıyor bu insanlar anlamıyorum. alıcaksın ürünü kendin deneyimliceksin. burda herkes yaptığı yorumlarıyla insanların kafasına giriyor aklını çeliyor. istiyorsanız alın yorumları kaale almayın. bu msi monitörü görmezden gelin, philips monitörü hype layın. ne kafalar ya.
-
Alsam kullansam muhtemelen ben de anlamam ama onu bilince biraz etki ediyor :D
-
"cahillik mutluluktur" demişler
-
Bu kur ile fiyat gayet iyi. Eski "Yanıyor"ları görmemiz de zor artık.
-
15 eylül dolar kuru 8.45 şimdi 10
-
14 eylül dolar kuru 8,43 ürün 144 dolar
12 kasım dolar kuru 10 ürün 110 dolar
-
çok iyi fiyat . ürün yükselik ayarı olan model. hoparlörü efsane bir ürün. bende 27 inçi var . 2+1 hoparlör setimi kaldırdım yeterli diye. böyle paylaşım yapan kısılere teşekkür edilir bence kavga etmek yerine . gerçekten şu dolar kurunda sıcak fırsat.
-
Şu kur durumunda "yanıyor" ifadesi hem fiyat hem de ürünün sundukları için oldukça uygun. Beğenmeyen zaten almasın ama gelip buraya fırsat paylaşanların hevesini kıracak yorum da yapmasınlar. Şimdi bu adam düşünüp "aman be bu fırsatı paylaşsam suç paylaşmasam suç, en iyisi kendime alayım" mantığını uygulasa daha mı iyi? Cidden hayatında ki olumsuzlukların nefretini burada ki insanların çıkartmaya çalışanlar varmış gibi geliyor artık.
Ayrıca alta eski tarihli bir monitör siparişimi iliştireyim, özellikleri, boyutu ve fiyatını düşünüp bir de bugünlerde ki kur'u ele alınca artık diğer şeyleri düşünüp hesabını siz yapın olan bitenin. O tarih itibariyla 144hz alınabilenecek en uygun monitör olduğunu da belirteyim alıp iade ettiğim ürünün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 13 Kasım 2021; 0:13:48 >
-
güzel fırsat teşekkkür ederim. ghosting problemi var diye yorum bırakılmış, kullanan var mı burada?
350 cd olması hoşuma gitti özellikle.
-
Mutfaga tv lazim olurmu bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
indirim çeki varmı itopya içün
-
Bunun input lag durumu nasıldır acaba? VA panel diyor da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sana bedava verseler üzerine niye hediye vermemişler dersin
-
Hadi yav ben ürüne ve fiyatına laf etmedim yaniyorr diye yazmasıyla ilgili yorum yaptım.. iyi oku ondan sonra benimle konuşma fırsatı yakalarsin
İhtiyacım olsa bende alırdım uygun fiyatı ve güzel ürün ama yanıyor mu hayır :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NikkiDog -- 13 Kasım 2021; 4:15:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende 1080p monitör var ama pixelleri saydığım için beğenmiyorum youtubedan izlerken berbat görüntü alıyorum. Sizce biraz daha baymak mı lazım yoksa bunu alıp geçeyim mi? 144 hz e ihtiyacımda var.
-
ironi olarak yazıyorum bence dolar 10 lira olmuşken herşey buz tuttuğu için artık indirimlere yanıyor yerine süblimleşiyor diye konu açmalı, Allah sonumuzu hayır etsin...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X