Şimdi Ara

YANIYOR - Logitech G305 Kablosuz Mouse 322₺ | Dipten bile düşük fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.070
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.n11.com/urun/logitech-g305-lightspeed-kablosuz-oyuncu-mouse-783581?magaza=qp
    akakce.com
    Logitech G305 Lightspeed Optik Wireless Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-logitech-g305-lightspeed-optik-wireless-oyuncu-fiyati,916386664.html

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• fiyat iyi olsa da bn bu fareyi almazdım. kablosuz pilli oyuncu faresi mi olur? içine bi tane sarj edilebilen pil koymak çok zor olmasa gerek. alacak arkadaşların pil ile alakalı yorumları okumasını tavsiye ederim.

• her şey bir yana logitech olan klavye mouse kesinlikle almam artık

8-10 tane ürününü aldım (klavye ve mouse )

istisnasız çift tıklama, yazma sorunu yaptı

corsair ve razer ürünlere geçtim sıfır sorun

ŞAHSİ fikrimdir

kendi deneyimimi paylaştım sadece

bu arada ses donanımları mükemmel onlara bir lafım yok

3-4 çeşit onlardan da var kulaklık, hoparlör setleri vs

• 399 olmuş itopya 350'ye sattı.

• bulent35220 kullanıcısına yanıt

kesinlikle katılıyorum g935 kullanıyordum, ses devamlı ya sag taraftan yada sol tarafdan kopuyordu 3 kere garantiye yolladım. yenisi gönderdiler lakin garantisi bittikten sonra yardımcı olmadılar 2 sene kullandıktan sonra çöp oldu. Satıs sonrası destek iyi olabilir lakin garanti bittince ürün öldükten sonra anlamı kalmıyor destek vermiyorlar. 2013 yılında razer chrome klavye ve fare aldım hala taş gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 7 Eylül 2021; 22:40:52 >
  • bulent35220 kullanıcısına yanıt

benimde şansıma 4 farklı razer modelinde de çift tıklama oldu 2 yıldırda g102 kullanıyorum bunda henüz bir şey olmadı ama bununda tuş sesi çok, tekerlek sert bunuda sevmiyorum ne alsam diye düşünüyorum

• bende aynı mouseyi kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. 1 tane duracell pil neredeyse 3 ay civarı gitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. pil ömrüde gayet iyi 4 ay civarı gidiyor

• Hb 2-3 ay önce 200-250 arası sattı

• mat34 M kullanıcısına yanıt

yanlışın var başka modelle karıştırıyorsun ben hb'den aylarca takip ettim 420 liraya aldım beyazını.hep 500 lira civarı satıldı kışın falan.200'e hb adama günahını vermez 500 liralık aletin.yok mu düşüren 100 liraya kaynım sattıydı.

daha neyin ne olduğunu bilmeden bilir kişi kesiliyorsunuz yok çift tıklama kıytırık logi mouselerinizi örnek gösterip.402 502 de kullandım ben ne çift tıklamasıymış bu?bu cihaz küçük hafif iyi sensörlü kullanan hariç herkesin fikri var maşaAllah.

• Haklısın MX518 modeli 195 e almışım, G305 itopyada 350 , hb da 393 e düşmüş

• mat34 M kullanıcısına yanıt

evet bence bu fiyatlar doğru bir siteden en düşüklere baktın sanırım?var aslında fiyatseyir vs bir çok site kullanmak lazım adamlar tutuyor kaydını.

• Eğer güncellenmemiş modeli ise tavsiye etmem. Kronik tuş sıkıntılı. Logitech bile bunu kabul etmişti.

• Arkadaş elektronik cihazlar tamamen şans işidir öğrenin şunu artık. Razer klavyemde bir kaç tuşta çift basma problemi yaşamıştım zamanında. Trust gibi çöp markalara inmediğiniz sürece kaliteli bir ürün alırsınız fakat ömrü şans işidir. Logitech G35'im var 9 yıllık cihaz, hala daha cayır cayır çalışıyor. 2 ay önce civarı G305 350 bandına inmişti almıştım, gayet memnunum. Evet kendisi pilli bir kablosuz gaming mouse. Her akşam şarja takacağıma 3-5 ayda bir pilini değiştirir yoluma bakarım. Biraz araştırırsanız kendisi kablosuz fareler arasında tepkime süresi en düşüklerdendir (Uygulamasında FPS modu var, aktif etmeyi unutmayın).

Ha yok ben 240 Hz monitörde, i9 işlemcili, 3090 ekran kartlı ve su soğutmalı bir makinada Apex Pro klavye ile E-Spor yapıyorum ve bu farenin 1 ms'lik tepkime süresi bana yetersiz geliyor diyorsanız bir zahmet gidip farenize de yatırım yapın ve profesyonel bir fare alın.

300-400 lira civarında alınabilecek en mantıklı kablosuz farelerdendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerNowa

fiyat iyi olsa da bn bu fareyi almazdım. kablosuz pilli oyuncu faresi mi olur? içine bi tane sarj edilebilen pil koymak çok zor olmasa gerek. alacak arkadaşların pil ile alakalı yorumları okumasını tavsiye ederim.

adam kablosuz internet yapıyor binlerce uydu gönderiyor kablosuz oyuncu faresi mi olmayacak? Tepki sürelerine bakın kablolu farelerden farksız. Bu tarz mouselarda genelde 2 mod oluyor. Bluetooth modunda kullanırsanız pili 2-3 ay gidiyor. Oyuncu modunda modele göre değişiyor 5-10 günde pil bitiyor.

• Bu mousetan bende de var. Sağ tuşu basmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum benim olmamalı dedigim olay kablosuz oyuncu faresi olayı degil, kablosuz pilli (sarjsız) oyuncu faresi olayı. kablosuz teknolojine laf söylediğimiz yok merak etme  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.