Bildirim
Yanıyor, TP-LINK NC250 720p HD Kablosuz 300 Mbps Hareket Algılama + Gece Görüşü - 259TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fırladı hemen -
3 dakikada pert oldu :) -
Ne çabuk bitti -
Toplu alan oldu heralde ödeme yapamadan stok bitti. -
millet ne hızlı arkadaş...daha okuyamadan ürün bitti... -
Evet bu açıklamayı zorunlu olarak yapma ihtiyacı duydum.
Arkadaşlar, aramızdan (forum veya çeşitli gruplar) bazıları, 3-5 tane kredi kartı ile alıp, geri kalanı havale ile bitiriyor. Maksat ürünü satarken rakip çıkmasın ve ürün fiyatı düşmesin. Bu arkadaş kimse sürekli bunu yapıyor. Monitör konusundan takip ettim. Monitörde 53 stok varken bitti. Birkaç gün sonra yine 50 kadar stok açıldı.
Muhtemelen bu yazıyı da okuyordur kendisi. -
Bu arada stok 40 küsürdü bu üründe. -
Abi katılıyorum bu arkadaş kimse şu bencil pislik hareketi yapmaktan vazgeçsin ya . Burası fırsat yeri alıyıyım satıyım ticarete dökeyim yeri değil gerçekten bu 50-60 taneyi birden alan arkdaş kimse onu Allah ıslah etsin. -
Bu durum 1 kere yaşansa tamam herkes aldı da bitti derim. 93 stoklu bir ürün vardı 80'e kadar 1-2 azalarak gitti. Sonra ürün bitti. Ondan sonra şüphem kalmadı. Neyse yapacak bir şey yok.quote:
Orijinalden alıntı: madenci66
Abi katılıyorum bu arkadaş kimse şu bencil pislik hareketi yapmaktan vazgeçsin ya . Burası fırsat yeri alıyıyım satıyım ticarete dökeyim yeri değil gerçekten bu 50-60 taneyi birden alan arkdaş kimse onu Allah ıslah etsin. -
ihtiyacım vardı 1 tane almak istiyordum alamadım :( -
O zaman arkadaş bunu da okuyordur, anneye selamlar ne zamandır görüşemiyoruz forumca öpüyoruz. -
Hocam bu işi aylık ücrete bağlamadığımız ve sırf reklam devam etsin diye ilgili programı free kullanıma açık bıraktıkça bu tip sorunları hep yaşayacağız..quote:
Orijinalden alıntı: ahmetfx
Bu arada stok 40 küsürdü bu üründe. -
Ben sayfayı açtığımda fiyat 250 civarıydı ihtiyaç olmadığı için almadım -
Üzülmeyin ben vereyim size kullanmadığım Xiaomi Home Camera 1 var, international versiyon. Toplamda deneme amacıyla 40-50 saat kullanıldı. Tüm içeriği ile beraber kutulu vaziyette duruyor.
Kamera Link:
Kamera Özellikleri
1. 720P
2. 111° Wide-angle Lens
3. Gece Görüşü
4. Hareket Algılamada Bildirim Gönderme (TP Link Hareket + Ses)
5. 32 GB Micro SD Kart Desteği
6. 2 Taraflı Sesli İletişim (TP Link 1 taraflı)
7. 4X Digital Zoom
8. Lens F/2.0 (TP Link F/2.8)
9. Kablosuz Veri IEEE 802.11 b/g/n
-
Ürün Açık şu an 259 dan 1 adet aldım. -
ben kupon için 1 adet aldım fiyat hatasıdır diye. acaba iptal mi edim fiyat hatalı değilmi -
pek çok teşekkür ettimquote:
Orijinalden alıntı: ZoLBaN
Ürün Açık şu an 259 dan 1 adet aldım.
1 adet sipariş tamam -
bende stock da gozukuyor. Suan alabiliyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
O zaman arkadaş bunu da okuyordur, anneye selamlar ne zamandır görüşemiyoruz forumca öpüyoruz.
|
Benzer içerikler
- vodafone numara taşıma faturalı
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- algida ile kazan kod
- ccleaner pro key
- kırmızı fırsat 16 gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X