Şimdi Ara

Yanlış eft yaptım gitti paracıklar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar moralim çok bozuk . İdefixten kitap sipariş ettim daha önceki ettiğim iban kayıtlıydı direk ona yolladım sonra havalenin idefixe gitmediğini öğrendim sayfayı açınca ne göreyim oradaki hesap değişmiş. Bankayla konuştum birşey yapayız arayın oraya söyleyin hallederler dedi zaten ikisi de doğan müzik grubuna ait dediler. Yarın arayacağım ama paranın üstüne yatarlarsa tam 75 liram gitmiş olacak şuan çok mutsuzum

• Merak etme. Peşini bırakmazsan hallederler. Kredi kartı niye kullanmıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~natre

Merak etme. Peşini bırakmazsan hallederler. Kredi kartı niye kullanmıyorsun?

Kredi kartı olunca kendimi pek kontrol edemiyorum ne kadar harcama yaptım belirleyemiyorum o yüzden kapattırdım birde hesap ücreti alacaklardı ogünden sonrada hiç açtırmadım. Peşini bırakmayıp başka ne yapabilirim hocam? Bankaya gittim eğer kullanılmayan hesap olsa geri iade gelirdi ama hesaba geçmiş yapabileceğimiz birşey yok firmayla konuşun dedi zaten ikisi aynı firmaya ait dedi. Yarın firmayı arayacağım üzgünüz yetkimiz yok cart curt derlerse ne yapabilirim? Hesap nodan yatınca iade alınıyor diyorlar internette bir iki yere baktım ama IBAN'dan yatırınca alamıyormuşsun diyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.