Şimdi Ara

Yanlış yazılım yükledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMÜN ALEYKÜM BEYLER LÜTFEN CEVAP VERİN BİLGİSAYARA YAZILIM YÜKLEDİM W7 ULTIMATE YANLIŞ SÜRÜMMÜŞ HERHALDE RECOVERY FELAN YAPAMIYORUM YENİ Bİ CD Yİ DE OKUMUYOR GÜVENLİ MODDA AÇIYORUM OLMUYOR BAŞKA YAZILIM YÜKLERKEN DVD ROM FORMAT YAPIYORUM FORMAT ATMADAN BİLGİSAYARI AÇIYOR ACİL YARDIMMM
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biostan boot ayarlarını yaptınızmı. 1. CD/DVD 2.HDD olacak şekilde ?
  • Biraz açıklaya bilir misin

• Biostan başlangıç olayını hdd yerine dvd/cd olarak başlatın diyor

• Yaptım olmuyor şuan yazılım yüklü w7 ultimate açılıyor ama internete bağlanması yok sadece kablolu oluyo başka bir dvd yi okumuyor nasıl düzelteceğimi bilmiyorum

• Win7 açıkken dvdyi okumuyorsa muhtemelen dvd bozuktur. Kablosuz bağlanmak içinde sürücülerini yüklemen lazım.

• 2 farklı dvd denedim ikisi de çalışmadı yazılımı yüklediğim cd yi tekrar taktım çalıştı ama ayriyetten farklı bir cd (dvd değil cd)taktım o da çalıştı.bozuk olma ihtimalini göze alabilirim şimdilik ama büyük ihtimal yanlış yazılımı yükledim normalde bilgisayar 64 bitti şimdi yüklediğimde 32 bite düştü yani laptopum masaüstü gibi çalışıyor şuan. Çözünürlüğü dahi artıramıyorum en fazla 1024 768 oluyor normalde 1366 798 di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf101998 -- 28 Eylül 2014; 17:31:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf101998

2 farklı dvd denedim ikisi de çalışmadı yazılımı yüklediğim cd yi tekrar taktım çalıştı ama ayriyetten farklı bir cd (dvd değil cd)taktım o da çalıştı.bozuk olma ihtimalini göze alabilirim şimdilik ama büyük ihtimal yanlış yazılımı yükledim normalde bilgisayar 64 bitti şimdi yüklediğimde 32 bite düştü yani laptopum masaüstü gibi çalışıyor şuan. Çözünürlüğü dahi artıramıyorum en fazla 1024 768 oluyor normalde 1366 798 di

Laptobun driverlarını yüklemen lazım.
    Ek olarak 4 ve 4'ten fazla ram varsa 64 bit işletim sistemi yüklerseniz daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 28 Eylül 2014; 17:37:31 >
  • Driverları yüklemem için çevrimiçi olmam lazım nasıl yapıcam ayriyetten 4gb ram var 32 biti yanlışlıkla yükledim

• Kablolu olarak bağlanabiliyorum dediniz internete ordan indirin. Olmuyorsada başka bir bilgisayardan indirmeniz lazım
  • Ethernet kablom şuan yok ayarlamaya çalışıcam ama başka bilgisayardan indiriyorum şuan bilgilendiricem seni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.