Şimdi Ara

Yanlışmı Yapıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle farklı bir kişiligim var espiri düzeyim cok gelismis yani karsımdaki insanı güldürebiliyorum istedigim zamanda tek yapmam gereken konusma tarzı vs. öğrenmek ayrıca cool falan öyle takılmıyorum delikanlı adam gibi davranıyorum artist degilim birine yanlıs yapmam iyi niyetliyimdir fakat bu konuyu kız konusunda actım tipim var Allaha şükür 1.84 boy 66 kilo yaş 16 yani herkes manita falan peşinde fakat ben öyle geçiçi birini istemiyorum o yüzden hiç biriyle cıkmıyorum öyle ayda bir manita değişmek istemiyorum ciddi bir ilişki yaşamak istiyorum sizce kötümü yapıyorum yoksa doğrumu yardımlarnızı bekliyorum

• Yaş 25 üzeriyse doğru yapıyorsun ama aşağıysa ayda bir değiştir canım nolacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaşayan Canlı

Yaş 25 üzeriyse doğru yapıyorsun ama aşağıysa ayda bir değiştir canım nolacak

yaş 16 fakat sevmiyorum öylesini yani istesem yapabilirim 1 2 tane fakat hiç sevmiyorum heleki şu zamanda
  • Biz ciddi dedik dedik şimdi kızların hepsi mıncıklanmış düzgün kız gelmiyor elimize
    Oğlum çok ciddi düşünürsen güzel kıza gelmezsin [Ha benim gibi güzel olmasın zeki olsun kıl tüy olmasın olmasın kendine baksın yeter diyorsan ciddi düşün]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi Büyük Rakı -- 21 Ekim 2012; 18:47:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi Büyük Rakı

Biz ciddi dedik dedik şimdi kızların hepsi mıncıklanmış düzgün kız gelmiyor elimize
    Oğlum çok ciddi düşünürsen güzel kıza gelmezsin [Ha benim gibi güzel olmasın zeki olsun kıl tüy olmasın olmasın diyorsan ciddi düşün]

normalde güzellige önem veririm tabi ahlakı cok kötü olmaması durumunda ciddi düşündügüm şey böyle zevk için yapılanlar değildir zevk için yapılan işleri sevmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliBabaVeKırkHaramiler

quote:

Orijinalden alıntı: Yaşayan Canlı

Yaş 25 üzeriyse doğru yapıyorsun ama aşağıysa ayda bir değiştir canım nolacak

yaş 16 fakat sevmiyorum öylesini yani istesem yapabilirim 1 2 tane fakat hiç sevmiyorum heleki şu zamanda

Bu yaşta istediğim kadar sevgilin olsun %99 uzun süreli bir ilişkin olmaz.Olur ada en fazla 6 ay civarı.
  • quote:

quote:

Biz ciddi dedik dedik şimdi kızların hepsi mıncıklanmış düzgün kız gelmiyor elimize
    Oğlum çok ciddi düşünürsen güzel kıza gelmezsin [Ha benim gibi güzel olmasın zeki olsun kıl tüy olmasın olmasın diyorsan ciddi düşün]

normalde güzellige önem veririm tabi ahlakı cok kötü olmaması durumunda ciddi düşündügüm şey böyle zevk için yapılanlar değildir zevk için yapılan işleri sevmiyorum.

Canım bak bi kere güzelse istediği kadar ahlaklı olsun lise döneminde çok fazla geçiş yaşacak.Eğer çevresi tarafından göze battıysa o geçiş döneminde affetmezler kusura bakmayın.Ha bu illa cinsel olay değildir ama kız bir şey yaşar.Buna bağlı davranışlarında bir hoşnutsuzluk olur hissedersin.
    Zevk için yapmıyorsan niçin aşık olup sevgili yapıyorsun tamam aşk eğlence işi değildir ama hayatına güzellik katar buda bir zevktir bence.Burada bi uçmuşsun.
    Birde güzelliğe önem verme derim zeki olsun,oturup kalkmasını bilsin,beraber konuşa bileceğin bir kız olsun,birazda kendine baksın tamamdır kap götür.Ne güzelliği ya.Gözden başka bir şeye hitap etmeyen bir yanılgı güzellik.
    Edit:ilişki deneyimin olmadanda ciddi düündün diyelim ne yapıcan?eve ne yapıcağını bilmeyeceksin pratik yap biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi Büyük Rakı -- 21 Ekim 2012; 18:52:40 >

• quote:

Öncelikle farklı bir kişiligim var espiri düzeyim cok gelismis yani karsımdaki insanı güldürebiliyorum istedigim zamanda tek yapmam gereken konusma tarzı vs. öğrenmek ayrıca cool falan öyle takılmıyorum delikanlı adam gibi davranıyorum artist degilim birine yanlıs yapmam iyi niyetliyimdir fakat bu konuyu kız konusunda actım tipim var Allaha şükür 1.84 boy 66 kilo yaş 16 yani herkes manita falan peşinde fakat ben öyle geçiçi birini istemiyorum o yüzden hiç biriyle cıkmıyorum öyle ayda bir manita değişmek istemiyorum ciddi bir ilişki yaşamak istiyorum sizce kötümü yapıyorum yoksa doğrumu yardımlarnızı bekliyorum

Doğru yapıyorsun

• quote:

quote:

quote:

Canım bak bi kere güzelse istediği kadar ahlaklı olsun lise döneminde çok fazla geçiş yaşacak.Eğer çevresi tarafından göze battıysa o geçiş döneminde affetmezler kusura bakmayın.Ha bu illa cinsel olay değildir ama kız bir şey yaşar.Buna bağlı davranışlarında bir hoşnutsuzluk olur hissedersin.
    Zevk için yapmıyorsan niçin aşık olup sevgili yapıyorsun tamam aşk eğlence işi değildir ama hayatına güzellik katar buda bir zevktir bence.Burada bi uçmuşsun.
    Birde güzelliğe önem verme derim zeki olsun,oturup kalkmasını bilsin,beraber konuşa bileceğin bir kız olsun,birazda kendine baksın tamamdır kap götür.Ne güzelliği ya.Gözden başka bir şeye hitap etmeyen bir yanılgı güzellik.
    Edit:ilişki deneyimin olmadanda ciddi düündün diyelim ne yapıcan?eve ne yapıcağını bilmeyeceksin pratik yap biraz

hocam cok haklısın oturup kalkmasını bilen edepli kız 10 adım öndedir fakat yani çirkinde olsun istemem inşallah Allah nasip eder hayırlısıyla ben zevk istemiyorum ciddi olsun dedigim anlam su yani ayda 1 kız değiş konus et niyetin farklı olsun zevk peşinde olsun fakat diger yönden bakınca evet sevgilide bir eğlencedir fakat niyetine göre zaten 25 yaşlarında olunca o eğlence bir gereklilik haline geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.