Şimdi Ara

YAPA altyapısı var diyip alamadım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ay geçmiştik türknete yanlışlıkla mı yapa ya almadılar yoksa başka bi şey mi vardır?

• Aldığın hıza şükret bu arada alamayabilirsin bu çok normal satarken herşey güzel gösteriliyor.
  • Santrale uzaksan vae bağlarlar yoksa hızın çok düşük olur eğer santrale yakınsan ve alabileceğin hızlar iyiyse 1 ay içinde zaten sana sormadan otomatik yapaya geçiriyorlar.
  • hocam merhaba bence oldugunuz vae alt yapıda durun bence cunku yapada santrale yakınsanız yuksek hız alırsınız ama uzaksanız 1km fazla ise zaten gerekmez vaede alt yapınız daha fazla alıyorsa paket yukseltin santral mesafesini iyice ogrenin ona gore geçiş için talep acın.sonra kabus yaşamayın bu konuda yapada olupta 3 yada 4mb hız alipta vaeye alt yapı yüksek hız cıkıyor vaeye gecmek ısteyen aboneler oluyor bu dediklerimi bir düşünün.Kendimde yapadayım 19 yada 20 alıyom hız benim bölgeme ay sonunda calısma olcak fiber dönüsümle ilgili vdsl felan gelirse vae geçişte buluncam
  • Bulunduğun santralde YAPA olması seni yapaya geçerecekleri anlamına gelmiyor. Santrale 1.2 km yakındaysan YAPA'dan verim alabilirsin. Demek ki bulunduğun yerde ya YAPA portu kalmamış yada sen santrale uzaksın.
  • BilimselProgramci kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi yazmaya girmiştim, elinize sağlık.
  • Ben de aynı duruma düşerek Türknet'e geçtim Hocam. Bana sürekli "santrale uzaksınız" namalını okuyorlardı. Sonra santralden bizim kutuya fiber bağlantı olduğunu, bunu kullanmaya yetkileri olmadığı için de santralden çıkış yapamadıklarını ilettiler. Ama santralde yapa server var mı? Var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu_

Ben de aynı duruma düşerek Türknet'e geçtim Hocam. Bana sürekli "santrale uzaksınız" namalını okuyorlardı. Sonra santralden bizim kutuya fiber bağlantı olduğunu, bunu kullanmaya yetkileri olmadığı için de santralden çıkış yapamadıklarını ilettiler. Ama santralde yapa server var mı? Var :D
    Keşke santral nerde kendi evin nerde bakarak geçseymişsin türknet doğru olanı yapmış.
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    Santral bana 800 m uzakta Hocam. Sorun uzaklık değil. Sorun Turknet'in makinesinin santral binasından dışarı veri aktaramaması. Makine orada yatıyor öyle yani.

Edit: Ki santral 2 km ötede olsa da Yapa çıkış yapıyorsa gözünün yaşına bakmadan sizi yapaya bağlıyorlar. Bunun örneğini çoğu kullanıcıda gördük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 24 Nisan 2020; 21:47:4 >
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Zaten bu korono varken kimse İnternete ilgilenmiyor. Sadece oto cevap ver Türknet ve Tt ekiplerine o yüzden sabredicez.
  • BilimselProgramci kullanıcısına yanıt
    Santral ile aram 720m gözüküyor türknete yazsam söylerler mi ?
  • Oguzmayphone kullanıcısına yanıt
    Google Maps'te öyle gözüküyor olabilir ama kablo direk sana gelmediğinden, dolaşarak geliyor. YAPA alabilsen TürkNet YAPA bağlardı zaten sana. YAPA onlar için daha karlı...
  • Hat değerleri modem de olur
  • Merhaba, yapa santralimiz üzerinden hizmet verebilmemiz için boş port bulunması ve santral mesafesinin yakın olması gerekiyor. Boş port olmaması ya da santral mesafesinin uzak olması durumunda vae üzerinden hizmet veriyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    YAPA hakkında şu sorulara yanıt verebilir misiniz?

* YAPA'ya geçişlerde sözlü ya da yazılı bilgi verip onay istiyor musunuz?

* YAPA için ne kadar bir santrale yakınlık mesafesi sizce en fazla ne olmalıdır?

* YAPA'ya geçenler YAPA'dan çıkabiliyor mu?

* YAPA'da iken başka bir iss'ye geçmek istediğinizde kullandığınız telefon numarasını da alabiliyor musunuz?

@TurkNetDestek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.