Şimdi Ara

Yapa Profilinden Kesintisiz Modu Seçtim Hattım Adsl Oldu Rezillik !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar türkneti 1.5 aydır kullanmaktayım yapa profilinde gayet güzel hızlar alıyordum. Bir saat öncesine kadar yapa profilindeki modlardan kesintisiz olanı bir deneyeyim nasıl bir fark olacak diye seçtim seçmez olaydım. Vds olan hattım adsl_2plus moduna geçti ve hiç bir şekilde düzeltemiyorum. Kaç kere sıfırdan kurulum yaptım olmuyor otomatik ads olarak tanıyor hattı yapa profilleri kısmından hızlı oyun modunu seçiyorum hattınız desteklemediği için işleminiz tamamlanmadı uyarısı geliyor ve şuan ads olarak bağlanıyorum. Nedir bu Türknetin rezilliği yeter ya cidden gına geldi artık. Destek kaydı oluşturuyorum otomatik cevaplar Yapa olan ve vds olan hattım nasıl adsl geçebiliyor anlamış değilim cidden 48mbp download 28 mbp upload alırken şuan 15mb download ve 0,90mbp upload adlıyorum adsl olarak tanıdığı için türknet yetkilisi size sesleniyorum sorunumu acil bir şekilde çözer misiniz ben çok sıkıldım cidden!
    @turknetdestekYapa Profilinden Kesintisiz Modu Seçtim Hattım Adsl Oldu Rezillik !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devalionsa -- 12 Şubat 2020; 23:34:21 >

• Up!!!! Hiç bir şekilde vdsl olarak kurulum yapamıyorum!!! Ben böyle bir rezillik görmedim kesintisiz modu merak ettiğim için denemek istedim seçmez olaydım. Vdsl olan hattımı adsl çevirdi. Nasıl bir sistemdir bu anlamadım ben cidden türknet çok sıkmaya başladı artık bir buçuk aydır kullanıyorum iki fatura aynı anda kesmiş 175tl fatura ödemem cıkıyor!!! Vdsl olan hattım adsl olarak değişiyor üstelik yapa alt yapısındayım!! @turknetdestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devalionsa -- 12 Şubat 2020; 23:34:33 >
  • devalionsa D kullanıcısına yanıt
    Faturalarınızda herhangi bir yanlışlık yok bağlatırken detaylı bilgiler ve ödemelerde önödemeli olduğu açıkça belirtiliyor onun haricinde müşteri hizmetlerine ulaşabilmek için henüz yeterince gün geçirmemişsiniz Ne yazık ki sorun çıkana kadar güzeldir TürkNet sonrası düşman başına.
  • @turknetdestek
  • Saçmalığa bakar mısın dostum kafayı yemek üzereyim
    Yapa profilinden şu kesintisiz modu bir deneyeyim dedim Demez olaydım hattım adsl oldu ve hiç bir şekilde düzeltemiyorum oyun yada hızlı modaya almaya çalıştığımda hattınız desteklemiyor diyor kafayı yicem az kaldı. Milyon kere yazdım destek kaydına kimse sallamıyor nasıl iş anlamadım bugün çözümlenmezse sorunum aboneliğimi iptal ettireceğim o konuma geldim artık @TurkNetDestek
  • Merhaba, profil tanımlarınızı güncelledim. Tekrar VDSL hızı alıyorsunuz. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • devalionsa D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, profil tanımlarınızı güncelledim. Tekrar VDSL hızı alıyorsunuz. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, profil tanımlarınızı güncelledim. Tekrar VDSL hızı alıyorsunuz. Keyifli kullanımlar dilerim.
    Aynı sorunu bende yaşıyorum. Kesintisize aldım ve geri alamıyorum. Hızım yarı yarıya düştü, upload hızım 8 den 1 e düştü. Destek kaydı açtım ama hiç okumadan internete bağlanabildiğinizi görüyorum diye mesaj yazıp hiç iplemeden talebi kapatmışlar. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Destek kayıt no: 30945021
  • Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi VDSL olarak güncelledik. Şu an VDSL sinyal alıyorsunuz. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, hizmetinizi VDSL olarak güncelledik. Şu an VDSL sinyal alıyorsunuz. Keyifli kullanımlar dilerim.
    Çok teşekkürler sorunum düzeldi
  • sabah 10 dan beri interentimi kestiler bilerek yapıyorlar burada eğer hız sorunu vs yazarsan yazma diye interneti önce yavaşlatıp süründürüyorlar sonra devam edersen komple keserek gözdağı veriyorlar böyle bir firma türknet.
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-yapadan-vae-gecirmiyor--141813178#141924423
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum. Kesintisize aldım ve geri alamıyorum. Hızım yarı yarıya düştü, upload hızım 8 den 1 e düştü. Destek kaydı açtım ama hiç okumadan internete bağlanabildiğinizi görüyorum diye mesaj yazıp hiç iplemeden talebi kapatmışlar. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Destek kayıt no: 33690593
  • Yapa Profilinden Kesintisiz Modu Seçtim Hattım Adsl Oldu Rezillik !!!!
  • Yapa profilini değiştirirken hata alan var mı acaba? Gece kesilmeler olduğu için kesintisiz profili seçtim sabah standart profili seçtiğim zaman "Değiştirmek için seçtiğiniz profil aynı olduğunu olduğu için işlem sağlanamadı!" hatası alıyorum. Oyun veya hızlı moda aldığım zaman ise "Değiştirmek için seçtiğiniz profil hattınız için uyumlu olmadığı için işlem sağlanamadı!" hatası alıyorum. Yapa profili kesintisiz modda kaldı ve değiştiremediğim için hızım baya düştü açıkçası. Destek talebi oluşturmadan önce buraya yazmak istedim acaba bu sorunla daha önce karşılaşan varmı?
  • Konu bu zaten, profillerin ikisi Adsl ikisi Vdsl imiş. Öyle diyor destek.
  • douaazein D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, standart ve kesintisiz profiller ADSL hizmeti için, oyuncu ve hızlı profil ise VDSL hizmeti için geçerlidir. Oluşturduğunuz destek kaydı üzerinden yaşamış olduğunuz sorunu kontrol ederek bilgi vereceğiz.
  • Maksimum hızın indirmek için 27 MB ve 9 Önce. olduğunu bilerek hızı artırırken başarısızlıkla karşılaşıyorum.Hız ayarlamaya çalıştım، ancak tam tersi oldu ve 14 MB ve 1 MB indiri dem vem vars.

Hız çizgisinin sabit olmadığını söylemek isterim، sanki deniz dalgaları düşüyor ve yükseliyormuş gibi ... Hizmet kalitesi ve çabalarınız için teşekkürler.

Hattı etkinleştirirken olumsuz bir yanıt beklemiyordum.Vdsl geldi.Hız 27 idi ve hizmette bir zayıflık olduğunda hızı geçici olarak indirmeye çalıştım، bu yüzden 16 adsl hıkı yyz bız hakz yzık biz Sorun Vdsl modemin ve benim yapa adresimin mevcut olması. Yazı tipini Adsl'den Vdsl'ye döndür
    pohne 05524319544 topnetsyria@gmail.com
    Destek No
    33690593
    Devre Numarası 100492883
    Fiziksel Durum (VAE) KAPALI
    Santral YEŞİLYAYLA-42
    Santrale olan uzaklık 824 Metre
    Ip Adresi 100.72.43.192
    Admin Statü Port Açık
    Modem Buluşma Modem Buluşuyor - ADSL şimdi
    İndirme Hızı 17.73 Mbps
    Yükleme Hızı 1.16 Mbps
    Yapa Profil kesintisiz
    Yapa Profilinden Kesintisiz Modu Seçtim Hattım Adsl Oldu Rezillik !!!!Yapa Profilinden Kesintisiz Modu Seçtim Hattım Adsl Oldu Rezillik !!!!

• douaazein D kullanıcısına yanıt
    Teknik ekibimize bende bilgi verdim. Kontrolleri tamamladıktan sonra gelişmeleri paylaşacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devalionsa

Up!!!! Hiç bir şekilde vdsl olarak kurulum yapamıyorum!!! Ben böyle bir rezillik görmedim kesintisiz modu merak ettiğim için denemek istedim seçmez olaydım. Vdsl olan hattımı adsl çevirdi. Nasıl bir sistemdir bu anlamadım ben cidden türknet çok sıkmaya başladı artık bir buçuk aydır kullanıyorum iki fatura aynı anda kesmiş 175tl fatura ödemem cıkıyor!!! Vdsl olan hattım adsl olarak değişiyor üstelik yapa alt yapısındayım!! @turknetdestek
    oynama dedeyi bastonun demediler heralde ?

Vdsl de 2 mod olur

Fast Patch

İnterleave de ise uzak mesafelere hata olmadan veri tasma demek
  • Bu ara aynı sıkıntıyı yaşayan çok fazla kullanıcı var, profil değişimi menüsünde bir uyarı eklenmeli ve seçtiğiniz profil adsl hat modu içindir gibisinden bilgilendirme yapılmalı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.