Şimdi Ara

Yapacak Bir Şeyim Yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Publica -- 29 Ocak 2015; 0:06:36 >

• SADECE seks yaptik . Hımm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKCoestar

SADECE seks yaptik . Hımm.

kardeş konuyu alıntılasaydın da bizde okusaydık
  • Yazdığı şey şu tarz bir şeydi.

Evde yapacak bir şeyi olmadığı yeni bir hobi aradığı veya zaman geçirmek için neler yapabileceğini yazmıştı. Sonrada insanların sevgilileriyle buluşup bir sürü şey yaptığını kendisinin ise sadece evde oturduğunu söyledi. Ardından 5-6 aylık bir ilişkisi olduğunu ama kızı pek göremediğini gördüğü zaman da seks yaptıklarını yazmıştı.

Son kısma da hobi veya zaman geçirmek için tavsiyelerinizi bekliyorum.

Edit: Yaşı 16 bunu da belirtmişti. Yazmayı unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 29 Ocak 2015; 10:16:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Yazdığı şey şu tarz bir şeydi.

Evde yapacak bir şeyi olmadığı yeni bir hobi aradığı veya zaman geçirmek için neler yapabileceğini yazmıştı. Sonrada insanların sevgilileriyle buluşup bir sürü şey yaptığını kendisinin ise sadece evde oturduğunu söyledi. Ardından 5-6 aylık bir ilişkisi olduğunu ama kızı pek göremediğini gördüğü zaman da seks yaptıklarını yazmıştı.

:D :D :D sanırım önce içini dökmeye çalışmış sonra hikayesinin çok sıradan olduğunu hissedip yalanlarla donatarak kendini iyi hissettirmiş sonra utancından yazdıklarını silmiş olmalı dava çözülmüştür.

• İbretlik tespit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Yazdığı şey şu tarz bir şeydi.

:D :D :D sanırım önce içini dökmeye çalışmış sonra hikayesinin çok sıradan olduğunu hissedip yalanlarla donatarak kendini iyi hissettirmiş sonra utancından yazdıklarını silmiş olmalı dava çözülmüştür.

Yalan filan değil pek göremedim demedim normal arkadaş gibi konuşmuyorduk. Sadece dediğim şeyi yapıyorduk. Konuya kimse cevap yazmadığı ve arkadaşlarımın da görmemesini istediğim için silme kararı aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    yok
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.