Şimdi Ara

Yapılan, Aslında Yapılmayan.. Yada Öyle Sanılan..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Yapılan, Aslında Yapılmayan.. Yada Öyle Sanılan.." vardır hepimizin böyle durumları.. Sizin yaptığınız, aslında yapmadığınız.. yada öyle sandığınız şeyler nelerdir?

• Çok mu karışık oldu. Ya anlatmak istediğim olay düşündüğümüz bir şey vardır. aslında bu gerçek değildir, veya bizim bunu gerçek olmadığını sanmamızdır.. ahanda işte bu olayın size uyarlanmış halini istiyorum çok şey mi istiyorum?
  • aslında bişey yaptım yanlış anlaşıldı aslında yanlış anlaşılan şekilde yapmak istememiştim yani ben öyle yapmamıştım ama öyle yapmış gibi oldum
  • aslında sen böyle olsun istememiştin.. sen senin sen olduğunu anlatmaya çalıştın, fakat senin sen olduğuna kimse inanmadı. Sen sensin diye bağırıp duruyordun. Sonunda düşününce aslında sen gerçekten sen olmadığını anladın. Sen başka bir sendin...

• öyle bişey değil

ben duygu sömürüsü yaptım olay güvenmemeye kadar geldi...

aslında ben duygu sömürüsü yapmıştım güvensizlik değil ama yapmamış olduğum şeyi yapmış oldum...

şimdide dakika başına bi salya sümük ağlıyorum
  • Yani senin yapmamış olduğun bir şeyi yapmış olduğunu sandılar.. Böylece istemesende yapmış olduğunu kabullendin.

(peçete istermisin?)

• kollarım var peçeteye gerek yok

hayır yapmadığın şeyi kabul etmiyorum ve yapmaya çalıştığım şey anlaşılana kadar kafasına sürtmeye devam edicemm kaybetmeye hiç niyetim yok...
  • kararlı olduğun kadar, kararını kararla sürdürmeye kararlısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nlyMakeLove

kararlı olduğun kadar, kararını kararla sürdürmeye kararlısın

sen ne kadar karışık bi insansın yaww...

bi cümlenide karıştırmadan söyle
  • eheheh konumuz öyle olduğu için, öyle yazmak zorunda olduğum olgusuna kapıldım yoksa böyle biri değilimdir
  • neyse sonuçta gereksizler bölümünün gereksiz insanları olmaya çalışıyoruz karışık cümleler daha güzel oluyo...

aptallığıma gülüyorumyaptığım hataya...

• hata yapmak güzeldir.. güzel olduğu kadar lezizdir hele bi de üstüne pul biber serpince ohh oh.
  • yaptığım hata 4 gündür bana hayatımda hiç yaşamadığım üzüntüyü işkenceyi çektiriyo...

yaptığım..aslında yapmadığım...yada öyle sandığım...(sanmıyorum yapmadım işte)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.