Şimdi Ara

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
52
Favori
107.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rica ederim. Bir önceki mesajda paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 8 Şubat 2023; 15:16:17 >
  • classyy C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Benim save noktasının orada kalması tamamen tesadüf. Video çekerken orada kalmış. Senin şansına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 8 Şubat 2023; 16:38:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ellerinize sağlık oyun güzel.... acaba Red Dead ilk oyunu olan Red Dead Revolver planlarınızda var mı yani ilk oyun oymuş değerini bilinmeyen bir oyun... PS2 ve Xbox versiyonda çıkmış PS3'e ve PS4'e çıkmış eğer planlarınızda var mıdır? çok makbule geçer...

• neden ps3 de falan yokki

• Epic games için türkçe yama mevcut mu ?

• Dev@dam kullanıcısına yanıt
    Epic games için yama derken ?

• @namport87 Teşekkürler ama o oyun için bir planım yok.

@bariswalker Dürüst konuşmak gerekirse konsol portlarıyla uğraşasımız yok, tamamen PC odaklı bir yamadır bu. Hem Xenia zaten oldukça performanslı bir emülatör hem de konsoldan oynamaya kıyasla PC'den oynamak çok daha büyük bir rahatlık.

@Dev@dam Oyunun resmî PC versiyonu yok ki Epic Games aracılığıyla satılsın da yamasını uyarlayabilelim.

27 Şubat 2023 Güncellemesi: "Müsrif Oğul Yale'ye Dönüyor" görevinin son ara sahnesinde yazım hatası vardı, düzeltildi ("karışılık almadan" yazıyordu, düzeltildi).

Güncel versiyonu indirmek için Xenia ile oyunu açtığınızda çıkan güncelleme bildirisini olumlu cevaplayabilir veya zaten bu konudaysanız ilk sayfaya gidip kullanmakta olduğunuz Xenia için olan indirme linkini kullanabilirsiniz.

• Ellerinize, gözlerinize ve emeğinize sağlık arkadaşlar, çok teşekkür ederiz.

• Admin xenia defontes Xbox 360 oyun kumandası kontrolleri lazım paylaşır mısın hangi tuşa basacaklar tuşlar txt notu lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitarist42 G kullanıcısına yanıt

Bu bahsettiğiniz linkten indirdiğimizde oyun Türkçe ve gamepad ile çalışıyorsa link alabilirim hocam

• kralexx42 kullanıcısına yanıt
    Gitarist42 arkadaşın paylaştığı setup klavye ve fare ile oynamak için hazırlanmıştı. Eğer başka setup hazırlamadıysa kumanda ile oynamak için hazırlanmış rehber ve Türkçe yama ile ilgili linkler:

YALÇIN GÜÇLÜyoutube
    Red Dead Redemption 1 Oyununu Bilgisayarda Oynamak #trending #gaming #trend #keşfet
    https://www.youtube.com/watch?v=hq6ferndT2M&feature=youtu.be

YALÇIN GÜÇLÜyoutube
    Red Dead Redemption 1 Türkçe Yama Rehberi
    https://www.youtube.com/watch?v=SqDTzj3pe-k&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 19 Mart 2023; 23:24:19 >

• turquoise.blue kullanıcısına yanıt

Merhaba tekrar güncelleme yapıyorum abi tekrar setupa çevirip paylaşacağım içinde all in one runtimes 3.9.8 de olacak, winrar da koyacam setup şeklinde bide sizden istediğim PS3 ve XBOX 360 Kol Kontrol

Tuşlarını istiyorum klavye tuşları hangi tuşa basacağımız şeklinde Türkçe olarak uygun mudur

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrar dan merhaba arkadaşlar oyun kolu eksik atılmış bu vereceğim kurulum dosyasını rdr konusuna eklermisin içinde ps3, ps4 ve xbox kolları bulunuyor kollarla denendi ve test edilmiştir kurulum şeklindedir arkadaşlar oyunun içine kuracak

• gitarist42 G kullanıcısına yanıt

Tuş konusunu halletmişsin anlaşılan. Ben cevap verecektim unuttum gitti.

• Yeni hazırlamış olduğun setup'ı indiremiyorum limit aşıldı hatası veriyor. Kontrol edecektim nasıl olmuş diye. Kontrol ettikten sonra videomun açıklamalarına eklerim senin yeni setup'ı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 30 Mart 2023; 22:5:48 >
  • Bu arada maşallah boş durmamışsın oyunun setup halini birçok sitede paylaşmışsın  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 30 Mart 2023; 22:17:2 >
  • turquoise.blue kullanıcısına yanıt

Yok abi tuş konusunu daha halledemedim oyun kolları için lazım hemen upload edip paylaşıyım diyorum çocuklar gençler faydalansın diye uğraşıyorum sadece rdr değil Battlefield 2 nations at War, call of duty 2 tactical mod, GTA vice City turkish remake edition v2 vsvs iyi bir şey mi yapıyorum bilmiyorum ama içime huzur giriyor

• 32 yaşındayım kendimi 24 25 hissediyorum ileriye yönük düşüncelerim var GTA tarzı İstanbul da geçen driv3r dosyalarına erişebilirsek kaplama ve modellemeyi düşünüyoruz

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.