Şimdi Ara

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
52
Favori
107.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 5 Nisan 2023; 0:55:2 >
  • gitarist42 G kullanıcısına yanıt
    Google'da aradığımda bu oyunu paylaştığın sitelerde farklı paylaşımlarını da gördüm evet. Paylaşarak daha fazla kişinin faydalanmasını sağlaman tabiki güzel birşey, bunun sana iyi hissetirmesi de motivasyon kaynağın demek ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    İnsan ruhen hissettiği yaştadır gerçekten. Oyun modlama konularına hakim değilim. Sana başarılar.

• Eyvallah abi sağ olasın hayırlı günler, iyi çalışmalar diliyorum :)

• Hocam undead nightmare varmı içerisinde?

• Ahmet Kerem Yücel kullanıcısına yanıt

Maalesef. Çevirisine yakın zamanda başlamam imkânsız ne yazık ki ama gelecekte bir aksilik çıkmazsa onu da çevirme planım var.

Sana da iyi çalışmalar. Nick sonundaki 42 plaka kodu mu ? Konyalı mısın ? Oyunu paylaştığın warez sitelerinde minimum sistem gereksinimleri belirtmişsin. Bu listeyi neye göre çıkardın ? Sana ulaşan kişilerden mi derledin bu bilgileri. Çünkü o bilgiler için denenmiş olması gerekiyor oyunun o sistemlerde. Sistemini belirtip kaç fps alacağını soran çok oluyor bana da.

• Yamayı bugün deneyimledim çok güzel olmuş elinize sağlık
    Yalnız bir sorum olacak bu emulator işlemci fanını çok bağırtıyor normal mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Emülatör bu oyunla birlikte benim deneyimime göre işlemci değil ekran kartını çok yoğun ve verimli kullanıyor. Eğer kullandığın işlemcinin dahili grafik birimi varsa ve bu emülatörde dahili birim kullanılıyorsa normaldir işlemci fanının çok yüksek devirde ve sesli çalışması. Harici ekran kartın var ise harici ekran kartıyla çalıştırmalısın oyunu.

• turquoise.blue kullanıcısına yanıt
    Islemcide dahili grafik birimi yok 5600x kullanıyorum Msi Afterburner ile kontrol ettiğimde hem işlemci hem ekran kartını kullanıyor
    İşlemciye aşırı yük bindirmesinin önüne geçebilir miyiz

YouTube üzerinden bana yüksek işlemci kullanımı ile ilgili soru sorulduğunda dahili grafik birimi kullanıldığını fark etmiştik. Sende durum farklı demek ki. Ekran kartı modelin ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 11 Nisan 2023; 10:10:43 >
    Ekran kartı olarakta rx6600 kullanıyorum hocam

Ryzen 5 3600 ve Rx 6600 ile çektiğim videoda işlemcinin az kullanıldığını, ekran kartının çok yüksek oranda kullanıldığını gözlemlemiştim. Senin donanımla da benzer durum yaşanması gerekirdi. Normalde directx 12 ile çalışan oyunu vulkan ile çalıştırdım; işlemci ve ekran kartı kullanımını kontrol ettim neredeyse kullanım directx 12 ile aynı. Bu ihtimali eledim. Oyunu oynarken görev yöneticisinden takip ettiğimde xenianın yüzde 20-30 arasında dolaşan bir işlemci kullanımı görülüyor ve bu çok yüksek bir değer değil. Hatta msi after burner çok daha düşük işlemci kullanımı gösteriyor ama hatalı gösteriyor olabilir. Sende xenia işlemci kullanımı yüzde kaç olduğunu oyunu oynadığın sırada görev yöneticisinden kontrol et.

işlemci kullanımı yüzde 60 65 oluyor ekran görüntüsü açıldı mı bu arada

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu)
    Bu attığın görselde cpu 60 derece diye gösteriyor. Kullanım değil o sıcaklık. Msi after burnerdan kullanımları açıp kontrol etmen lazım. Ryzen 5 5600 için 60 derece yüksek bir değer değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 12 Nisan 2023; 0:52:11 >
    Kullanımlar kapaliydi ama yüzde 60 65 arası seyrediyor derece olarak 62yi geçmiyor
    Ancak bahsetmek istediğim fanlar çok sesli çalışıyor sanki bilgisayar stres testine giriyor gibi oluyor

Garip olan şey hem cpu hemde gpu sıcaklıklarına bakarsak; bu sıcaklıklar fanların yüksek devirde çalışmasına neden olacak sıcaklıklar değil. Açıkçası ben bu durumun nedenini anlayamadım.

Evet 60 derecede sanki 80 90 dereceye çıkmış gibi dönüyor fanlar
    Kulaklık taktığım için rahatsız etmiyor oyun bitene kadar pcye zarar vermezse sıkıntı olmaz :)

• yardım edebilecek varmı ben yapamadım

• darylako D kullanıcısına yanıt

Anasayfada videolu anlatım var, yararlanabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.