Şimdi Ara

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
53
Favori
109.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkçe yamadan önce oyunu bitirmiştim ama Türkçe yama ile oyunu bitirmedim, biten bir oyunu baştan sona 2. kez oynamak gibi bir adetim olmadığı için oynamıyorum fakat Türkçe yama ile bitirmek istiyorum tabiki. Şimdi sen undead nightmare için de Türkçe çeviri yapabilme ihtimalinden bahsedince ona da Türkçe yamasız başlamak istemiyorum açıkçası Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 24 Nisan 2023; 18:55:19 >
  • O değil de gamepad ile bu oyunu oynamak ne büyük zulümmüş arkadaş ya. Bully, L.A Noire gibi R* oyunlarını da gamepadle bitirdim ama bu oyun ekstra bir yordu beni at üstünde nişan almak falan… tam klavye-mouse ile oynanacak oyunmuş ama ah ulan Rockstar ne vardı şu oyunu da PC’ye çıkarsaydın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Sen daha önce de sanırım bu konudan dert yanmıştın, öyle hatırlıyorum. Açıkçası yıllardır her oyunu pc de dahil dualshock 4 ile oynayan birisi olarak beni çok rahatsız etmemişti. Tabiki orijinal klavye ve fare desteğiyle daha rahat nişan alınabilir kesinlikle. Dünden bu yana Doom 3 Bfg edition oynuyorum dualshock 4 ile öyle seviyorum kontrolcüyle oyun oynamayı 😄 Rockstar gta remasteredlarda başarısız olduğu için vazgeçti biliyorsun, yoksa belkide çoktan çıkmıştı Rdr. Rdr nin eski gta lardan farkı daha güzel yapılmış olması yani aslında bu oyuna gta lardaki remastered emeği bile yeterli gelirdi ve çok kişi severek oynardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 26 Nisan 2023; 14:34:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turquoise.blue kullanıcısına yanıt
    Doğru hatırlıyorsun hocam kontrolcü ile oynayıp kanser oldukça gelir buraya içimi dökerim ara ara yukarıda yazdığım gibi, Bully mesela hiç rahatsız etmedi gayet zevk alarak oynadım kol ile bugün de RE Village denedim aslında oyun tamamen kontrolcü için optimize edilmiş mouse hareketlerinden bile belli orijinal halinde sensivity baya yavaş, tek tuşla bir anda arkana dönme mekaniği bile var gamepadle oynayanlara rahat olsun diye ama yok olmuyor bir türlü ya özellikle nişan almak ölüm resmen

Bende yıllar önce ps4 ü ilk aldığımda kontrolcü beni deli ediyordu ve alışana kadar baya sıkıntı çektim, alışınca fazla alışmışım ki pc de hala herşeyi kontrolcü ile oynarım. Konrolcü ile aim gerektirmeyen oyunları (fifa gibi) herkes oynayabiliyor ama iş aim almaya gelince zorlaşıyor. Ben internet kafe zamanında ps2 de hiçbir aim yeteneğim yokken Resident Evil 4 oynayıp bitirdim ve o kadar zorlandım ki inat edip bitirdim oyunu 😄 hayatımdaki Resident Evil başlangıcı da oydu. Resident Evil Village gerçekten kontrolcüye uygun ve zaten ben kontrolcü ile oynayıp bitirdim Village'ı. Beraber oyun oynadığımız kişiler kumanda ile oynarken taktik veriyorum sağ çubuğun sağ ve soluna iterek değilde parmağınızı sağ çubuk ortasına koyun öyle hareket ettirerek nişan alın diyorum. Ben öyle alıştım, bu şekilde aim almak kolay oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 26 Nisan 2023; 14:55:39 >
    Hocam kol ile oynamanın en zevkli yanı titreşim olayı ya sırf onun hatrına bir de bel ağrısı çekmemek için tabiri caizse yayıla yayıla oynaması keyifli bu yüzden alışmak istiyorum. Tabi bir de zamanında oynayamadığımız oyunları şimdi emulator ile oynamak için Bende 9.nesil Xbox controller var ama arkadaşımdan aldığım ds4 daha fazla keyif vermişti şimdi yazın dualsense almayı düşünüyorum. Hocam sizin ekran kartı da rx6600 dü gow3 güzel oynatıyor mu? Bana 60 fps olmasa da olur dropsuz bir 30 fps e razıyım. Sanırım onun da Türkçe yaması var aslında bunun için de bir video çekseniz iyi olurdu..

Ben xbox kontrolcüsü hiç kullanmadım, daha rahat olduğunu söyleyenler de var bilemiyorum. Monitörde oyunlar oynadığım için ben yinede koltuğa oturuyorum mecbur ama tv karşısında yayılma ve oyun oynama keyfi başka. Ben şu sıralar rx 5700 kullanıyorum, rx 6600 ile neredeyse kafa kafaya aynı hızda kartlar, rx 6600 daha az elektrik kullanıyor. İki kartıda madencilikte kullandım. Rx 6600 ü satmak için ayırdım hala duruyor satılacak. God of war 3 Türkçe altyazılı şekilde sunulmuştu ps4 te ve ben orada oynamıştım. Emülatörde oynamak için başkaları tarafından yapılmış videolar mevcut zaten. Yapan olmasaydı kesinlikle video yapardım. Kaç fps alacağın konusuna bir yorum getiremiyorum emülatör oyunu sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 26 Nisan 2023; 21:56:20 >
  • YouTube kanalında bir video buldum, PC'de oyunun nasıl oynanacağı ve yamanın nasıl kurulacağını aşama aşama çok güzel anlatmış. Harfi harfine yaptım ancak oyun türkçe olmasına rağmen RTX 3060+R7 5800H laptopum ile sık sık FPS dropları yaşıyorum ve görüntüde de yırtılmalar mevcut. Benzer sorunu yaşayan var mı? Yoksa da bana yardımcı olmak isteyen birileri varsa, hayır demem. Bu arada zamanında PS3'de oynamıştım, böyle bir cevheri çevirdiğiniz için teşekkürler. Bir daha bitirmeme bahane olacak.

• SirBelmont S kullanıcısına yanıt
    Benim videolarımı izlemiş olabilirsin muhtemelen, tabi başka bir video yoksa. Senin işlemcinde tümleşik gpu olduğu için emülatör ekran kartı yerine tümleşik gpu ile çalışıyor olabilir. Nvidia uygulamasından emülatörü 3060 ile çalıştırdığına emin ol. Yırtılma içinde yine nvidia uygulamasından dikey senkronizasyon ayarını hızlı senkronizasyon olarak ayarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 8 Mayıs 2023; 21:46:54 >
  • Ps3'e ssd ekleyip hayat vermişken konuyu gördüm ve içim burkuldu.

Yama için ortaya koyduğunuz emeklerinizi az çok anlayabiliyorum, kendim tamamen amatör kitap çeviriyorum.

Hali hazırda bu yamayı başkasının kendisi yapmış gibi göstermesi çok zavallıca olur ve açıkça bu yamayı kullanmışsa çok kolay sizin olduğu anlaşılır. Adam(!) oturup bütün oyun diyaloglarını çeviremez herhalde kendi malıymış gibi göstermek için.

Zaten yamayı ücretsiz sunuyorsunuz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Ps3 için port eder misiniz? Eminim bunu tek soran ben değilim.

• Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu)

Red Dead Redemption 1 oyununun bilgisayarda nasıl oynanacağını anlatan videom youtube tarafından kaldırıldı. Çok ilgi gören ve çok sevilen içeriğin kaldırılması gerçekten üzücü oldu.

emülatörlü tüm içerikler tehlikede o zaman. biri kıskanıp şikayet etmiş olabilir.

Tekrardan yükleme veya başka bir platforma yükleme şansınız var mı?

• viper17 kullanıcısına yanıt
    Bende şikayet edilmiş olabileceğini düşündüm ama hangi nedenden bilemeyiz. İtiraz ettim ama kısa sürede itiraz reddedildi. Ben bu kanaldan veya içerikten kuruş para kazanmıyorum. Tek derdim insanlara yardım etmekti ama doğal olarak emülatör oyunlarıda korsan muamelesi görecekti eninde sonunda. Pc platformunda satışı olan ve benim rehberimle satışı engellenen bir oyunda değildi. Ayrıca Türkçe oynanması için de bu emülatörlü içeriğe ihtiyaç vardı. Çok kişinin yararlandığı Türkiyede ilk kez YouTube'ta Türkçe ve detaylı hazırlanmış bir içerikti. Çok ilgilenilen, çok fazla yorum yapılan hatta benim yorumların hepsine cevap verdiğim bir içerikti. Emekler boşa gitmiş oldu ona üzülüyorum. Benim Gears of War 2 ve Call of Duty 3 oyunları içinde emülatör videolarım var ama en çok izlenen içerik hedef oldu maalasef. Rdr 1 in emülatör ile oynandığı ve yayın yapılan büyük bir kanalda var ve o içerikler duruyor hala YouTube'ta. Yani bu hak mı adalet mi şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 30 Mayıs 2023; 13:44:4 >

• erdal73 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası hevesimi kaçırdılar. Eğer video bilgisayarımda duruyorsa belki başka bir yerde paylaşırım.

ekran kartı ya da bilgisayarının gücü yetmeyen biri şikayet etmiştir, çoluk çocuk kaynıyor her yer. dailymotion ve mediafire a yükleyebilirsiniz. bi kere yasak gelince kolay kolay geri adım atmıyor youtube. Bi velet şikayet etti diye pes etmeyin, içeriğiniz ve emeğiniz altın değerinde.

Sn. viper17'nin de belirttiği gibi bir kendini bilmez yüzünden üzülmeyin. Videoyu internete yükleyip linkini paylaşabilirsiniz? Saygı ve selam ile ...

• viper17 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler içerik hakkındaki yorum için. Sistemi yetmeyen çok fazla kişi yazıyordu varsa yapabileceğimiz birşey denetiyordum, yoksa durumu açıklıyordum. Bu yaklaşımlara rağmen kötü niyet beslenmesi belirttiğim gibi heves kırıcı. Daha önce YouTube başka oyuna Fsr rehberi yaptığımda illegal içerik diye aynı muameleyi yapmıştı ama itiraz ettiğimde durumu düzeltmişti. Tabiki illegal bir içerik yoktu. Fakat bu durumda geri adım atmayacağı belli.

• erdal73 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. YouTube videolarını saklıyorum ama eğer silmediysem paylaşırım. Upload hızım kötü olduğu için paylaşmam zaman alacak.

Yüklediğinizde bildirirsiniz. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.