Şimdi Ara

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
53
Favori
109.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaldırılan "Red Dead Redemption 1 Oyununu Bilgisayarda Oynamak" videosunu Odysee platformunda paylaştım. Bu linkten ulaşabilirsiniz:

https://odysee.com/@yalcin_guclu:5/Rdr-1-1440:1

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 31 Mayıs 2023; 1:59:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• turquoise.blue kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal73 -- 31 Mayıs 2023; 9:0:23 >
  • erdal73 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pazar günü RDR2'yi bitirdim. Son saatlerimi Armadillo bölgesinde gezerek geçirdim. Aklıma ilk RDR geldi. Hey gidi mazi. İlk oyunu spoiler yediğim için belirli bir yerden sonra devam etmemiştim.

Emülatör ile tekrar oynamayı düşünüyorum açıkçası. Performans durumu nasıldır. 13700k ve RTX 4080 ile üzmez herhalde. :)

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Hocam o sisteme ben çıksam beni bile üzmez yav.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microphone Not Found M kullanıcısına yanıt

Ahah, Eyvallah hocam. Zelda oyunlarını indirdim fakat deneme fırsatım olmadı henüz. Optimizasyon durumlarını bilmediğim için sorayım dedim.

11400F 3060 kombosu ile son çıkan Tears of The Kingdom'ı kasmadan rahat oynuyorum hocam ben Yuzu emu'da.
    RDR'ı denemedim ama RPCS3 Emu'da MGS Peace Walker'ı denedim, 60 FPS'nin üstünde sanki bir PC oyunuymuş gibi oynatıyor.

MGS Peace Walker ve RPCS3 Emu için link paylaşabilir misiniz acaba? Özelden de olur. Saygı ve selam ile ...

GoW serisi, Uncharted serisi var mı acaba. Resistance serisi vardı zamanında mesela. Bu sistemlerle Emülatörle oyun oynamak abes kaçıyor ama eski oyunlardaki keyif şimdiki oyunlarda yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 7 Haziran 2023; 19:31:31 >
    GOW Ascension dışında tüm oyunları oynanabiliyor sanırım. Denemedim henüz ama.

• erdal73 kullanıcısına yanıt
    Özelden attım.

Bu arada hocam daha fazla sorunuz varsa özelden sorabilirsiniz, RDR'dan baya dışarı çıktı konu. :)

Teşekkür ederim.

Olur hocam, özelden ulaşırım. Yamayı yapan arkadaşın da emeğine sağlık.Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) 

• Merhaba arkadaşlar ve yalçın kardeşim uzun süredir online değildim 2 ay olmuştur bazı manevi sorunlarım vardı halettim çok şükür sorunlarımın %50 si bitmiş sayılır

oyunları modlayıp setupa çevirip paylaşmaya devam ediyorum red dead redemption 1 türkçe yama ve klavye mause güncellemesi geldi mi gelecek mi geldiyse güncelleyeyim minimum sistem gereksinimlere gelecek olursam bende gtx 1050 Tİ 8 gb ram laptopum vardı ayarları minimuma çekince 20 25 fps veriyordu o düşük sistem gereksinimleri koymamın sebebi ise belki bu özellikte masaüstü bilgisayarda 30 fps verir tahminin de bulunduğum için koydum

• yok aslen konya ereğli memleket konyayla bağım yoktur baba tarafı Mersin / Silifkeli :)

• gitarist42 kullanıcısına yanıt

adına sevindim umarım sorunlarını tamamen halledersin. türkçe yama güncelleme detayları ana sayfada mevcut. klavye ve fare sürümü ile ilgili gelişme var mı bilmiyorum @CriminaL277_ e sormak lazım gelişmeleri. minimum gereksinim konusu şüpheli durum tamam mantıklı bir düşünceyle minimum sistem belirlemişsin ama mesela bana 3050 kullanıpta 30 fps altında aldığını söyleyen bile oluyordu youtubeta. gerçi youtube videoyu kaldırdı yüzlerce soru ve cevap hiç oldu. o soru cevaplar bir nevi bilgi kaynağı oluyordu hem bize hemde kullanıcılara. odysee sitemine yükledim videoyu youtube kadar olmasada biraz izlenmesi var ama oradan soru soran yok, insanlar soru sormak için oraya üye olmaya üşeniyor olabilir. bazı sorun ve soruların cevabını yorum olarakta bıraktım ben oraya kolaylık olsun diye.

• Undead Nightmare de yuksek ayarlarda sorunsuz calisiyor. O dlc icin de ceviri gelir mi ki? Gecen surecte gizliden gizliye cevriliyor mu acaba eli kulaginda mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki çok erken olacak ama…

Remastered için yine söylentiler dolaşıyor. Firma Güney Kore’de derecelendirme için başvuru yapmış. Remastered çıkarsa yama düşünür müsünüz hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşım Deftones ile klavye fare üzerinde çalışmalar yapıyoruz ama çıkış tarihi veremeyceğim. Biraz sancılı bir süreci var.

Ne yazık ki Undead için henüz çeviri yapmıyorum ama gelecekte onun için de planlarım var. Ne zaman başlayacağımı bilmiyorum ama.

Remaster, Remake, Definitive Edition, "Downgraded" Edition, adını bilemeyeceğim artık ama yeni bir versiyon olur ve PC'ye çıkararırlarsa anında uyarlamayı düşünüyoruz. Şansımıza klavye fare entegrasyonu üzerinde çalışırken onaylanır ve çıkış tarihi verilirse çok komik olur. :D Entegrasyonu iptal eder miyiz? Belki de. Emin değiliz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.