Şimdi Ara

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
53
Favori
109.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #28
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu bahsettiğiniz görüntü ayarı çok ciddi fark yaratıyor. Cam gibi oldu görüntü. Orijinal oyunda da geçerliyse ki öyle görünüyor, keşke o zaman fark etseymişim bunu. 540p oynadık sanırım bütün oyunu. Tekrar başlamaya bahane olabilir yalnız, öylesine büyük bir fark yaratıyor çünkü.

Hatta o değeri 2 değil 3 yapsak mesela nasıl oluyor? Pscx2'teki native çözünürlüğü katlayan değerler gibi mi etki ediyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 26 Temmuz 2023; 23:52:54 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

3 yapınca 4k oluyor. 1'den 3'e kadar destekliyor.

1: 720p

2: 2k

3: 4k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 27 Temmuz 2023; 0:25:42 >
  • Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu)
    Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu)Rockstar Gamestwitter
    “On August 17, the beloved Western experience Red Dead Redemption and its horror companion Undead Nightmare arrive together for the first time on the Nintendo Switch and modern PlayStation systems. Add Red Dead Redemption to your wish list now: https://t.co/kB4TjexkKn”
    https://twitter.com/RockstarGames/status/1688552977508806656?s=20

17 Ağustos'ta Nintendo Switch ve PlayStation 4 için bir port çıkacakmış. PC versiyonu duyurulursa yamayı yeni versiyona kesinlikle aktaracağız fakat konsol versiyonları için emeği çalacak kişi veya "örgütler" olduğu/olabileceği için herhangi bir çalışma yapmayacağız.

Yamaya bir güncelleme yapmıştım, sadece yayınlamadan önce Remastered versiyonun doğrulanmasını bekliyordum ve şimdi zamanı.

7 Ağustos 2023 Güncellemesi:

İstatistikler ve Yabancılar menüsündeki yazılar daha açıklayıcı hâle getirildi.

"Bir Fransız, Bir Galli ve Bir İrlandalı" adlı görevdeki at yolculuğunda yarıda kesilen diyaloğun tamamı bir şekilde tespit edildi ve çevirisi iyileştirildi.

Profesör MacDougal'ın görevlerinde yapılan birkaç çeviri hatası düzeltildi.

Görevlerdeki sayısız yazım ve noktalama hatası düzeltildi.

"Koyungözü" olması gereken çiçek adı "Koyun Gözü" olarak yanlış yazılmıştı, düzeltildi.

Bilek güreşi mini oyununda gözden kaçan rakibin kolunu masaya vurma hareket komutunun metni çevrildi.

Klavye + fare destekli Xenia versiyonunda fare bakışına çok hafif bir iyileştirme yapıldı.

Not: Klavye + fare destekli Xenia versiyonuyla oynuyorsanız, "xenia_canary.exe" uzantısının olduğu hedefteki "xenia-deftones.config.toml" adlı dosyayı silin. Aksi takdirde güncel versiyondaki fare iyileştirmesi geçersiz olur. Klavye + fare destekli Xenia'nın eski versiyonuyla oynuyorsanız sadece bir kere yapacağınız bir işlemdir.

Güncel versiyonu indirmek için Xenia ile oyunu açtığınızda çıkan güncelleme bildirisini olumlu cevaplayabilir veya zaten bu konudaysanız ilk sayfaya gidip indirme linkinden indirebilirsiniz.

• Oyuna son 1 yılda gösterdiğiniz emek, Rockstar'ın son 1 yılda gösterdiğinden fazla.

Elinize sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • henrymorgan92 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Rockstar inek gibi sağmayı bilir anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 7 Ağustos 2023; 21:2:17 >
  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Adamların suçu yok ki hocam. Sağmal ineği çok onlar ne yapsın Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) Yine milyonlar satacak, + kesin 1 sene kadar sonra PC ye de gelir oradan da milyonlarca satarlar.

Bu arada Yuzu emulator ile oyunlar aşırı akıcı bir şekilde oynanabiliyor. Bu yamayı yuzuya uyarlayacak mısın hocam? Yoksa oyun Pc ye gelene kadar bekleyecek misin?

• atessivas kullanıcısına yanıt

Shark card, GTA + ve hâlâ Definitive Edition'ların satın alınmasıyla evet, kozu ellerine verenler insanlar. :D PC'ye gelirse yine dediğiniz gibi peynir ekmek gibi satar, portu güzel olursa ben de hemen alırım ama firmanın gidişatından hiç memnun değilim.

Çıkarsa PC versiyonu haricinde başka platforma port etmeyi düşünmüyoruz açıkçası. Çıkmazsa da yaptığımız port idare edecektir diye düşünüyorum, her ne kadar fare bakışı iyi olmasa da otomatik nişan almayla hâlâ keyifli olabiliyor.

• Millet Ubisoft b.klasın dursun. Rockstar kadar kanser firma var mı?Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) 

Valhalla bitsin araya çerez niyetine Undead Nightmare koyacağım ama ne zaman biter muamma.Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) Hatta şu çözünürlük arttırma mevzusundan sonra orijinal oyunu da tekrardan oynayabilirim.

• Öncelikle emeğinize sağlık. Güncel yamayı kullanmama rağmen açılışta güncel sürüm var uyarısı veriyor. Bu durumla karşılaşan var mı.

• fasak F kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Arkadaşıma ileteceğim, o sırads güncelleme uyarısını kapatabilirsiniz. Şu anda nasıl olduğunu tam hatırlamıyorum ama Beni Oku'da yazıyordu.

• Klasör içerisine guncelleme_kapat isimli bir not belgesi oluşturarak oluyordu. Tabi bir değişiklik yapmadıysan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

evet sonradan farkettim. Güncelleme uyarısını kapattım rehberde bu açıklamayı görünce. Bu arada tekrar tekrar teşekkürler. Yaptığınız şeyi ilk gördüğümde gerçek değil sandım. Bu oyunu bu şekilde oynayabilmek gerçek üstü :D. Hazırladığınız rehberi , oyuna uygulanan yamaları , açıklamaları gördükçe hem şaşırdım hem mutlu oldum. Şuan 3440 1440 çözünürlükte antialiasing ile 60 fps türkçe red dead redemption oynuyorum. Deseler inanmazdım :D. Xenia da görmeyeli baya iyileşmiş.

Son bir soru sorayım aklıma gelmişken. Xenia açılışında direk oyunun açılmasını sağlayabiliyor muyuz? Yani sanki f9 a basmışım gibi xenia çalışır çalışmaz oyun açılsın istiyorum. Zaten tam ekran çalışması ayarı var. Bu da olursa oyunu emulatorü bile görmeden oynamış olacağım. Bu da mümkün olursa çok çok iyi olur. Böyle bir ayar varsa haber ederseniz çok sevinirim.

Beğenmenize çok sevindim, iyi oyunlar dilerim. Xenia'yı açınca File > Recent gibi bir seçenek vardı, şu anda yine tam adını hatırlamıyorum, onunla en sonki oyunu direkt açması lazım. Bu olmazsa RDR1 bilgisayarda oynama rehberleri görmüştüm internette, tam kaynağı ne yazık ki aklımda değil (yine :D) ama bir tanesinde Xenia'nın kısayoluna direkt RDR1 açılmasını tanımlatıp, hatta Xenia'ya bir RDR1 ikonu koyup direkt oyunu oynayabiliyormuşsunuz. İşinize yarayabilir.

Buldum şimdi hocam. Xenia exesinin kısayolunu oluşturduktan sonra kısayol özelliklerinde hedef alanına parametre ekleyerek çözülebiliyor. Örneğin.

"D:\Oyunlar\Xenia\xenia_canary\xenia_canary.exe" --fullscreen "D:\Oyunlar\\Xenia\Red Dead Redemption\rrod-rdrd1-turkce\default.xex"

şeklinde olması gerekiyor. Benim istediğim gibi kullanmak isteyen arkadaşlar bu şekilde yapabilir. Bunu da yapınca oyun direk pc ye çıkmış gibi oldu :).

xenia_canary.exe dosyasını oyun olarak steam kütüphanesine ekle başlat parametrelerine

--fullscreen "C:\Users\(kullanıcı adı)\Desktop\Xenia + RDR\RDR GOTY DISC 1\default.xex" parametresini ekle (yada senin oyunun neredeyse)

steamdan oyunu direk başlat

steamdan da masaüstüne kısayol eklersin

(

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu)

(redditen bir arkadaş anlatmış)

(steam için bir sakınca var mı bilmiyorum)

• @CriminaL277_ hocam yeni ekran kartı alıp test için yükledim bu oyunu. i5 6500 işlemci 8gb ddr3 ram rx 6650 xt ekran kartı ile 25 fps üzerine çıkamıyorum. İşlemci kullanımı sürekli %100. Aşırı takılmalar olup 10 fps lere düşüyor sürekli. Yapılabilecek tüm performans ayarlarını yapmama rağmen işlemci kullanımını normal seviyelere düşüremedim. Bunun bir çözümü var mıdır acep?

O işlemci ile normal bence 6. nesil.

Sorun işlemciden kaynaklı gibi. Bende i5 9400f var, ben bile kaymak gibi bir performans alamıyorum ama yine de oldukça iyi ve takılmalar olmadan oynayabiliyorum. Ayrıca ilk defa bir alana girdiğinizde de takılıyor olabilir, shader compile etme olayından kaynaklı sanırım. Aynı alana bir sonraki gelişlerde takılma ortadan kalkabilir ama öyle olmazsa sorun işlemci gibi gözüküyor ne yazık ki.

O işlemci ve ram ile o ekran kartı çok fazla darboğaz yapıyordur. İşlemci o ekran kartının yaptığı işlemlere yetişemez o nedenle yüzde 100 çalışsa bile darboğaz olmaya devam eder. Fırsatın varsa ekran kartı hariç donanım güncellemesi yapman sorunlarını çözecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 10 Ağustos 2023; 12:15:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.