Şimdi Ara

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
53
Favori
109.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #28
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biliyorum hocam aşırı darboğaz yapıyor. Ama bütçe sadece ekran kartına gidince durum bu oldu Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) 

• atessivas kullanıcısına yanıt
    Ülkemizin ekonomisi malum o nedenle haklısın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10 Ağustos 2023 Güncellemesi:

@fasak ve @XtheendX sayesinde aklıma oyunları tam ekranda başlatacak kısayol talimatlarıyla birlikte oyunların ikonlarını ekleme fikri geldi ve zip dosyasının içeriği güncellendi. Detaylar için zip dosyası içindeki "Xenia Hakkında" adlı metin belgesini veya "Kısayol İkonları (İsteğe Bağlı)" adlı klasördeki "Beni Oku" adlı metin belgesini kontrol edin.

• Gömülü emulatörle birlikte oyun ve yama bulmam mümkün mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microphone Not Found M kullanıcısına yanıt

Araştırmanız lazım, internette varsa vardır ama benim bildiğim bir kaynak yok.

• 15 Ağustos 2023 Güncellemesi:

Klavye + fare destekli Xenia versiyonunda arkaya bakma ve Keskin Göz kullanma tuşu eskisi gibi sadece Capslock olmasından ziyade hem Capslock hem de orta fare tuşu için ayarlandı.

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Hocam selam. Güncelleme var indirmek ister misin deyince evet dedim ben sanıyorum otomatik indirecek bu konuya attı.Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) Bende her şey hazır Xbox gamepadi ile de sorunsuz oynuyorum bana çevirinin son hali lazım indirdiğim klasörden hangisini almam gerekiyor? Yani o kurulumu her güncelleme geldiğinde tekrar mı yapacağız? Yamanın ilk hali var bende oyuna bu akşam başlayayım dedim ama bazı görevlerde problem varmış galiba oyuna engel olur mu?

Tamam bu tek bir dosyayı değiştirmek yetiyormuş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 15 Ağustos 2023; 20:39:37 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

Selam, sadece "Türkçe Yama" adlı klasördeki "patch0_xenon.rpf" adlı dosyayı değiştirmeniz yeterlidir. Bazı görevlerde sorun derken metin çıkmamasını diyorsanız birkaç görevde bir veya iki cümle ve Yabancılar menüsündeki birkaç metin gözükmüyor sadece, onun harici herhangi bir sorun veya oyun bozucu bir sorun bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 15 Ağustos 2023; 20:59:19 >
  • tekrardan emeğiniz için teşekkürler. tuş kombinasyonu değişikliği oyunun hikayesinde falan sorunsuz gözüküyor. dualsense tuş kombinasyonu kullanıyorum. fakat bugün parmak arası bıçak oyununa girdiğimde hedefte gösterilen tuşlar xbox 360 tuş kombinasyonu. bu yüzden felaket derecede kafa karıştırıcı ve hiç bir şekilde böyle olduğu için geçemiyorum bu parmak arası bıçak görevini. çünkü elimde dualsense var :) bu soruna bir çare varsa bekliyorum. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 23maniac23 -- 18 Ağustos 2023; 23:46:23 >
  • 23maniac23 2 kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Maalesef Beni Oku'da da belirttiğim üzere dosyalarda o oyunla alakalı tuş ikonlarını hiçbir yerde bulamadık. 2022'de yamayı çıkarmadan önce bakmıştık, 2023'te tuş ikonlarını entegre ederken güncellenmiş programlarla da baktık ama yine hiçbir yerde bulamadık. Tuşları ya ezberlemeniz ya da direkt Xbox kontrolcüsüyle oynamanız gerekiyor, her ne kadar böyle olmasını istemesem de maalesef bir çözümü yok.

• Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu)

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu)

Akşamları ekran böyle çok beyaz olmaya başlıyor sonra kamerayı farklı yere çevirince eski haline dönüyor, bunu düzeltmek için ne yapmamız lazım arkadaşlar.

• Leona Heidern kullanıcısına yanıt

Xenia'yı çıkarttığınız klasör ve/veya klavye + fare destekli Xenia klasörünün içine "patches" adında bir klasör açın, Github'dan "Xenia Canary Game Patches" adlı Xenia yamalarını indirin, inen zip dosyası içinde "game-patches-main\patches" hedefine gidin, "5454082B - Red Dead Redemption (GOTY, Disc1).patch.toml" ve "5454082B - Red Dead Redemption (GOTY, Disc2).patch.toml" adlı dosyaları açtığınız "patches" adlı klasöre atın.

Xenia'yı çıkarttığınız klasördeki "xenia-canary.config.toml" adlı dosyayı ve/veya klavye + fare destekli Xenia'nın klasöründeki "xenia-deftones.config" adlı dosyayı not defteriyle açın, "apply_patches" metnini aratın ve yanındaki değerin "true" olduğundan emin olun. Değilse tırnaklar olmadan "true" yapın ve kaydedip kapatın.

İndirip "patches" klasörüne attığınız iki patch dosyasını açın, "540p Mode, 4x MSAA" metnini aratın ve altındaki "false" değerini "true" olarak değiştirin (tırnaklar olmadan) ve dosyaları kaydedip kapatın. Xenia'yı çıkarttığınız klasördeki "xenia-canary.config.toml" ve/veya klavye + fare destekli Xenia klasöründeki "xenia-deftones.config.toml" adlı dosyayı not defteriyle açın ve "draw_resolution_scale_x" ile "draw_resolution_scale_y" metinlerini aratın ve yanlarındaki değeri "2" yapın (tırnaklar olmadan).

Dosyayı kaydedip kapattığınızda oyunda görüntü 1080p + 4x MSAA şeklinde olacak.

Konuda birisi ekranın siyah yanıp sönmesi gibi bir sorun yaşadığında bu yöntem sayesinde çözülmüştü, belki bu sorunu da çözer. İşe yaramazsa ama bildiğim başka bir yöntem maalesef yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 19 Ağustos 2023; 11:42:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vakit ayırıp detaylı açıklama yaptığımız için çok teşekkürler üstad ellerine sağlık, bugün dediklerinizi deniyeceğim umarım düzeltebilirim.. tekrardan çok sağolun yama harika olmuş Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) 

cevap için teşekkürler. neyse bir şekilde geçeceğiz artık bölümü :D bunun haricinde şunu sormak istiyorum. ben yama ilk çıktığı gece kurmuştum. çıkış gününden bu yana gelen yenilikleri, yamayı yeniden kurmadan update şeklinde nasıl kurabilirim. teşekkürler

• @Leona Heidern Rica ederim, ben teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Umarım sorun çözülür.

Rica ederim. Türkçe yamayı indirip sadece zip dosyası içindeki "Türkçe Yama" adlı klasördeki "patch0_xenon.rpf" adlı dosyayı oyunun ISO dosyasının klasöre çıkmış hâline atın. "Default.xex" adlı dosyanın olduğu hedefe yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 19 Ağustos 2023; 14:39:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hallettim. harikasınız. playstation 5 im olmasına rağmen almadım rdr 1 i. psn nin soygunculuğuna karşı 10 numara iş yaptınız ve pc de sizin yamanızla oyundan keyif alıyoruz. tekrar tekrar teşekkürler.

draw_resolution_scaler ikiside ben de 2 deymişRed Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) , 1 yapınca sorunum düzeldi ama görüntü kalitesinde düşüş oldu bu sefer, sonra 540p Mode 4x MSAA kapattım eskisi kadar olmasada biraz daha iyi görsel alıyorum şuan artık böyle idare edeceğiz herhalde, teşekkürler ederim üstad ilgin için çok sağol.Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) 

• @23maniac23 Rica ederim, iyi oyunlar dilerim. Mini oyundaki sorununuz için de ayrıca üzgünüm, keşke elden bir şey gelse.

@Leona Heidern Xenia'nın ilerideki güncellemeleriyle bu parlama sorunu düzelebilir tabii ki, klavye + fare destekli Xenia değil de normal Xenia ile oynuyorsanız arada bir güncel versiyonlarla denemekte fayda var. Rica ederim, iyi oyunlar dilerim.

• Selamlar. Yamayı Yuzu üzerinde yapabilme şansımız var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.