Şimdi Ara

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
53
Favori
109.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #28
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Salt okunurluk ayarladıktan sonra sorun kalktı 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsallah Reality Redemption - Overhaul Project uyumlu olur swich emulator xenia beraber calistiramadım tr yamayı

• herter_12 kullanıcısına yanıt

Yapımcısı Lenny ile bir süredir iletişim hâlindeyim ve bir aksilik olmazsa ona da uyumlu yapma planımız vardı zaten.

• Reality Redemption ilgimi çekti bayağı. Beta sürümü varmış şu an sürekli geliştiriyorlar. Türkçe yama ile uyumlu stabil bir sürüme kavuşursa olay olur valla. 

• Xenia Yaması (İsteğe Bağlı) içindeki "Aspect Ratio" ayarı ultrawide monitörler için geniş ekran desteği sağlıyor. Beni oku dosyasında ekli değildi bence bu da eklenebilir bilmeyenler için.

• Nintendo Switchte nasıl kullanabiliriz bu yamayı

• @Zebercet Harika bir mod gerçekten ama Xenia versiyonunda Türkçe yamayla çakışacağı için Switch emülatörleriyle, daha doğrusu Ryujinx ile kullanımı anlamlı olacaktır. Ona uyumlu hâle getirmekle uğraşıyoruz bir yandan da. Yuzu ise modlama konusunda acayip sıkıntılı ve çökmelere sebep oluyor, internette araştırdığımızda da pek çok kişinin modlamayla sorunlar yaşadığını gördük. O yüzden Türkçe yamayı bile tam çalıştıramadık Yuzu'da. Yeni versiyonu yayınlayacağım zaman yama sadece Ryujinx uyumlu olabilir. Deftones™'in dediğine göre alternatif bir çözümle Yuzu uyumlu yamanın boyutu 500MB'yi aşabilirmiş, olmadı Yuzu'da modlama kısmı iyileştirilene kadar yamayı o boyutta veririz. Ryujinx'te böyle bir sorun yok tabii ki de ve buna uyumlu Türkçe yamanın boyutu 60MB civarında. Şu anlık kesin bir şey demek için erken ama, zamanla bir çaresine bakacağız.

@fasak Doğru diyorsunuz, boş bir vakitte bakmaya çalışacağım.

@musaemirsen Kullanamazsınız.

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Ryujinx için tahmini bir çıkış tarihiniz var mı acaba? En azından 1-2 ay içinde çıkar mı?

• Hana-MicHi__ kullanıcısına yanıt

Henüz fontlar bitmiş değil. Onlar bittikten sonra hem ana oyun hem de Undead Nightmare'ın kalite kontrolü var. Ne yazık ki hiçbir yamamda çıkış tarihi veremediğim gibi yine veremiyorum, beklentiye girmeyince herkes için daha iyi olacağına inanıyorum.

• Deftones™, Yuzu emülatörün kendisinden kaynaklı modlama sorunlarını çözdü ve yama artık bu emülatörde de düşük boyutla sorunsuzca çalışıyor.

Fontların henüz hâlâ hepsi bitmiş değil ve tuş ikonlarının değiştirilmesi gibi ek özelliklerin eklenmesine de hâlâ zaman var ama yakın bir zamanda hem Ryujinx hem de Yuzu için alt yazı ve bazı diğer fontlar + tüm metinler eklenmiş ama kalite kontrolü tam bitmemiş bir beta versiyonu yayınlama planım var. Takipte kalınız.

• merhaba, nintendo switch için kullanabilecek miyiz yama çıktığında

• Merhaba, notlar bölümünde de yazdığım gibi hayır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 15 Eylül 2023; 16:36:48 >
  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Merhaba, "Red Dead Redemption 1 PC üzerinden Switch emülatörü ile nasıl oynanır" hakkında bir rehber hazırladım: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156876374

Türkçe yamanız çıktığında konu içerisine ekleyeceğim. Şimdiden elinize sağlık.  

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Merhaba. Rehber çok güzel olmuş, sizin de elinize sağlık. Ana konuya ekliyorum.  

• Merhaba,

Çeviri durumu nedir? 20 gündür bir gelişme yok gibi ana sayfayı güncelleyebilir misiniz?

• doganreis kullanıcısına yanıt

Merhaba. Güncellenecek bir şey yok ki güncelleyeyim. Gelişme olduğunda buradan duyuruyu da yapıyorum, ana konuyu da güncelliyorum zaten.

• Ryujinx versiyonunu heyecanla bekliyorum emeğiniz için teşekkürler.

• Hocam ellerinize sağlık, hiçbir sorun yaşamadan oyunu %100'e yakın bitirdim bu görevleri yaparken 10. avcılık görevinde kurdun adı "LOBO" olmalıydı. Orası domuzun adını girmişsiniz, düzeltmek isterseniz diye bilgilendirmek istedim tekrardan çok çok teşekkür ederim yama için.

• Ben teşekkür ederim güzel yorumunuz ve hatayı bildirdiğiniz için. Geri bildirimleriniz benim için çok önemli. Düzelttim, güncel versiyonu indirebilirsiniz.

7 Ekim 2023 Güncellemesi: "Mücadeleler" menüsünde ilerlemeyi kaydeden metinlerin hepsi baştan çevrilerek daha oyuncu dostu hâle getirildi.

"Mücadeleler" menüsünde efsanevi "Lobo" kurdunun adının geçmesi gereken yerde efsanevi "Gordo" yaban domuzu geçiyordu, düzeltildi.

Güncel versiyonu indirmek için Xenia ile oyunu açtığınızda çıkan güncelleme bildirisini olumlu cevaplayabilir veya zaten bu konudaysanız ilk sayfaya gidip indirme linkinden indirebilirsiniz.

Bunun haricinde Ryujinx ve Yuzu'da çalışacak versiyonlar hakkında bir süredir haber vermediğimin farkındayım, ne yazık ki şu sıralar arkadaşım Deftones ve ben çok yoğunuz. Çalıştığım iş yerinden çıkıp başka bir işe girmek zorunda kaldım, yeni işim de yoğun olduğu için eskisi kadar vaktim yok. Müsait olduğum zamanlarda da arkadaşım müsait olmuyor, o yüzden onu beklerken GTA 5 Türkçe yamam üzerinde çalışıyorum ben de. Geciktiği için üzgünüm ama bu yüzden hiçbir zaman çıkış tarihi veremiyorum çünkü hayatta ne olacağı hiç belli olmuyor. İptal etmiş değiliz ama, sadece ne zaman yayınlanacağı belli değil.

• switch içi türkçe yama var mı arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.