switch içi yamagelirse güzel olur |
Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (22. sayfa)
-
-
Yuzu ve Ryujinx emülatörleriyle çalışacak versiyonlar için bir planımız var ama kesin bir şey de söylemek istemiyorum. Fontların baştan düzenlenmesi, Switch tuş ikonlarının değiştirilip farklı kontrolcü tuşlarının desteği, metinlerin aktarılması derken tonla iş var. Dosyalara bakmaya çalışacağız, yaparsak da yayınlamamız biraz uzun sürebilir. Duruma göre haber veririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 21 Ağustos 2023; 17:7:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinnerclown ile çalışabilirsiniz. Zelda'lara switch + emu yamaları yapmışlardı. Senin yamayı adapte edebilirler belki. @sinnerclown @swat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 20 Ağustos 2023; 3:14:52 > -
Emülatör dışında çalışan bir versiyon yapmayacağım. Bu sayede yamanın dosya içeriğine ulaşılamıyor ve bu şekilde kaldığından emin olmak istiyorum.
-
Yama arkadaşın elimizden gelen birşey olursa yardımcı oluruz.Yama ile ilgili kararına da saygı duyarız.
Teşekkür ederim destek için, jesti takdir ediyorum ama ben yalnızca arkadaşım Deftones™ ile birlikte çalışırım. Elimde araç yokken, fontlar falan da eksikken her şeyi kendisi yapıp üretti zaten, yine öyle olacak eğer kesin olarak girişirsek bu işe.
Dün oturdum indirmeye karar verdim ancak videoda kurulum yapan arkadaşın (yalçın güçlü) videosu eski gibi çünkü yazdığı şeyler misal iso dosyası çıkmıyor nerden indirilecek bilmiyorum. Game update dediği şeyin içinde rdr yok misal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 20 Ağustos 2023; 18:15:4 > -
Onun videosu eski kaldı, evet. O zamandan beri zip dosyasının içeriğini çok değiştirdim fakat hiçbir zaman ISO dosyasını paylaşmamıştım. Onu temin etmek sizin sorumluluğunuzda, kaynak vermem mümkün değil ne yazık ki ama sadece şunu söyleyeceğim, yama GOTY uyumlu ve orijinal sürümde çalışıp çalışmadığı denenmedi.
-
Adres belirterek paylaştığım oyun arşiv dosyası/dosyaları nedenini bilmediğim bir şekilde ulaşılamıyor. Bazı kullanıcılar youtubetan beni bu konuda uyardıkları için bende aynı siteye kendim upload ettim hatta undead nightmare arşiv dosyasını da upload ediyorum. Odysee platformundaki videomun yorumlarında oyunun yer aldığı güncel link bulunuyor.
odyseeRed Dead Redemption 1 Oyununu Bilgisayarda Oynamakhttps://odysee.com/@yalcin_guclu:5/Rdr-1-1440:1?r=3NmtUF42gqH3koDMGBkxVJYCEde5NNqr -
Yaptığın güncel değişimlere bakarak önce kendim yama ve diğer işlemleri deneyeyim ve bir sorun çıkmazsa güncel yama videosu hazırlayayım.
-
Tşk ederim dvd1 indirmeye başladım...
-
o kadar karışık ki ben beceremedim.
-
Xenia'dan daha iyi performans verdikleri için Switch emülatörlerinde çalışacak versiyonun çalışmalarına başladık. Arkadaşım Deftones™ bütün metinleri aktarmayı başardı. Henüz fontları eklemedi, o yüzden ekran görüntülerindeki metinler fontsuz olacak ama onun için de çalışmalara başlayacak. Biraz uzun sürebilir, doku dosyalarını eski versiyondan direkt alıp atmak imkânsız gibi gözüküyor ama bir çaresine bakacağız.
-
Şimdiden emeğinize sağlık hocam büyük iş yapıyorsunuz. Aman sadece buna yoğunlaşıp GTA V çevirisini sekteye uğratma
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
:D Teşekkürler. Teknik bilgim sıfır olduğu için arkadaşım bununla uğraşırken ben de o sırada GTA V çevirisine odaklanabiliyorum ve çoğu yer çevrildi bile. Yeni yıla yakın bir zamanda beta versiyonunu yayınlamayı bile düşünüyorum.
Arkadaşlar oyun hiçbir türlü kaydolmuyor ne yapmam gerekiyor xenia canaryde oynuyorum
-
Şimdiden kolay gelsin hocam. Xenia ile denediğimde sabit 30 alamamıştım ne kadar ayar denediysem de fayda etmemişti. Şimdi Switch sürümleri çok çok daha stabil ve performanslı çalışacaktır. Yaptığınız çalışma gerçekten takdire şayan. Teşekkürler şimdiden.
-
@Coimbra Çok spesifik bir sorun. Xenia oyun kayıt dosyalarının olduğu veya Xenia'nın olduğu diskteki izin ayarlarını kontrol edin. Xenia klasörü salt okunur bir hâlde de olabilir, öyleyse o ayarı kapatın. Daha detaylı bilen birisi varsa yardımcı olabilir.
@Hudson51 Çok teşekkür ederim. Switch emülatörleri harika bir şey, RX 5600 XT ve i5-9400f gibi artık eski diyeceğim sistemimde bile 2k çözünürlükte 60 FPS'leri görüyorum. Emülatörlerin tuş ayarlama, oyun içi hilelerin menüde sunulması ve mod desteği gibi esnekliklerinden bahsetmiyorum bile.
Bugün alt yazı fontunu ekledik. Kalan fontlara da en kısa zamanda geçeceğiz fakat bu versiyonların yayınlanması için biraz daha zamanı var. Baştan sona hem ana oyunu hem de Undead Nightmare'ı oynamam gerekecek. Türkçe yamanın özellikleri arasında duraklatma menüsünde ters olan geri dönme ve kabul etme tuşlarını düzgün hâle getirmek, açılıştaki logo ekranını atlamak, oyun içinde Switch tuş ikonlarının yanı sıra çoğu kontrolcü cihazının tuş ikonlarını göstermek, bu sefer biraz emülatörlerden kaynaklı olsa da yine arkadaşım Deftones™'in sağladığı klavye + fare entegrasyonu yer alacak.
Ryujinx & Yuzu Versiyonları Ekran Görüntüleri
-
Bu oyunu pc ye uyarlamadılar gitti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X