Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
252.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba ilker şap taşını mı kastetti??? Taş diyince ilk aklıma o geldi

McOrco, ben geçen senin dediğin gibi aluminyum sabun tasımı (ısı iletimi iyi olsun diye özellikle aluminyum aldım tası) içinde kaynar su bulunan kabın içine yüzer şekkilde bırakıp içine de sabunları bıraktım. baya da bi bekledim bi erime olmadı. sonra ben de aldım tası elime.sabun zaten yumuşak olduğu için bastıra bastıra oturttum içine. yani kaba kuvvetle hallettik işi. sen tam nasıl yapıyordun????

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco
    quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx
    Sabun taşı nasıl bir şey oluyor. Faydalı birşeyse bende almayı düşünüyorum. Ben 2 arko sabunu plastik kaba basıyorum (berberlerin pudra kabı) fırçayıda içine sokup köpürtüyorum. O kaba preslediğim 2 sabun aylarca gidiyor bana
    Sabun taşı nedir tam olarak

Sabun tası / Sabun kabı
    bende 1 arko sabunu kaba eritip usun sure bunu kullanıyorum

• +

+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 21 Ağustos 2011; 9:44:36 >

• kabi su dolu cezve icine koyup kaynatiyorum ben 10 dkya yogurt kivamina geliyor soguyunca yine katilasiyor
  • quote:

quote:

Ben Türkiyede porsuk kılı sakal fırçası bulamayınca internetten yabancı sitelerden alayım dedim. Sonra bi gün Migros da gezerken Banat marka sakal fırçası gördüm. 10 TL hemen aldım. Üstünde doğal kıllardan üretilmiştir diye yazıyor. Sıcak suyu yedikce yumuşadı her kullanmamda biraz daha yumuşuyor ve daha iyi hale geliyor. Memnunum. Tavsiye ederim.

domuz

trde sentetik olmayan tum fırcalar domuz neredeyse

cok nadır at var onlarda ınanılmaz dusuk kalıte bı tutam kıllı dandık fırcalar
    bende onlardan bırını kullanıyorum.

lıderın berberlerde kullanılan cok gür doğal kıllı fırçasına yakında geçerim.

geçenlerde cennete gittimde cennette gördüm
    cennet = zaza han :)

ve cennete fotoğraf makinesi soktum :)

resimdeki 3 makineyide aldım hepsi birbirinden güzel

metal traş ve sabun tasıda aldım
    önce melamin kullanıyordum

bu 3 parçalıdan inanılmaz memnun kaldım
    muhtesem kalitede üretilmiş

McOrco

Sizin msajınızdan sonra bende zaza han a gittim. Sizin aldığınız makinalardan ming-shi ve ri-mei yi aldım.

Malzeme kalitesi olarak ikisi de güzel fazla tahriş falan da yapmıyor ama tıraşını beğenmedim açıkcası temiz almıyor.Halen aradığım makinayı bulamadım benim

çene altı ve boğaz kısmı hep kirli kalıyor böyle sorunlar yaşayıpta uygun makina bulan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim..

selamlar..

• ming shi, bigroc ve weishi malzeme kalitesi güzel ama traşı yakın degil evet haklısınız
    ama rimei 3 parcalı + rapira jilet ile sonuc gayet iyi

yanında hediye edilen jileti denediyseniz o tam bir felaket
    kaliteli jilet + 3 parcalıyı deneyın sanırım sızı tatmın edecekdır

ondanda memnun kalmadıysanız
    resımlerdekı MAVI KUTU onder yada kutusuz yuma en yakın trası saglayan urunler ucuzlarda.

• Söylemeyi unutmuşum ayrıca real den Banatın fırçasını da aldım kılları çok kaliteli ama fırçanın kendisi kalitesiz kılları çok dökülüyor almayı düşünen

arkadaşlar varsa bunu göz önünde bulundursunlar belkide benim fırçada bir üretim hatası vardır çünkü daha önce burada bir arkadaş memnun kaldığını

söylemişti..
  • quote:

ming shi, bigroc ve weishi malzeme kalitesi güzel ama traşı yakın degil evet haklısınız

resımlerdekı MAVI KUTU onder yada kutusuz yuma en yakın trası saglayan urunler ucuzlarda.

[/b

Evet içinden çıkan jiletler çok kalitesizdi üç parçalıyı derby ile kullandım daha iyiydi ama işte dediğim gibi benim beklediğim gibi çıkmadı.

Önder yada Yuma hangisiydi şimdi hatırlamıyorum ama zamanında kullanmıştım yüzümde değişilk figürler oluştu

onlar da fazla korumasız sanırım. Aradığım makinayı bulumcaya kadar baya uğraşıcaz heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: fthsev

quote:

ming shi, bigroc ve weishi malzeme kalitesi güzel ama traşı yakın degil evet haklısınız

[/b

Evet içinden çıkan jiletler çok kalitesizdi üç parçalıyı derby ile kullandım daha iyiydi ama işte dediğim gibi benim beklediğim gibi çıkmadı.

Önder yada Yuma hangisiydi şimdi hatırlamıyorum ama zamanında kullanmıştım yüzümde değişilk figürler oluştu

onlar da fazla korumasız sanırım. Aradığım makinayı bulumcaya kadar baya uğraşıcaz heralde

evet onderde yumada oncekı sayfalarda resmını paylastıklarım
    metal makınelerın en dusuk kalıte olanları 2 tl
    ben onlarlada hıc kesıksız olabılıyorum (usturayla trasa alıskın oldugumdan)
    ama en ufak hatada peeling etkisi gosterdigi bi gercek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fthsev

Söylemeyi unutmuşum ayrıca real den Banatın fırçasını da aldım kılları çok kaliteli ama fırçanın kendisi kalitesiz kılları çok dökülüyor almayı düşünen

arkadaşlar varsa bunu göz önünde bulundursunlar belkide benim fırçada bir üretim hatası vardır çünkü daha önce burada bir arkadaş memnun kaldığını

söylemişti..

Dünyanın en kaliteli fırçasınıda alsan ilk zamanlar her zaman tek tük kıl döker. Ben alalı 2 ay civarında oldu hala kıl döküyor. Ama çok değil her tıraşda bir tane bilemedin 2 tane kıl oda jiletin arasına girince farkediyorum. Babamın yaklaşık 10-15 senedir kullandığı fırça var oda ilk zamanlarda kıl dökmüş şimdi yıllardır aynı kıl falan döktüğü yok. Hatta kıllar topluca alt tahtadan kopuyor bali ile yapıştırıyoruz. Bende ondan bıkıp banat aldım zaten.

Kıl dökümü 1 sene içinde kaybolur içiniz rahat olsun.

Bu arada sabun taşı için bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederi. Bende o metal kabın plastiği var. Berberimden almıştım. Pudra vardı içinde pudrayı döktü bana verdi. Yanlız dikkat ettim benim berber arkadaşda sabunu bana verdiği plastik kaba basmış şekil olarak sizin metal kabın aynısı sadece plastik

Şap taşını biliyorum fakat kullanmıyorum. Arasıra ihtiyaçda oluyor. Yerli malı olarak en iyisi hangisi

• Cevap için teşekkür ederim İlker_xxx beklicez o zaman.

Kullanan arkadaşlar biliyorlardır bu star ve orak marka kelebek tipi plastik tıraş makinalarını

tıraşını çok beğenmiştim yani yakın tıraş olarak çok başaralıydı ama kalitesiz olduğu için jileti sıkmıyor bu da çekme ve çok tahriş yapıyor.

Bu agresiflikte daha kaliteli önerebileceğiniz bir makina var mı?
  • Ben 9 Tl ye aldığım ming-shi ile başladım ama MERKUR 37C farz oldu. Ming-Shi bir yere kadar. Bu işe gönül vermişsek orta kalite bir set kurup yolumuza devam etmeliyiz. Sonuçda uzun yıllar kullanılan makinalar bunlar.

Ming-Shi ye Feather (dünyanın en keskin jileti) marka jilet takıyorum. Murat 124 e 2000 motor takmış gibi oluyor ve featherı tam performansda kullanamıyorum buda zoruma gidiyor. En kısa zamanda Merkür 37 C alacam. Bildiğim kadarıyla Türkiyede yok yurt dışından almam gerekiyor. 35-45$ arası bir fiyatta Bu yüzden döviz kurunun biraz düşmesini bekliyorum.
  • 37c su yamuk agzı yuzunden suphelenmeme sebep oluyor kendısınden... :(
    merkur alsam 34c merkur alırım yada merkur 1311

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 21 Ağustos 2011; 14:27:35 >
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/wilkinson-j19-5504-sword-double-edge-makine-5li-bicak/ProductDetails.aspx?productId=sgwil80120090&categoryId=26012164&SKU=SGWIL80120090#Gorseller

Çok sık ve gür sakallarım var. Üniversiteninde verdiği rahatlıkla 1-2 haftada 1 ancak traş oluyorum(top sakal kalıyor tabi). Sakallarım kısa ise traş olacaksam Braun Cruzer 2 makinamı kullanıyorum. Ancak sakallar biraz uzamışsa verimli bir traş olmuyor. Tek bıçaklı kullan at makinelerden hiç memnun değilim. Sadece migrosta bulabildiğim Bic marka bir bıçak var. Onla güzel bir traş mümkün ancak eminimki daha iyi bir traş mümkündür. Bu işe çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum. Bu alet işimi görür mü acaba ? link

Buda kullandığım bic marka traş bıçağı

• Erkek adam ekmek pıçaaylan traş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

http://www.hepsiburada.com/Liste/wilkinson-j19-5504-sword-double-edge-makine-5li-bicak/ProductDetails.aspx?productId=sgwil80120090&categoryId=26012164&SKU=SGWIL80120090#Gorseller

Çok sık ve gür sakallarım var. Üniversiteninde verdiği rahatlıkla 1-2 haftada 1 ancak traş oluyorum(top sakal kalıyor tabi). Sakallarım kısa ise traş olacaksam Braun Cruzer 2 makinamı kullanıyorum. Ancak sakallar biraz uzamışsa verimli bir traş olmuyor. Tek bıçaklı kullan at makinelerden hiç memnun değilim. Sadece migrosta bulabildiğim Bic marka bir bıçak var. Onla güzel bir traş mümkün ancak eminimki daha iyi bir traş mümkündür. Bu işe çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum. Bu alet işimi görür mü acaba ? link

Buda kullandığım bic marka traş bıçağı

wilkinson sword classic burda bircok arkadasımızın baslarken kullandıgı urundur (benimde)
    ve kullan atlardan cok daha ıyı performans verecegı tartısılmaz bır makınedır
    10 lıraya bence kesinlikle denenmelı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 21 Ağustos 2011; 15:11:48 >

• benim şahsi kanaatim TRde alabileceğinizi en güzel ve en iyi performans/fiyat ı sağlayan ürün. eğer 50 100 lira makineye vermem ama güzel traş olmak istiyorum diyorsanız tek seçenek.bence..
    ben aldım ve WS olmadan olduğum traşlarla arasında çok fark var.
    Düşünmeden alın. zaten içindeki jiletler de kaliteli. ben kaç defa traş oldum hala oldukça keskin.

quote:

wilkinson sword classic burda bircok arkadasımızın baslarken kullandıgı urundur (benimde)
    ve kullan atlardan cok daha ıyı performans verecegı tartısılmaz bır makınedır
    10 lıraya bence kesinlikle denenmelı

Arkadaşım şu dükkanda mühle, merkür marka makineler satılıyor. istanbulda eminönünde olması lazım.
    http://karabulutticaret.com/urunler.php?kategori=10&alt_kategori=13
    bi bak istersen. hem de görerek alırsın.

quote:

Ben 9 Tl ye aldığım ming-shi ile başladım ama MERKUR 37C farz oldu. Ming-Shi bir yere kadar. Bu işe gönül vermişsek orta kalite bir set kurup yolumuza devam etmeliyiz. Sonuçda uzun yıllar kullanılan makinalar bunlar.
    Ming-Shi ye Feather (dünyanın en keskin jileti) marka jilet takıyorum. Murat 124 e 2000 motor takmış gibi oluyor ve featherı tam performansda kullanamıyorum buda zoruma gidiyor. En kısa zamanda Merkür 37 C alacam. Bildiğim kadarıyla Türkiyede yok yurt dışından almam gerekiyor. 35-45$ arası bir fiyatta Bu yüzden döviz kurunun biraz düşmesini bekliyorum.

Saygılar

• Kargo dahil 14 liraya geldi siparişim. Umarım bu hafta içi elime ulaşır. Daha sipariş verirken bizim peder bey alete göz dikti
    Güzel çıkarsa 1 tane daha alabilrim.
  • İhtiyacı olan varsa linkteki ürünleri kaçırmasın. Gerçekten çok uyguna geliyor.

http://urun.gittigidiyor.com/DERBY-VE-RUS-JILETLER-48-PAKET-VE-5-ARKO-KREM_W0QQidZZ38754937#aciklama

Wilkinsonun bıçaklarına ne dersiniz ? Rapira, derby ve permesharp ile karşılaştırınca ?

http://urun.gittigidiyor.com/wilkinson-sword-double-edge20-5-039-li-bicak-1kutu_W0QQidZZ42814657#aciklama

• Yazık olmuş kargo parasına. keşke 2 tane alsaydın...
    Sana söyliym. baban o makineye el koyar :))))
    Sen yeni bi tane daha alırsın :)))
    Saygılar
    quote:

Kargo dahil 14 liraya geldi siparişim. Umarım bu hafta içi elime ulaşır. Daha sipariş verirken bizim peder bey alete göz dikti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

Yazık olmuş kargo parasına. keşke 2 tane alsaydın...
    Sana söyliym. baban o makineye el koyar :))))
    Sen yeni bi tane daha alırsın :)))
    Saygılar
    quote:

Kargo dahil 14 liraya geldi siparişim. Umarım bu hafta içi elime ulaşır. Daha sipariş verirken bizim peder bey alete göz dikti

Beğenirsem tahtakaleye gidipde alabilirim Biraz kullanayım nelere dikkat etmem gerektiğini anlayayımda güzel birşey alınabilir ileride

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.