Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
252.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senden rica etsem acaba feather popular marka makine bulursan alır mısın bana 1 tane.
    Ben Çorum'dayım. buralarda bulmak oldukça zor. hatta imkansız..
    Eğer sen alırsan ben sana gününde havaleyi çıkarırım sen de bana gönderirsin kargoyla. WS çok güzel ama feather popular ı da çok övüyorlar. o da sanırım 20 lira civarında bir şey olsa gerek. alıp bi denemek istiyorum...
    Gidecek olursan haber ver özelden sana telefon numaramı vereyim. Tahtakaleye gidince beni çaldır ben seni ararım haberleşiriz..
    alet şu...
     Yaprak jiletle tıraş olan var mı?

Şimdiden teşekkürler
    saygılar
    quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman
    Beğenirsem tahtakaleye gidipde alabilirim Biraz kullanayım nelere dikkat etmem gerektiğini anlayayımda güzel birşey alınabilir ileride

• quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

Walla orada da bulursan ne ala..
    Senden rica etsem acaba feather popular marka makine bulursan alır mısın bana 1 tane.
    Ben Çorum'dayım. buralarda bulmak oldukça zor. hatta imkansız..
    Eğer sen alırsan ben sana gününde havaleyi çıkarırım sen de bana gönderirsin kargoyla. WS çok güzel ama feather popular ı da çok övüyorlar. o da sanırım 20 lira civarında bir şey olsa gerek. alıp bi denemek istiyorum...
    Gidecek olursan haber ver özelden sana telefon numaramı vereyim. Tahtakaleye gidince beni çaldır ben seni ararım haberleşiriz..
    alet şu...

Şimdiden teşekkürler
    saygılar
    quote:

Beğenirsem tahtakaleye gidipde alabilirim Biraz kullanayım nelere dikkat etmem gerektiğini anlayayımda güzel birşey alınabilir ileride

WS geldikten bir süre sonra gidebilirim tahtakaleye, eğer gidersem pmden ulaşırım size. Şu karabulut ticareti merak ettim aslında. WS yi kullandıktan sonra duruma göre fırça vs. almak için gidebilirim.

• quote:

İhtiyacı olan varsa linkteki ürünleri kaçırmasın. Gerçekten çok uyguna geliyor.

http://urun.gittigidiyor.com/DERBY-VE-RUS-JILETLER-48-PAKET-VE-5-ARKO-KREM_W0QQidZZ38754937#aciklama

Wilkinsonun bıçaklarına ne dersiniz ? Rapira, derby ve permesharp ile karşılaştırınca ?

http://urun.gittigidiyor.com/wilkinson-sword-double-edge20-5-039-li-bicak-1kutu_W0QQidZZ42814657#aciklama

sakın
    jiletler çöp kir pas içinde
    ozellıkle sol usttekı derbyler

sabunlarda cok kotu durumda

yuzunuze sureksınız enfeksıyon rıskı var
    paslılar tetanoz rıskı var aman aman...

arko sabun bu sene zamlandı 1 di 1.50 oldu tanesi
    rapira jilet 100 tanesi (10lu 10 kutu)
    5 lira...

wilkinson jilet makine yanında 5 tane hediye geldi
    iki makine almıstım 10tane kullandım yanı
    rapiradan daha kaliteli diyemem
    paranıza yazık rapira alın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 21 Ağustos 2011; 23:58:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/DERBY-VE-RUS-JILETLER-48-PAKET-VE-5-ARKO-KREM_W0QQidZZ38754937#aciklama

Wilkinsonun bıçaklarına ne dersiniz ? Rapira, derby ve permesharp ile karşılaştırınca ?

http://urun.gittigidiyor.com/wilkinson-sword-double-edge20-5-039-li-bicak-1kutu_W0QQidZZ42814657#aciklama

sakın
    jiletler çöp kir pas içinde ve degerininn üstüne satılıyor

arko sabun bu sene zamlandı 1.50 oldu tanesi
    5 lira...

Açıkcası o kadar ürün için uygun fiyat diye düşünmüştüm. 5li jilet 1 tl diye biliyordum cunku.

Bakalım WS makinem gelince jiletleride deneme fırsatı bulacağım. Fiyat/Performans hangi jileti önerirsiniz ?

• braun cruzer 6 face aldım 2 hafta önce, mükemmel ötesi diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

braun cruzer 6 face aldım 2 hafta önce, mükemmel ötesi diyebilirim.

Bende cruzer 2 var. Ayrıca evde Cruzer 4 de mevcut. Gerçekten aralarında dağlar var performans olarak. Ben zaten genelde arkadaki düzeltici ile sakalları alıyorum. Elekli kısım ile çok nadir traş oluyorum. Ancak Cruzer 2 nin arkadaki başlığı ile 1 haftalık sakalı 10 dk da kesebiliyorsam Cruzer 4 ile 5 dk dan kısa sürüyor. O kadarda özenmiyorum açıkcası kirli sakal kalıcak şekilde bırakıyorum genelde. Şimdi bu şartlarda 250 lira verip Cruzer 6 alıp almamayı uzun süredir düşünüyorum ancak daha karar veremedim. Şuan okulda olmadığından rahat takılıyorum bu yüzden WS makineyi bir süre deneyeceğim ancak tabiki Cruzer esnekliğini o makineden beklemiyorum çünkü faullerimi düzeltirken, top sakalı toplarken, kısaltırken Cruzer çok başarılı.
    Güzel bir kampanya olsa Cruzer 6 yı düşünebilirim tabiki. Ancak merak ettiğim Cruzer 4 ün üzerine ne koymuşlar bu makinede ? Aradaki fiyat farkına değecek bir performans varmıdır ? Sizin eskiden kullandığınız bir makine varsa kıyaslama yapabilirmisiniz ?

• quote:

quote:

Bende cruzer 2 var. Ayrıca evde Cruzer 4 de mevcut. Gerçekten aralarında dağlar var performans olarak. Ben zaten genelde arkadaki düzeltici ile sakalları alıyorum. Elekli kısım ile çok nadir traş oluyorum. Ancak Cruzer 2 nin arkadaki başlığı ile 1 haftalık sakalı 10 dk da kesebiliyorsam Cruzer 4 ile 5 dk dan kısa sürüyor. O kadarda özenmiyorum açıkcası kirli sakal kalıcak şekilde bırakıyorum genelde. Şimdi bu şartlarda 250 lira verip Cruzer 6 alıp almamayı uzun süredir düşünüyorum ancak daha karar veremedim. Şuan okulda olmadığından rahat takılıyorum bu yüzden WS makineyi bir süre deneyeceğim ancak tabiki Cruzer esnekliğini o makineden beklemiyorum çünkü faullerimi düzeltirken, top sakalı toplarken, kısaltırken Cruzer çok başarılı.
    Güzel bir kampanya olsa Cruzer 6 yı düşünebilirim tabiki. Ancak merak ettiğim Cruzer 4 ün üzerine ne koymuşlar bu makinede ? Aradaki fiyat farkına değecek bir performans varmıdır ? Sizin eskiden kullandığınız bir makine varsa kıyaslama yapabilirmisiniz ?

4 ile arasındaki farkları bu linkte mevcut, diğer soruna gelirsek daha önceden makine kullanmıyordum.

http://www.braun.com/global/male-grooming/cruzer-shavers-and-trimmers/cruzer-face/cruzer-face-models.html

• quote:

quote:

quote:

sakın
    jiletler çöp kir pas içinde ve degerininn üstüne satılıyor

arko sabun bu sene zamlandı 1.50 oldu tanesi
    5 lira...

Açıkcası o kadar ürün için uygun fiyat diye düşünmüştüm. 5li jilet 1 tl diye biliyordum cunku.

Bakalım WS makinem gelince jiletleride deneme fırsatı bulacağım. Fiyat/Performans hangi jileti önerirsiniz ?

rapira ve shark
    ikisininde 100 adet 5 tl

• quote:

quote:

quote:

4 ile arasındaki farkları bu linkte mevcut, diğer soruna gelirsek daha önceden makine kullanmıyordum.

http://www.braun.com/global/male-grooming/cruzer-shavers-and-trimmers/cruzer-face/cruzer-face-models.html

O linki incelemiştim. Orda hiçbişey yok. Önemli olan kullanıcı incelemesi aslında. Yoksa öyle bir tabloya bakınca Cruzer 2 ile 4 arasındada fark yok gibi aslında.

• Sagolasin
    haber bekliyorum senden
    quote:

WS geldikten bir süre sonra gidebilirim tahtakaleye, eğer gidersem pmden ulaşırım size. Şu karabulut ticareti merak ettim aslında. WS yi kullandıktan sonra duruma göre fırça vs. almak için gidebilirim.
  • bugün weishi elime ulastı
    kus kondurmadı tüy dikmedi
    kelebek tipi ama üretimide çok iyi değil
    hafıfı yamukluk var tutucusunda
    pekde kaliteli sayılmaz
    ucuz diye weishiyi deneyecek arkdaslarımı uyarırım.

kuzende istiyordu bakalım elden cıkarabilecekmiyim :)

ucuzlarda jıletı dogruduzgun tutmasını istiyorsanız
    3 parçalı tip alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 22 Ağustos 2011; 12:26:16 >
  • quote:

bugün weishi elime ulastı
    kus kondurmadı tüy dikmedi
    kelebek tipi ama üretimide çok iyi değil
    hafıfı yamukluk var tutucusunda
    pekde kaliteli sayılmaz
    ucuz diye weishiyi deneyecek arkdaslarımı uyarırım.

kuzende istiyordu bakalım elden cıkarabilecekmiyim :)

ucuzlarda jıletı dogruduzgun tutmasını istiyorsanız
    3 parçalı tip alın

Kardeş senle şöyle bir 2-3 ay araştırak fiyat ve performans olarak optimum kaliteli makinayı bulalım ve ebay veya bu tür malzemeler satan yurt dışı mağazaların birisinden alalım. ikimiz tek pakette alalım.

Bulacağımız makina 50$ ı geçmeyecek şekilde yakın tıraş yapan özellikle çene altında tek geçişte sakal bırakmayan bir makina olsun. Feather jiletlerimi artık güzel bir makinaya takmak istiyorum.

• sanirim haklisiniz on yuz bin milyon cesit makine deneyip daha cok zarara giriyoruz boyle...
  • yurtdşından ebayden makine alıcak arkadaşlar.
    bi feather popular istiyorum
    haberiniz olsun. alırken haber edin....
    Saygılar
  • doviz bu ara baya fena az daha dayanalim feather popular bende dusunuyorum ;)
  • walla ben senin dediğin WS makineyi aldım çok da memnunum...Allah razı olsun senden. iyi ki tavsiye etmişsin.
    Ama bir de feather popular denemek istiyorum.
    :)))
    quote:

doviz bu ara baya fena az daha dayanalim feather popular bende dusunuyorum ;)
  • nedemek

de aynı sekılde benımde ıcıme dert oldu bende denemek ıstıyorum :)

orjinal oldugu idda edileni 27 dolar civarına gelıyor postayla

http://www.ebay.com/itm/Feather-Popular-TTO-Safety-Razor-/330495704595?pt=UK_Health_HairRemoval_RL&hash=item4cf3143e13#shId

sahteleride 16 dolar + posta ucretine

ozetle sahtelerıde pıyasada ve sahtesını alma ıhtımalımız yuksek
    guvenılır bır kaynaktan temın etme sansım olursa alacagım bundanda

http://www.ebay.com/itm/REPLICA-FEATHER-Popular-Razor-w-10-Feather-Blades-/380219067888?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5886d28df0

• quote:

quote:

bugün hepsiburada.com dan verdiğim wilkinson siparişini iptal ettim ve kendime milyoncudan 2 tlye ustura aldım (bekle bekle sıkılmıştım artık).
    evde traş oldum ve ufak tefek sıyrıklar haricinde traş güzeldi. ilk defa ustura ile traş olduğum düşünülürse süper bile denebilir :))))
    bir de Mcorco dostumun tavsiyesi üzerine YUMA makine aldım (şıkbay sıkarken kırıldı, malzeme çok dandikmiş-ya da tezgahta beklemekten kırılganlaşmış) . önce bi yüze deniycem hoşuma giderse yüze kullanıırm. banyoya bi tane ayrı alırım. yok yüzde iyi olmazsa banyoda kullanırım artık.

Neticede ustura traşını beğendim. sizden biri ebayden malzeme getirtene kadar ustura ile idare ederim. EBAY siparişi verirken bana bi haber edin yeter.
    Saygılar

ustura ile kesmeden traş olabiliyorsanız sizi en tatmin edecek jilet kesinlikle yuma güzel seçim
    bende ustura + yuma kullanıyorum
    favorilerde ve sakalımı sekillendirmede ustura diğer yerlerde yuma

bunun dışında
    wilkinson classic
    wieshi gunmetal
    şıkbay
    önder
    orak

makinelerim var

Şıkbay, Önder, Orak makinelerinin resimlerini paylaşır mısın.

• quote:

Dostum mesele zaten benim kesinlikle domuz kılı kullanmamak istememden kaynaklanıyor. o kadar çok milyonshop gezdim ki her taraf domuz kıllı fırça dolu.
    Artık omegaya 60-70 lira vermeyi göze almıştım ki irem fırça adındaki yeri buldum internetten........
    http://irembrush.com/contact.html
    kendisi kılları ithal getirtiyormuş kiloyla.
    ilahiyattan hocalar filan istiyormuş bazen. öyle özel isteğe yapıyormuş.
    yusuf kanca ustanın ismi.

10 liraya dedi tanesini ben de öyle diyince 3 tane aldım. 1 babama 1 kendime 1 de yedek. kargoyla beraber bana tanesi 12 liraya filan gelicek. inşallah bugün veya yarın elime geçmiş olur.
    omegalar 60 liraydı. düşününce bedava :))))
    değerlendirmelerimi kullandıktan sonra yaparım bu başlıkta..

Porsuk kullanmak isteyen insanların kesinlikle buraya bi bakması lazım

bu arada fırçayı ilk kullanımda yapmamız gereken bir işlem var mıydı???? aklımda olsun da gelince hemen işlemini yapıym sonra kullanmaya başlayayım.

Saygılarımla

quote:

liderin domuz kili 5 liralik buyuk fircalarida inanilmaz performansli tum berberler onu kullaniyor wilkinson onerim gibi oda memnun edecetir sizi eminim 5-6 hersey 1 milyoncu dolasirsaniz bulacaginizdan eminim

Porsuk fırçanın resmini paylaşır mısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferroburak

Şıkbay, Önder, Orak makinelerinin resimlerini paylaşır mısın.

hazır resim ekliyorum :) fazlalıklar o sebepten yanlış anlaşılmasın

sırasıyla
    mingshi / bigroc weishi / şıkbay / önder / yuma / orak / wilkinsonswordclassic

sordugunuz 3u ile ilgili

şıkbay plastik
    önder yuma orak birbirine cok yakın gorunumde
    önder digerlerinden biraz daha ufak kaplaması daha sarımsı
    yuma kaplamasız dokum ama en iyi jileti tutuma bunda (3u arasında)
    orak agzı dığar ikisinden çok az daha büyük kaplaması 3ü arasında
    en iyisi fakat jileti tam düz tuamıyor sıkarken elle ortalamak gerekiyor...

peki bu 3ü neyin taklidi derseniz

bunun :)

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.