Şimdi Ara

yaptığınız çok ayıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yardımlaşma, iyimserlik, soru çözümü, not paylaşımı, "yaparsın sen hocam", "daha vaktiniz var hocam pes etmeyin" daha bi sürü şey sayılabilir. sınav yaklaştı troller akmaya başladı. "bu netlerle *** üniversitesine bile gidemezsin, kendini kandırma" bunlar bile bi nebze idare edilebilirdi. Yine de iyi insanlar çoğunluktaydı.

sınav geçti gitti, bu sefer 2010 trolleri, 2015 trolleri bi nefes aldırmadılar . sonuç şöyle gelecek, böyle olacak. "90/60 50k moruk" başımız şişti. şimdi de aklınca rakip eleyecek troller -insanların geleceğiyle oynadığının farkında olmadan- "mühendislik kötü, işsiz kalıyorsunuz. tıp zor, yarıda bırakırsınız. hukukçular sürünüyor." böyle diyip kendi istedikleri mesleği kötülüyorlar. akıllarınca başkasının fikirlerini değiştirecekler.

yaptığınız gerçekten çok ayıp . bırakın isteyen istediği yere gitsin. siz ülkeyi üzüyorsunuz.

forumda iyi insanların, başkasının iyiliğini düşünenlerin çok az olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegtheripper -- 11 Ağustos 2018; 20:31:41 >

• 2010 cular çok ağlamıştı tutmadı 2015 lerde öyle ve sırada rakip elemeye çalışanlar var....
  • savangee kullanıcısına yanıt
    2016ya yakın geldi benimki
  • Ben dedim 2016 ya da biraz kötü öyle oldu...
  • hocam ilk harfinden son harfine kadar katılıyorum size.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.