Şimdi Ara

yaralamalı trafik kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yanlış yerden forum açtıysam kusura bakmayın.1 ay önce arabamla kontrolsüz kavşakta kaza yaptım.dur tabelası benden taraftaydı.Ben yola çıkınca sağdan gelen araç sağ ön direkten çarptı tutanak tutuldu.bana asli kusurlardan kavşaklarda öncelik hakkına uymama diğer tarafada tali kusurdan kavşaklara girerken hız kesmemeden tutanak yazdılar.ben ifademi verdim şikayetçi deyilim dedim .şöförün yanındaki arkadaşın bacağı kırılmış.şöför ehliyetsiz.araba dayısınınmış.arabanın üstünde 2 tane haciz var.adamlar belalı.kendim kendi arabamı yaptırdım.benim sorum kamu davası nezaman açılır.bana tazminat davası açabilirlermi.açarlarsa ne kadar alırlar.1 aydır kafam karışık adamların belalı oluşuda canımı sıkıyor.bu konuda tam bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim.

• geçmiş olsun
  • şöforün ehliyetsiz olması çok büyük şans diyeyim kamu davası açılacaktır ama birşey çıkmaz sen karşı tarafa dikkat et senden birşeyler isterse alttan alma sonu gelmez çünkü çok geçmiş olsun
  • Sürücü ehliyetsizken polis geldi ve tutanak tutuldu sanırım?

Belalı vs korkulacak bir sey yok. Sana en ufak tehditte savcılığa başvurursun.
    Sürücü ehliyetsizse ve belirlenmişse de bu olay hiçbir sıkıntı çıkmaz sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşın dediği gibi en ufak bir durumda savcılığa gidersin. ne kadar belalı da olsalar savcılık devreye girerse geri dururlar.
    ehliyetsiz hacizli araçla yola çık yaralanınca bas feryadı
    ya karşı tarafa zarar verselerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öğretmen58 -- 22 Nisan 2013; 20:05:17 >
  • Belalı falan kafana takma, bir suç duyurusunda eve mahkeme kağıdı geldiğinde o belalı tipler kedi oluyor.
  • Aracin surucusu ehliyetsiz oldugu icin hicbir problem olmaz. Sonucta trafik kazasi sizin hataniz oldugu kadar karsidakininde hatasi mevcut hemde ehliyetsiz bu kisi. Caninizi hic sıkmayin. Sadece gergin bir surec olur mahkeme git gel vs ama sonuc uc asagi bes yukari belli. Sizin aleyinize bir durum olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik Kazası
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kusur oranına göre tazminat olur, suç yoksa, kusur yoksa tazminat olmaz. Hele hele karşı tarafta ehliyet yoksa size pek bişey olmaz. Mahkeme süreci can sıkar, o kadar...
  • Karsi tarafin ehliyeti olmadigi icin sizin masrafinizi da karsilar. Sikayetci olmadiginizi soylemissiniz. Ya gozunuz korkmus ya da ugrasmak istememissiniz. Kamu davasinda aleyhinize bi sonuc cikacagini dusunmuyorum ama karsi taraftan hasar masrafinizi alabilirsiniz sanirim.

• 10 Ay önce Arkadaşın oğlu ehliyetsiz olarak trafik kazası yaptı.kendinde ve karşıda yaralanma yok şükür.Araçlarda maddi hasar var.
    Arkadaşım her iki arabayı da yaptırdı.Kamu davası açıldı çocuk hakkında cezai işlem ne olur bu karşı taraf davacı değil
    görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum. HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.