ARKADAŞLAR TAKSİM HASTANESİ ;ŞİŞLİ ETFAL VE CİVARI HASTANELERDE KAN İHTİYACI VAR: KAN VEREBİLECEK ARKADAŞLARIN ACİLEN KAN VERMELERİNİ RİCA EDİYORUM...
hocam hangi kan grubundan lazım ¿ benim kan grubu 0 Rh (+) buna ihtiyaç var mı ¿
Ne biçim bu soru böyle yaaa her kan grubuna ihtiyaç var üstelik 0rh+ her kan grubuna kan berebilir.
bence ihtiyac olur 0 az bulunur çünkü
ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ!!!
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by imagine76</i> <br />Ne biçim bu soru böyle yaaa her kan grubuna ihtiyaç var üstelik 0rh+ her kan grubuna kan berebilir. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
yanlış anlaşıldıysam özir dilerim arkadaş + berebilir ¿ değil verebilir olacak
Yasaklanan mehmetmetingulcan en azından mantıklı ve ciddiydi
Sen... Ne yapmaya çalışıyorsun ha? 1300km uzaktan belli olacak kadar <b<font size='3'>art niyetli ve salaksın!</font id='size3'></b>
mesudum +1
<center>
</center>
Bu binadan (inşallah) çıkacak insanlar sizin de sevdikleriniz olabilir, bir sevdiğinizin sevdiği olabilir. Daha da önemlisi oradan <b>insanlar</b> çıkacak, yardımlarımıza muhtaç <b>insanlar</b>...
Arkadaşlar Kızılay kan merkezlerine giderek kan bağışında bulunabilirsiniz... Veya Şirketlerde çalışanlar kızılay yetkililerini şirketlere çağırarak da bağış yapabilirler.
Patlamalarda yaralanan çok sayıda vatandaşımız için acil HER TÜR KAN GRUBUNDAN "NEGATİF" KAN İHTİYACI VARDIR."
Yüzlerce yaralı yardımlarınızı bekliyor!!!!!
Özellikle TAKSİM İLKYARDIM (kan ihtiyacı yüksek)
AMERİKAN HASTANESİ
ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİ(kan ihtiyacı yüksek)
ÖZEL LEVENT HASTANESİ
Lütfen mesajı ulaştırabildiğiniz kadar insana ulaştırınız.
ACİL HER KAN GRUBUNDAN NEGATİF KAN İHTİYACI VARDIR. LÜTFEN EN YAKIN HASTANEYE GİDEREK HEMEN KAN VERİNİZ....
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by imagine76</i> <br />Ne biçim bu soru böyle yaaa her kan grubuna ihtiyaç var üstelik 0rh+ her kan grubuna kan berebilir. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Bildiğim kadarıyla teoride verebilirler. Çok zor durumda kalınmadıkça bu yöntem uygulanmıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme