Şimdi Ara

Yardıım Bi mühendisliğe girebilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs de ygs1- 204 ygs2- 206 lys mat tan 7 tane geometriden 1 tane kesin yaptım sallamadım şimdi fizik kimy abiyoloji bunlardan herbirinden 5 tane yapsam anadoluda bir çevre mühendisliği kimya mühendisliği ve ya herhangi bir mühendislik gelirmi sağolunn bu arada diploma puanım 58 düz lise sağolun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkmen58 -- 15 Haziran 2014; 16:22:20 >

• uppp
  • cevapp yokmuuuu abilerim
  • biri cevaplasın ya
  • Hocam sıralaman gelsin önce bir sonra sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkmen58

Ygs de ygs1- 204 ygs2- 206 lys mat tan 7 tane geometriden 1 tane kesin yaptım sallamadım şimdi fizik kimy abiyoloji bunlardan herbirinden 5 tane yapsam anadoluda bir çevre mühendisliği kimya mühendisliği ve ya herhangi bir mühendislik gelirmi sağolunn bu arada diploma puanım 58 düz lise sağolun :)

Gelir merak gelir bende senin durumundayim siralama olarak ayniyiz ygs1 de 206 bin ygs 2 180 bin ins su fendede 5 net herbirinden :D üniversiteye gideriz :) hangi bölüm düsünüyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkyHacker

quote:

Orijinalden alıntı: turkmen58

Ygs de ygs1- 204 ygs2- 206 lys mat tan 7 tane geometriden 1 tane kesin yaptım sallamadım şimdi fizik kimy abiyoloji bunlardan herbirinden 5 tane yapsam anadoluda bir çevre mühendisliği kimya mühendisliği ve ya herhangi bir mühendislik gelirmi sağolunn bu arada diploma puanım 58 düz lise sağolun :)

Gelir merak gelir bende senin durumundayim siralama olarak ayniyiz ygs1 de 206 bin ygs 2 180 bin ins su fendede 5 net herbirinden :D üniversiteye gideriz :) hangi bölüm düsünüyorsun ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: TurkyHacker

quote:

Orijinalden alinti: turkmen58

Ygs de ygs1- 204 ygs2- 206 lys mat tan 7 tane geometriden 1 tane kesin yaptim sallamadim simdi fizik kimy abiyoloji bunlardan herbirinden 5 tane yapsam anadoluda bir çevre mühendisligi kimya mühendisligi ve ya herhangi bir mühendislik gelirmi sagolunn bu arada diploma puanim 58 düz lise sagolun :)

benimkı sıralama değil puan kardesim çok bisey istemiyorum ya anadoluda bi mühendslik :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kişisel yorumum

bak güzel kardeşim eğer ananı babanı orda burda benim oglum su fakultede okuyo felan diye kastırmak istiyorsan gidersin lakin sunu unutma bugun gazi makine muhendisliği mezunu adam dogalgazcının yanında proje çızıyo, cuzi bir ucrete. demem o ki mühendislik felan okuyum deme. şimdi senle övüneni çevrende gitti ğin okul için '4 yıllık okuyo'' diyenler yarın okul bitince ;bitirde de iş arıyor derler!!
    şebek ederler adamı sebek önene bak
    bu forumda milletin yazdklarına bakma! kendine yönel ne istersin nerden zevk alırsın ordan ilerle
    burda komsum olan sucu ''bak adam genç yaşında 4 evi var'' bu sucu paraya para demiyo
    sana git sucu ol demem ama istihtam olanakları geniş 2 senelik bölümlere yönel
    kimsedenden tavsiye isteme kendi işini kendin gör
    git mezunlarının çalışma ortamlarını gör!

hadi güzel kardeşim lys2 de başarılar ama unutma bu gunlerde geçecek inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz454

kişisel yorumum

bak güzel kardeşim eğer ananı babanı orda burda benim oglum su fakultede okuyo felan diye kastırmak istiyorsan gidersin lakin sunu unutma bugun gazi makine muhendisliği mezunu adam dogalgazcının yanında proje çızıyo, cuzi bir ucrete. demem o ki mühendislik felan okuyum deme. şimdi senle övüneni çevrende gitti ğin okul için '4 yıllık okuyo'' diyenler yarın okul bitince ;bitirde de iş arıyor derler!!
    bu forumda milletin yazdklarına bakma! kendine yönel ne istersin nerden zevk alırsın ordan ilerle
    burda komsum olan sucu ''bak adam genç yaşında 4 evi var'' bu sucu paraya para demiyo

Hocam cok dogru dedikleriniz ama herkes tipa da giremiyor :( Hocam garanti 2 yillik bolumleri yazabilirmisiniz ve maaslari tessekkurler .

• quote:

quote:

kişisel yorumum

Hocam cok dogru dedikleriniz ama herkes tipa da giremiyor :( Hocam garanti 2 yillik bolumleri yazabilirmisiniz ve maaslari tessekkurler .

bak güzel kardeşim ben müh kötü kaka demedim
    benim anlatmak istediğim ve klavye basında 'okul önemli değil kendini geliştirmek önemli deyip' yazılan muhittin üniversitesi makine mühendisliğibölümünedir
    buunlar da kendine geliştirme adına ne yapılır? adeta garanti ediyorum lise edasında okula git gel den ibaret olur.
    ben tıpa mühkemmel demiyorum. devletimiz fare yumurtlar gibi fakülte açıyor ve her yyerde tıp fakültesi , hoca var belki kendi yok
    çogu ozel hastane yüzüncü yıl mezunlarını işe bile almaz.
    demem o ki güzel bi okulun 2 senelik bölümlerine gitmeye bak . ben bilmem arastırmadım arastırmamda
    sen arastır internette bak isimlere sözlüklerdede tarat birkaç tanıdık felan bul facebook üzerinden

lütfen yanlış anlaşılmasın yorumum

• quote:

quote:

quote:

kişisel yorumum

bak güzel kardeşim ben müh kötü kaka demedim
    benim anlatmak istediğim ve klavye basında 'okul önemli değil kendini geliştirmek önemli deyip' yazılan muhittin üniversitesi makine mühendisliğibölümünedir
    buunlar da kendine geliştirme adına ne yapılır? adeta garanti ediyorum lise edasında okula git gel den ibaret olur.
    ben tıpa mühkemmel demiyorum. devletimiz fare yumurtlar gibi fakülte açıyor ve her yyerde tıp fakültesi , hoca var belki kendi yok
    çogu ozel hastane yüzüncü yıl mezunlarını işe bile almaz.
    demem o ki güzel bi okulun 2 senelik bölümlerine gitmeye bak . ben bilmem arastırmadım arastırmamda
    sen arastır internette bak isimlere sözlüklerdede tarat birkaç tanıdık felan bul facebook üzerinden

lütfen yanlış anlaşılmasın yorumum

Yok hocam dedikleriniz dogru yanlis anlamadim tessekkur ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.