Şimdi Ara

yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fitness yapmaya 6 ay önce başladım. Kollarım 33 cm belim 94 cm idi. 3 ay öncesine kadar kollar 35.7 cm ve bel 90 cmydi bugün spor hocama kolumu ölçtürdüm ve 35.8 cm diye bir cevap aldım ayrıca yeteri kadar beslendiğimi düşünmeme rağmen 2.5 kg vermişim.Beslenmem genelde şöyle ;
    Sabah:4 yumurta 1 kase süt + yulaf
    Öğlen: saat 13.00 üniversite yemeği.Okuldan eve gidince 50 gr yer fıstığı,evde 100-150 gr et ( balık kırmızı et tavuk değişiyor ) yanına haşlanmış makarna veya pirinç bulgur. 2 saat bekleyip spora gidiyorum.
    Spor öncesi supplement: 5 gr creatin
    Spor sonrası: 1 servis protein tozu, 250 gr tavuk ve yanına pirinç veya makarna.
    Gece: eskiden( 1.5 -2 ay) 200 gr lor + muz + süt shake yapardım şuan makinem bozuk olduğu için yapamıyorum.
    Beslenmemde ne gibi sıkıntılar var yardımcı olurmusunuz yaş 19 kilo 77 boy 179

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belki yağ yerine kas kütlesi eklemişsindir. Mesela 3 ay öncesinde 90 cm olan bel bölgen şu an kaç cm? incelmişsen eğer yağ yakmışsındır işte.
  • acy23 A kullanıcısına yanıt
    Şuan bel 86 cm. Yağ kütlesi eklemem imkansız kilom 2.5 kg azaldı bel azaldı kol sadece 0.1 cm arttı bundan yakınıyorum.

• Fatalay kullanıcısına yanıt
    yağ kütlesi eklemişsindir demedim ki kas eklemişsindir dedim. belin 4 cm incelmiş. belli ki yağ yakıp kas eklemişsin. kollar için de geçerli bu dediğim. tek bir bölgede yağ yakımı olmaz yani.
    Yanlış okumuşum hocam kusura bakmayın fakat hocalarım yetersiz beslendiğin için gelişememişsin diyor yemeği biraz artırıp daha sert antreman yapmaya başladım.

• belde incelme varsa, kol, omuz, göğüs ölçülerinde ise artış varsa ve hocan gelişememişsin diyosa hocanı değiştirmeyi düşün bence

Bel incelip kilo verildi fakat kolda 0.2 cm gibi küçük artışlar var bu yüzden öyle dedi usta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.