Şimdi Ara

Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kia ceed ,megane hb, c4,ve i30 arasında kaldım ve bir turlu karar veremiyorum eşimle beraber kullanacağız daha çok şehir içinde ve otomatik vites olacağı için kullananlar ve bilgisi olanlar yorumlarlarsa sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• forumda bi arkadaş ceed almış ve aşırı memun kalmış o konuya bak istersen bi ve yakıt tasarufuna hayran kalmıştı
  • Orduda yasıyorum maalesef burada kia bayii yok o nedenle inceleyemedim aracı ancak yakıt konusunda c 4 ve megane daha iyi sanki. Arkadasın yorumları okudum çok memnun arabadan ancak araci manuel olduğu için tam emin olamadım otomatikte de bu kadar memnun kalırmıyım araçtan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i30
  • i30
  • Bende aynı durumdaydım dizel otomatik 30'u sectim. Alalı bir hafta oldu gunde 70 km kullanıyoruz ort tuketim 7.2. Aracın konforu cok iyi elite donanımda aracta keske suda olsaymıs dedigım hıcbirsey yok full yani. Meganenın arka koluk hacmi ve diz mesafesi bana yetersiz gibi gelmistı. Tuketim olarak daha iyi gozukuyor ama forumlarda 7 - 8 lt laflarını okuyunca suphelendım. I30 u secmemdeki en buyuk sebep tam otomatik sanzımanı acıkcası digerlerine guvenemedim. Tabi bu benim fikrim. Simdiki arabaların hepsi guzel şimdiden hayırlısı olsun.

• dizel yüzünden dandik dandik araçlara biniyorsunuz arkadaş git civic al mis gibi, tüp tak, ve gez, yada tsi golf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Jong Un -- 30 Kasım 2012; 21:04:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımmmm
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • megane hb
  • Tüp taktirmakla dizel kullanmak arasında maddi olarak bi fark yok tüpde mazot kadar oldu fiyat olarak. Bende megane ya da ceed arasında kaldım diyebilirim ancak ceedin sehir ici fazla yakması eksi puan alıyor megane ise hiç tanımadığım bir model daha dogrusu Renault'u hiç kullanmadım ve bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.