Şimdi Ara

yardim acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam herkese benim bir sorunum. xp pro kullanıyorum bilgisayarima sağ tıklayip özellikler diyorum
    bilgisayar özellikleri kısmı boş geliyor. birde açılırken oturumu açmıyor masa üstü resmi geliyor simgeler başlat yok oturum kapatıp açıyorum düzeliyor. bi çare Alllah aşkına

• Format
  • windows'u onarmayı deneyebilirisin.

virüs ve spy da olabilir makinanda...

bence önce bi güzel virüs ve spy taraması yap..olmadı win onar.. format her zaman en son çare olsun...
  • 15 kere format attım güncelleştirmeleri yaptiktan soora böle yapiyo bide windowsu nasıl onarablirim
  • Merhaba;

win xp cd sini tak zaten restore diye bir şey çıkacaktır.Bu arada benim makinamda da aynı sorun vardı arka plan geliyordu ama ikonlar gelmiyordu.spy sweeper ile tarattırdım makinayı güvenli kipde o sorun ortadan kalktı.eğer 15 format sonra aynı hatayı yapıyorsa bence win98 ile bir f-disk at tamamen temizlensin ondan sonra xp kur.eğer gene aynı sorun var sanırım hdd bir sorun olabilir.
  • kardeşşşşş cok sağol
  • Rica ederim.Faydamız olduysa ne mutlu
  • slm dosum bence xp yi kurarken onar deme silsin herşeyi yeniden yüklesin onar dediğinde olmuyor bu format her derde deva galiba
  • WİNDOWS XP KULLANIYORUM VE MESSENGER BETA 7.0 ÇALIŞMIYOR AÇILIYO AMA MSJLARIM KARŞI TARAFA GİTMİYORMUŞ ONLARINKİDE BANA GELMİYOR ESKİ WİNDOWS 4.7 ÇAŞIŞIYO 8 KERE BETAYI KALDIRIP YENİDEN YÜKLEDİM AMA AYNI BUNUNLAİLGİLİ ACİL YARDIM BİDE BİLGİSAYARIMDA MCAFEE VİRUS PROGRAMI YÜKLÜ BUNUN Bİ ETKİSİ VARMII
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.