Bildirim
YARDIM ACİLL,LÜTFEN BAKIN!320 GB HARİCİ HDD SORUNU
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
XP ATTIM GİNE ÇALIŞMIYOR.YARDIM ACİL -
verilerı kurtarmam lazım yardım lütfen -
Önce linux bir makinada denemeni öneririm. Yine sorun çözülmezse ya HDD'ye yeterli elektrik gelmiyo (2.5' mi 3.5' mi belirtmemişsin), ya disk bi sebepten dolayı dönmüyodur. Önce linux'te dene ama -
quote:
Orijinalden alıntı: Meniz
Önce linux bir makinada denemeni öneririm. Yine sorun çözülmezse ya HDD'ye yeterli elektrik gelmiyo (2.5' mi 3.5' mi belirtmemişsin), ya disk bi sebepten dolayı dönmüyodur. Önce linux'te dene ama
2.5 inch,ışık yanıyor,motor dönüyor. -
HDD çalışıyor o zaman. USB portlarında sorun olabilir, işletim sistemi kaynaklı bir sorun olabilir, virus bile olabilir. Önerim hala geçerli
Linux kurulu bir makinada deneyin -
Cdden çalışan xp sistemler var biraz araştır onlarda linux olarak ta çalışıyor . sistemi o cdlerden açıp yedeklerini alabilirsin eger hdd ciddi bir hasar yok ise. tabi.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- geçersiz api istek parametresi nedir
- cmd açılıp kapanıyor
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- klavye i harfi yazmıyor
- windows ekran görüntüsü alma
- root nasıl kaldırılır
- iso dosyası nedir
- video boyutu küçültme
- mavi ekran hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X