Şimdi Ara

Yardım ! AMD Sürücüsü yanıt vermeyi kesti..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün H1Z1 indirmeye bırakıp vurdum kafayı yattım. sabah pc kapanmıştı. dedim heralde dayım kapatmıştır açtım baktım sürekli o hatayı alıyorum pc de AMD Radeon HD 4600 ekran kartı AMD Athlon x2 250 processor (2.20 GHz ydi sabah bir baktım 3.01 GHz ?)
    250 watt psu
    gigabyte M61PME-S2P
    4G Ram

sürekli onu alıyorum donanımsal olduğunu düşünmüyorum (onboard ekran kartındada aynısı oluyor)
    arada tdr failure hatası alıyorum ortaya karışık (güvenli modda rahat takılabiliyorum ama oyun oynayamıyorum)

sistemden dolayı olduğunu düşünüyorum ama format cd si yokki atayım :(

yardım lütfen.

• yardım lütfen
  • exBrowser E kullanıcısına yanıt
    Güvenli mod ta gir sürücüyü kaldır ve yeniden yüklemeyi dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • denedim hocam olmuyor
  • sıcaklamadanda olabilecegini düsünmüyorum 1 islemci fanı + 3 ek fan var + 1 de ekran kartı fanı var ? acaba psu mu yetmiyor ? yetmeseydi hemen olmazmıydı ?
  • Helppp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exBrowser E kullanıcısına yanıt
    oyun yüklenirken driverlarla ilgili sürücüler yüklenirken amcan kapatmıştır ondan driver bozulmuş olabir onun için driver kaldır tekrar yükle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia share yanıt vermiyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denedim hocam denemez olurmuyum olmuyor pc yi aciyorum dosya yoneticisi felan actigimda ekran donup geliyor arada sinyal yok diyor hep birden gidiyor

• Arkadaslar format atArken pci hatasi aliyordum biosa giremiyorum - yazisi kaybolup geliyor pci hatasini ekran kartini cikarip takip hallettim suan onarima hazirlaniyor diyor beklemedeyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.