Şimdi Ara

Yardım! anakart problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar açıkken kendiğinden resetlendi.önce ekran kartının güç kablosu takılı değil hatası verdi(arasıra veriyordu ama resetleyince düzeliyordu) bu sefer resetlediğimde 1 saniye için açılıyor fanlar bi çalışıp duruyordu.işlemci hariç herşeyi çıkarttım sıra sıra yine aynıydı.başka power supply denedim oda aynı sonra işemciyi söktüm ozaman board fanı ekran kartı fanı çalışıyor ama görüntü vermiyor(normalde işlemci yokken bios görüntüsü verip vermediğini bilmiyorum) işlemciyi takınca yine açar açmaz kapatıyor.bilgisayarcıya götürdüm (bulgaristandayım ve bilgisayarcılara pek güvenemiyorum) öncedende farkettiğim şişmiş bi kaç kondansatör vardı onlardandır dedi ertesi gün gittim almaya ,değiştirdiği halde düzelmemiş 10 tane filan hepsiini değiştirmiş.

sistem AMD athlon XP 2000+ epox board(KT8ae gibi bişey) 512 + 256 ram. 9800 pro SAPPHIRE ekran kartı.ne yapabilirim hata nedir sizce.yapabilecek bişey yoksa 250$ a en iyi amd işlemci + agpli board ne olabilir?

• Abi naptınız siz. Bulgaristanda vardır yetkili servisi vardır ,öyle rastgele kondansatör değiştirilirmi?
    Sistem olarak :ASUS K8V-MX VIA K8M800, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omerk -- 11 Nisan 2006; 17:33:18 >
  • vardırda bulması dert bu götürdüğüm adamda teknik servis veriyor ama yapamadı.ben 3 ay önce gördüm şişmiş kondansatörleri o şekilde çalışıyordu.bu arada bilgisayar resetlenmeden önce daha önce duymadığım gaip bi ses çıkartıyordu bilgisayar bi 4-5 saniye kadar su kaynama sesi gibi gaip bi ses sora gitti işte
  • slm

öncelikle geçmiş olsun o su kaynama sesi kondansatörlerden geliyordur çünkü içlerinde sıvı var kapanma sebebide kondansatörlerden kaynaklanıyor eğer aynı değerde taktıysa bi sorun olmaz çalışması lazım birde üstünde mosfetler vardır onlardan da olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci değişimi yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.