Şimdi Ara

Yardım arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kusura bakmayın nereye açacağımı bilemedim konuyu.

bir kasa var arkadaştan alacağımda fiyatı 400 tl dedi sizce ederi nedir?

Yardım arkadaşlar.

Yardım arkadaşlar.

Yardım arkadaşlar.

4 çekirdek imiş. 320 hdd

kaçıncı nesil oluyor ve fiyat iyimidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygsburo -- 24 Ekim 2017; 15:58:5 >

• gündelik işlerde kullanılabilecek ortalama bir ev bilgisayarı muhtemelen masasüstü
  • elweda kullanıcısına yanıt
    evet masaustü hocam da piyasa fiyatı ne kadar sizce? ikinci el 400 tl e alsammı almasammı karar veremedim
  • i3 1 nesil 1gb AMD ekran kartı var çok bir oyun oynayamazsın basit online oyunu oynatabilir.Film vs rahat izlersin 400 fena değil
  • carso kullanıcısına yanıt
    dostum ben aldım kasayıda ekran kartı ramdan şuan yiyor mu ? paylaşılır ekran kartıymış da yemiyorsa nasıl ayarlamam gerekli? 1gb boştada :) 32 bit olunca
  • ygsburo kullanıcısına yanıt
    Kim dedi size bunu paylaşımlı diye ? 1 GB paylaşımsızdır.Ayrıca yemiş olsa bile dahi buna RAM takviye edersiniz kartınız düşük oyunlar için ideal 128 bit değerde win 32 bir oluşu ram'in tamamını kullanmamaktadır 64 bit(tamamını kullanma hakkında sahiptir) gibi değildir.

Buna bakabilirsin
    Edit :https://www.notebookcheck-tr.com/ATI-Mobility-Radeon-HD-4650.17162.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carso -- 25 Ekim 2017; 23:58:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Çok acil yardım arkadaşlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.