Şimdi Ara

Yardım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen sene yeditepede hazırlık okudum ve geçtim uluslararası ticaret bölümüm sosyallikle ilgili çok büyük bir problemim olduğu için sınava tekrar girip bilgisayar okumak istiyordum okul bu sene burslu öğrenciler için yurt kayıtlarını erken açtı ben de kafam karışık diye başvuramadım ve iü ybs yatay geçiş isteyeyim bari sınava evden hazırlanırım dedim fakat yeterlilik sınavını geçemedim mecbur en az bir dönem hazırlık okumam gerekecek yani her şey altüst oldu zaten ayt fende çok eksiğim vardı bir de geçen sene hiç yks ile ilgilenmedim ne yapayım sizce

okuluma devam mı edeyim yoksa yatay geçişi ilerleyen zamanda onaylıyıp ybs mi okuyayım ya da yks mi çalışayım bilmiyorum hedef say 30k ve şimdilik çok zor görünüyor

bir de ben çok iradesiz biriyim ya bir türlü düzen de oturtamıyorum çocukluktan tembelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 23 Ağustos 2023; 20:13:22 >

• kendin tembelim düzen oturtamıyorum diyorsun kimse otur say 30k için çalış demez ki,bir yere yerleşebilmişsin ordan devam et derler ki mantıklısı bu

say 30k kolay bir şey değil

sosyalleşmeyi deneyebilirsin bu konuda psikolojik destek alabilirsin senin durumda en mantıklısı bu gibi
  • oku birini bitir bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.