Şimdi Ara

Yardim arkdaslar zor durumdayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkdaslar wow u oynarken bloodelf bolgesinde dolasiodum beyazımsı bişi cikti bende oyuna yeni basladiğim icin bilmeden girdim ama Undercity e gonderdi beni ama cıkamıyorum şimdi ordan ne yapa bilirm lutfen yardımcı olur daha yeniyim oyunda ordan cıkmam lazım herkez cok guclu tek ben 5 lvl

• ooo o char bitmiş artık sil yenisini aç :P

çantanda "HEARTSTONE" adında beyaz bi taş var. Ona sağ tıkla tekrar seni şehrine atar :P
  • oda olmuyo kardesim orda yanlıslıkla home yapmistim o tası kullandim zaman yine undercity de oluyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesurct -- 13 Eylül 2007; 19:56:28 >
  • karakteri açarken veriyor onu. nasıl yok anlamadım?
  • oda olmuyo kardesim orda yanlıslıkla home yapmistim o tası kullandim zaman yine undercity de oluyodum
  • eyer cıkmanın baskaska bi yolu yoksa sileyim yeni char acayim daha 5 lvl di zaten :S
  • bi mage den silvermoon a portal iste.
  • Undercitynin girisinden girerken (yukarısitı ) sğada bi hol var odan gir bir orb var ona tıkladın mı gidersin silver moonna
  • Undercity den Silvermoon a orb var onu kullanıp dönersin de, senin önüne nasıl beyaz bişiy çıktı onu anlayamadım. Bir mage portal falan mı açtı diyeceğim ama ondan da haberin olmadan olmaz grup falan kurman gerekir. Silvermoon daki orb u kullanarak gittin desem o zaman nasıl geri döneceğini de biliyor olman lazım. Enteresan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.