Şimdi Ara

Yardım avensis mi corolla mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Malatya gibi küçük bir yerde şehir içi kullanımı için aile arabası olarak kullanılacak dolayısı ile yüksek performans beklentisi olmayan,bakım-yakıt vb bizi çok üzmeyen araba arama macerası corolla ve avensis arasında bıraktı.2004 avensis 1.6 comfort 180 binde ,2004 corolla 1.6 sol 140 binde.İkisinede 26 bin tl isteniyor.Öncelikle avensisin kasa ağılığına dair değişik yerde farklı bilgiler var. 1250 kg diyende var 1400 kg diyende.Eğer böyle bir şey varsa hangisi hangi versiyonu için geçerli?Avensisin far sorununu okudum bu sorun bir çözüme ulaşabildi mi acaba?Avensislerin bakım masraflarının yüksek olduğu söyleniyor 180 bindeki avensis tahmini başımızı ne kadar ağrıtabilir acaba ?Bir de şehir içi lpg kıyaslaması hakkında bir bilgi edinebilirsem çok süper olacak.Çok şey sordum :) Zaman verip ilgilenen üstatlara şimdiden çok teşekkür ederim.Saygılar.

• Bir kuzenime corolla diğerine avensis aldık 1 ay önce ikisi de memnunlar. İkisini de ben aldım tip olarak hangisi cazipse onu alın hocam
  • Hocam teşekkürler öncelikle.Peki bu araçları alırken şu kısımlarını özellikle incele diyebileceğiniz kritik noktaları var mıdır acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    Jetta mı İ30 mü yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Qashqai mi corolla mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.