eldorado serverinde _xx_XX_xx_ xian serverinde Pitch_Black bu charları internet cafede görenlerin bana pm atması rica olunur oyundaki nick=AYDIN_EFE ve R0YC0LD bunlarada oyundan pm atabilrisiniz server eldoradoda
ÖDÜL OLARAK PERSİA SERVERİNDE 75LVL FULL İNT SPEAR VERİLECEKTİR CHARIN ADI Gin dir. REV6'DAN BAKABİLİRSİNİZ..
up
quote:
Orjinalden alıntı: umbaba
?
quote:
Orjinalden alıntı: esmer1992
quote:
?
Kafedeyim , yanımdaki Pc de birisi Pitch_Black nick li bir char ile oyuyor.. Server bilemem.. Char ın id pw ver girip bakim ona göre karar vereyim yapacaklarıma
quote:
quote:
?
Bu yardım olayı beni güldürüyo yav
-Yardım abi bi bakın şuna -Neyle yardın lan kanama durmuyo -Abiii aile var bak.... -Olum yardım diyosun neyi yardığın belli değil ! kafasını mı yardın neyi yardın ? -Abi ben senin taa.....koyayım ok mu ? -Celiyrum simdi !!! (sinirden kendi şivesine döndü adam)
noldu beyler ya ben de o serwerdaydım lorddrızzt vala gorrsem soelrım
quote:
Orjinalden alıntı: FireGlavieTr
quote:
quote:
?
Bu yardım olayı beni güldürüyo yav
-Yardım abi bi bakın şuna -Neyle yardın lan kanama durmuyo -Abiii aile var bak.... -Olum yardım diyosun neyi yardığın belli değil ! kafasını mı yardın neyi yardın ? -Abi ben senin taa.....koyayım ok mu ? -Celiyrum simdi !!! (sinirden kendi şivesine döndü adam)
nerde oturuyosun
bu charlar çalındı ve internet cafede görenlerin bana bildirmesi rica olunur konu ile dalga geçenleri yakarım haberinmiz olsun şimdiden teşekkürler.Ben izmirde oturuyorum ama bu charları görenlerin türkiyenin her yerinde olursa olsun bana bildirmeleri rica olunur..
karamuratmısınkı yakıon
quote:
Orjinalden alıntı: Turkishdevil
karamuratmısınkı yakıon
yok o heryeri yakan imparator nerondu
ben sana bi adres vereyim git bak bence izmir/konak/çınartepe/son durak benim çarımı çalanların adresi oradaki kafeye bak bellimi olur bakarsın bulursun
bak sana cidii adresi veririm şimdi özelden mesajı atıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Spyxxx
quote:
karamuratmısınkı yakıon
konu ile nden dalga geçiyorsunuz dalga geçiçek bi durummu var??
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Spyxxx
quote:
karamuratmısınkı yakıon
konu ile nden dalga geçiyorsunuz dalga geçiçek bi durummu var??
konu ile değil senle dalga geçioz canım sen kimsinki bizi yakıyon bakayım ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın çarları çaldırmışın sonra bizi tehdit edion
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme