Şimdi Ara

Yardım beklemiyorum sadece içimi açacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Liseye gidiyorum ve hayatım hep kenar mahallelerde geçti,ailem beni hiç dışarı göndermezdi,diğer çocuklarla oynamama izin vermezlerdi,hep kibarlık hep kibarlık derken artık bu içine bastırılmış düşünceler ve sinir lisede patladı.Uzun zamandır(5yıl felan)kızlarla zorunlu olmadıkça hiçbir diyaloğum olmuyor ayrıca hayatımdaki TEK eğlence aracı olan bilgisayarım geçen yıl bozuldu ve o yüzden 1yıldır arkadaşlarımlada hiç bir diyaloğum yok ve ailem liseye başladığımdan beri beni resmen görmezden geliyor(daha doğrusu benden kurtulmaya çalışıyorlar),kalabalık ortamlarda nefes alamama rağmen beni haftasonu zorla pazarda çalıştırıyorlar,haftaiçide teyzemin yanında muhasebecide çalışıyorum(bu iki iştende maddi hic bir kazanç sağlamıyorum),babam eğer derslerimi düzeltirsem ve internet kafe gibi ortamlara gitmezsem bilgisayarı bu yaz tatilinin başında tamir ettirceğini söylemişti ama ettirmedi,sebep sorduğumda param yok diyor ama yaz başladığından beri babam,annem,ablam ve kardeşim 2 kere tatile gittiler eğerki sen gitmedinmi derseniz çalıştığımdan gelmemem gerektigini söylediler.Her gün ailemle kavga ediyorum,ailem gerçek anlamda benden yemekleri saklıyorlar(eğerki güzel bir yemek varsa yemeği ben işten gelmeden bitiriyorlar),5 kuruşum yok,kısacası hayattan bıktım(yetişkinliğin daha beter olduğunu abimden biliyorum).

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu ne ya olmekten betermis. Resit olur olmaz kac kurtul. Varsa akraban onda kal, meslek edin. Okumakla vakit kaybetme, cok aran yok zaten belli ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    okumakla aram var o konuda pek detay vermedim,ortalamam 84.Akrabalarımda evden kaçcak çocuğu kabul edecek insanlar asla değiller hatta geçen gün işten çıktım hava kararmıştı bende teyzemin yanına gittim,ertesi gün eve döndüğümde deli gibi azar yedim.Reşit oluncada okuyacağımdan kaçmam biraz zor,ailem beni yatılı okula göndermiyorlar(liseyi bilecikte okuycaktım liseyi tutturdum ailem kaydımı yaptırmadı)

Gidebileceğim tek akrabam abim oda amerikada yaşıyor ve yanına gitmem mümkün değil amerika beni mülteci statüsünde görüyor

• Corso28 C kullanıcısına yanıt
    Ne guzel, o ne yapiyor orada? Okuyacaksan da meslek edindirecek bir sey oku.

Abim cerrah,gazeteci olmak istiyorum ama bu gidişle siyasetçi olacağım

• Ne yapacaksan abine danisip yap, seni de yanina alabilme ihtimali yuksek, arani iyi tut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üvey evlat olma ihtimalin var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    aramız zaten çok iyi

• Moueson kullanıcısına yanıt
    yalan söylemiyeyim olabilir hatta ailem beni geç kaydettirmişler kimliğe çünkü ben doğduğumda dedem hastaymış annemde onun yanına köye gitmiş,babamda karım gelince hallederiz diyerek bir yıl beklemiş(işte bu kadar umursanıyorum)

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    zaten konuda yardım istemediğimi yazdım burda muhteşem bir fikir çıkmazsa umursamam

Kaça geçtin knk

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    11im

08 limisin

• normalde hayıe ama yukarıdaki sebepten 08 li gözüküyorum

Anladım knk insanların seni umursamasini istiyosan keko falan ol ama inan yalnizlik daha iyi aptal saptal insanlardan bence abinle arani iyi tutup bı torpil bul yada yks ye çalış

zaten yardım istemiyorum amacım abimin yanına yerleşmek

Anladım knk üzme kendini bu dünyadan ne devler geldi geçti milyonlarca yıl önce koskoca dinazorlar yok oldu sen ne edip yapıp abinin yanına at kapağı

bwn bu konuyu şeye çevireceğim,her yaşadığım aşırı kötü olayı yazacağım bir konu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.