Şimdi Ara

Yardım Bekliyorumm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Gb Ram 512Mb Ekran Kartım Var. Intel Pentium Dual CPU E2140 @ 1,60GHz İşlemcim Var. Oyun Oynadıgımda Düzgün Bir Performans Alamıyorum. Ne Almam Gerekiyor? Yani İşlemcimi Değişmeliyim Yada Ekran Kartımı Yükseltmeliyim ? Aşırı Meblağlardan Bahsetmeyin Mümkünse.

• 512 mb diyorsun ama 512mblık kart var 512mblık kart var :)

Öncelikle ekran kartın onboard (paylaşımlı) mı? Tam olarak marka modeli nedir? Driverlar güncel mi? Sistemini yoracak programlar açık mı?
  • İlginiz İçin Teşekkür Ederim. Ati x550 Ekran Kartım Var. Bilgisayarımı Yorucak Hiç Bir Programı Özellikle Oyun Açıkken Kullanmıyorum. Skype Bile Yok Öyle Düşünün.
  • yeni patchle duzeltirler umarım coğu pcde suan ozellikler bakımından iyi olmasına ragmen son patchden sonra kasmalar yasanmaya baslandı farkındalardır umarım.
  • RoyalSalute kullanıcısına yanıt
    Evet Son Patchle Birlikte Fare İmleci Yanıp Sönüyo Hareket Ettirmezsem Kayboluyor. Ama Sorun Ondan Öncesindede Vardı. Yani Ekran Kartını 1 Gb Yapsam Düzelirmi Yoksa İşlemciyimi Değiştirmeliyim ?
  • ben 256 mb ekran kartıyla oynuyorum 2 tanesi low 1 tanesi high
  • tristnam kullanıcısına yanıt
    Benim Çözemediğim Olayda Bu İşte. Bnm Pc' den Düşük Seviyedeki Bilgisayarlarda Benim Pc' den Rahat Bir Şekilde Oynayabiliyorlar. Ne Yapmalıyım Çözemedim
  • o pc yi çöpe at yeni pc lazım sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkındayım Ama Şuan Yeni Pc Alıcak Bütçem Yok. Öğrenciyiz Sonuçda
  • ZiFiRKaaN Z kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa işlemcinden kaynaklanıyo. ekran kartı iyi senin benimkine göre bende 2.5Ghz işlemci var takılmadan rahat rahat 30 35 fps arası oynuyorum arada 25 oluyo ama idre ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiFiRKaaN

Evet Son Patchle Birlikte Fare İmleci Yanıp Sönüyo Hareket Ettirmezsem Kayboluyor. Ama Sorun Ondan Öncesindede Vardı. Yani Ekran Kartını 1 Gb Yapsam Düzelirmi Yoksa İşlemciyimi Değiştirmeliyim ?

biraz bekle derim yeni patchlerle hala kasmaya devam ederse o zaman sorununa bir çözüm araman gerekir.
  • tristnam kullanıcısına yanıt
    Oyunda FPS 50 60 Civarı Falan Ama Donmalar Yaşıyorum. Kesik Kesik Geliyor Oyun
  • RoyalSalute kullanıcısına yanıt
    Biraz Bekleyelim O Zaman. Ama Bu Durum Canımı Sıkıyor Açıkcası. Oyunu Adam Akıllı Oynayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marbledi

512 mb diyorsun ama 512mblık kart var 512mblık kart var :)

Öncelikle ekran kartın onboard (paylaşımlı) mı? Tam olarak marka modeli nedir? Driverlar güncel mi? Sistemini yoracak programlar açık mı?

sen 512 mb kaç tane onboard kart gördün abik?
  • ekran kartının boyutu onemli degil bit i onemlidir ayrıca islemci de kotu sayılır islemci degistirmelisin
  • Peki Nasıl Bir İşlemci Almalıyım. Fazla Uçmadan Bu Özelliklere Uyumlu Bir İşlemci?
  • Abik Nedir Allah Aşkına
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi_

ekran kartının boyutu onemli degil bit i onemlidir ayrıca islemci de kotu sayılır islemci degistirmelisin

http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/Ekran-karti-alim-rehberi-Bit-mi-MegaByte-mi-ozel-video.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 13 Kasım 2013; 13:31:54 >
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Cevap İçin Teşekkürler. Videoyu İncelicem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.