Şimdi Ara

Yardım!! Bilgisayar anakartı yanınca tamir edilir mi diğer parçalar zarar görürmü? Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçük kardeşim bilgisayar oynarken peder fişi çekmiş ertesi gün bilgisayar açılmamış bilgisayarcıya götürmüşler anakartın yandığını söylemiş daha da bilgisayarla ilgilenmemişler ben şuan şehir dışında olduğum için baktıramıyorum malum virüs durumları filan
    Sorularıma gelicek olursak diğer parçalar zarar görmüşmüdür en iyi ihtimali düşürsek sadece anakart power supply filan zarar görmüşse yaptırabilir miyim veya degiştirsem performans düşüşü olur mu ekran kartı filan çalışır durumda olsa bile değişikliği olur mu 1 yıl önce dolar 5.50-6.00ken 2800e aldığım her oyunu açan bilgisayarın böyle saçma ihmal yüzünden bozulması üzüyor şuan 3500-4000 e yaklaştı fiyatı sistemim
    MSI A320M PRO VH PLUS
    AMD RYZEN 3 1200
    CORSAIR 8GB 3000MHZ
    MSI AERO GTX 1050Tİ 4GB (TEK FANLI)
    SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm Harddisk
    POWER BOOST 500W APFC PSU
    Biraz karmaşık bu konu oldu kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,
    Anakartın tamir olma olasığı vardır elbette ama benim düşüncem komple değiştirmeniz.
    Sıkıntı bir durum olduğunda anakart genelde kendisini feda eder diğer parçalara herhangi bir zarar geleceğini düşünmüyorum.
    Sağlam bi bilgisayarcı bulubilirseniz eğer bütün parçaları tek tek kontrol ettirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeWeLoNe -- 16 Mayıs 2020; 18:24:11 >
  • Buradan yapılabilecek pek bir şey yok, en iyisi tüm parçaları tek tek denemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme37 -- 16 Mayıs 2020; 18:26:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.