Merhaba arkadaşlar ben 7.sınıfa gidiyorum 13 yaşındayım ve boyum 1.46 ve çok güçsüzüm bu konuda herkes benle alay edior gelen geçen vuruyor ya nasıl boyum hızlıca uzatabilirim ve ayrıca güçlenebilirm şimdiden teşekküler :)
yarDIM YOKmu
Boyunun biraz kısa olduğu doğru sevgili kardeşim ama üzülmene gerek yok daha gençsin sabah kalkar kalkkmaz uyandığın boyun normalden 1 cantim uzun çıkar bu kanıtlanmış bir şey dir. sabah kalk git park gibi bir yere sallan.Çekebilirsen (Barfiks çek) ayrıca çinko gıda takviyeside alabilirsin hadi allah zihin açıklığı versin
Biraz kısa ama tam büyüme çağındasın bol bol basketbol oyna, barfiks çek, süt, çinko vb gıdalarla takviye yap.
Birde ülkemizde evde duğma onaı çok yüksek olduğu için yaşıtlarınla aranda boy ve fizik farkı olabiliyorum.X şahıs evde doğuyor okul çağına geldiği zaman nüfus kağdı çıkarıyolar.tamam boyun uzun deil ama düşünüyoruda çokta kısa deil...
ÇOK SAOLUN AMA İŞTE BAZI DURUMLAR SIKIYOR ANLARSINIZ KIZLARIN BOYU UZUN OLUO BİRAZ KÖTÜ DURUO
quote:
Orijinalden alıntı: camperboys
ÇOK SAOLUN AMA İŞTE BAZI DURUMLAR SIKIYOR ANLARSINIZ KIZLARIN BOYU UZUN OLUO BİRAZ KÖTÜ DURUO