Şimdi Ara

Yardım Boyum çok mu kısa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 7.sınıfa gidiyorum 13 yaşındayım ve boyum 1.46 ve çok güçsüzüm bu konuda herkes benle alay edior gelen geçen vuruyor ya nasıl boyum hızlıca uzatabilirim ve ayrıca güçlenebilirm şimdiden teşekküler :)

• yarDIM YOKmu
  • Boyunun biraz kısa olduğu doğru sevgili kardeşim ama üzülmene gerek yok daha gençsin sabah kalkar kalkkmaz uyandığın boyun normalden 1 cantim uzun çıkar bu kanıtlanmış bir şey dir. sabah kalk git park gibi bir yere sallan.Çekebilirsen (Barfiks çek) ayrıca çinko gıda takviyeside alabilirsin hadi allah zihin açıklığı versin
  • Biraz kısa ama tam büyüme çağındasın bol bol basketbol oyna, barfiks çek, süt, çinko vb gıdalarla takviye yap.
  • Birde ülkemizde evde duğma onaı çok yüksek olduğu için yaşıtlarınla aranda boy ve fizik farkı olabiliyorum.X şahıs evde doğuyor okul çağına geldiği zaman nüfus kağdı çıkarıyolar.tamam boyun uzun deil ama düşünüyoruda çokta kısa deil...
  • ÇOK SAOLUN AMA İŞTE BAZI DURUMLAR SIKIYOR ANLARSINIZ KIZLARIN BOYU UZUN OLUO BİRAZ KÖTÜ DURUO
  • quote:

Orijinalden alıntı: camperboys

ÇOK SAOLUN AMA İŞTE BAZI DURUMLAR SIKIYOR ANLARSINIZ KIZLARIN BOYU UZUN OLUO BİRAZ KÖTÜ DURUO

Nırak kızları be koçum kızlar gelip geçici
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok haklısın ama bi kızdan çok hoşlanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: camperboys

Çok haklısın ama bi kızdan çok hoşlanıyorum

lisede garanti uzarsın merak etme kız olayını lisede aşık olunca görürsün
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.